Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

05:13 - 09/02/2012

Και όμως το Δ΄Ράϊχ (Ε.Ε) έχει “plan B” για την Ελλάδα

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

« …Η επόμενη φάση του συμπλέγματος του καπιταλισμού της καταστροφής είναι προφανής:Καθώς οι καταστάσεις έκτακτης ανάγκης θα αυξάνονται, οι κυβερνήσεις θα αδυνατούν πλέον να ανταποκριθούν και οι πολίτες θα μένουν αβοήθητοι από το ανίκανο κράτος ενώ το παράλληλο εταιρικό κράτος θα παραχωρεί τις υποδομές του…Τα πάντα θα είναι προς πώληση…»(1)


Από τότε που «νεκραναστήθηκε» η «Νέα Τάξη» του Αδόλφου και μετονομάστηκε σε «Νέα Τάξη Πραγμάτων», ποτέ μα ποτέ τα επιτελεία της – η «διεθνής κοινότητα» όπως την ονομάζουν οι επιτελάρχες- δεν άφησαν τίποτα στην τύχη.
Ακόμα και όταν δείχνουν πανικοβλημένοι ή σαστισμένοι απλώς υποκρίνονται θολώνοντας τα νερά μέχρι να αρχίσει η εφαρμογή του «εναλλακτικού» τους σχεδίου.

Έτσι λοιπόν, η σημερινή εικόνα της δήθεν πανικοβλημένης και σαστισμένης από την οικονομική κρίση Ευρωπαϊκής «Ένωσης» στην οποία ο «ψυχραιμότερος», δηλαδή η Γερμανία, παριστάνει τον «κουμανταδόρο»,δεν είναι παρά παραπλανητική και χρονικά  λίγο πρίν την εφαρμογή της «τελικής λύσης».

Ο καπιταλισμός που όπως έχουμε ξαναπεί είναι το «υπηρεσιακό λεωφορείο» μεταφοράς «προσωπικού» της αναδυόμενης παγκόσμιας κυβέρνησης, ευτυχώς για μας είναι προβλέψιμος.
Τελειώνει όπου νάναι το πρώτο στάδιο μιας επίθεσης που είχε σαν κύριο στόχο τον εκφοβισμό των λαών και κατά πάσα πιθανότητα κλείνει τον κύκλο του  στη χώρα μας. 

Απειλές, τελεσίγραφα, σχέδια οικονομικής εξόντωσης, συνδυασμένες στρατηγικές εφαρμογές αποδόμησης κάθε αξίας που θα λειτουργούσε ως «αντικείμενο παρηγοριάς» ή και θεμέλιο αντίστασης, πρόστυχη χρήση του «παραδείγματος» των πρώτων θυμάτων και ένα σωρό άλλες γνωστές από παλιότερες εφαρμογές τους σε προηγούμενα κράτη – θύματα. 
Και όμως.
Όλα αυτά, όσο και αν παράγουν τρόμο , οργή ή και τα δύο μαζί, δεν είναι παρά το “plan A” του ιμπεριαλιστικού – νεοαποικοκρατικού τους σχεδιασμού.
Αν «κάτι στραβώσει» σχετικά με την υπακοή και την υποσχεθείσα από τα πρίν πειθαρχία των εδώ κοινοβουλευτικών δουλικών τους , αν δηλαδή τα ορνίθια των τριών κοτετσιών του ΠΑΣΟΚ , της ΝΔ και του ΛΑΟΣ πάθουν ξαφνικά καμία «κρίση πατριωτισμού» τότε είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα βάλουν μπροστά το “plan B”.
Στην περίπτωση λοιπόν που σήμερα οι αρχηγοί των κομματικών κοτετσιών του κόκορα της trilateral comission και της group of thirty, πουν «Όχι» στο…
πεντηκοντασέλιδο πρωτόκολλο παράδοσης στην Τρόϊκα,ή στην απίθανη περίπτωση που μεθαύριο τα κοινοβουλευτικά ορνίθια αγνοήσουν την κομματική πειθαρχία και καταψηφίσουν την έκκληση του κόκορα, τότε τα επιτελεία θα κάνουν αυτό που συνηθίζουν σε τέτοιες περιπτώσεις. 
Μία γεύση  μας δίνει ο πρώην ανταποκριτής των New York Times Στήβεν Κίνζερ, στο βιβλίο του Overthrow,  όταν αναφέρεται  σε “τακτικές” της πατρίδας του, η οποία να μην το ξεχνάμε,είναι ακόμα διοικητικά  ο διαχειριστής της Νέας Τάξης Πραγμάτων και  γεωπολιτικά  το μητροπολιτικό κέντρο της παγκόσμιας τραπεζοπιστωτικής εξουσίας:
«Μετατρέπουν τα κίνητρα (της αντιστεκόμενης κυβέρνησης) από οικονομικά σε πολιτικά ή γεωστρατηγικά. Θεωρούν δεδομένο ότι οποιοδήποτε καθεστώς δυσαρεστεί ή φέρνει σε δύσκολη θέση μια αμερικανική εταιρεία ( ή όπως θα συμπληρώναμε εμείς την παγκόσμια τραπεζοπιστωτική εξουσία και τον διεθνή σιωνισμό που την στηρίζει)είναι αντι- αμερικανικό , καταπιεστικό , δικτατορικό και πιθανότατα, το όργανο μίας ξένης δύναμης ή κάποιων ξένων συμφερόντων που επιθυμούν να υπονομεύσουν τις ΗΠΑ (σχ. Κλασσικοπερίπτωσης: φυσικά δεν εννοούν την υπονόμευση της κρατικής οντότητας των ΗΠΑ αλλά την παγκόσμια κυριαρχία της Νέας Τάξης Πραγμάτων και φυσικά του καπιταλιστικού συστήματος που την υπηρετεί)»(2)
Δεν χρειάζεται να πούμε τι κάνει η Αμερική όταν «πιστοποιήσει»πως   ένα άλλο κράτος «υπονομεύει τις ΗΠΑ».

Αν λοιπόν η Ελλάδα πεί «Όχι» στην πρώτη κορπορατική επίθεση της Νέας Εποχής,τότε είναι βέβαιο ότι η δήθεν απειλούμενη ευρωατλαντική «τάξη», θα πυροδοτήσει όλους αυτούς τους “εκρηκτικούς μηχανισμούς” με τους οποίους εδώ και χρόνια έχει υπονομεύσει το τόπο μας.
Θα δούμε ξαφνικά τη «διεθνή κοινότητα» του Ροκφέλερ, του Ρόθτσιλντ, του Σόρος και των άλλων επιτελαρχών, να …εγκαλεί την Ελλάδα για «καταπίεση μειονοτήτων», να υποθάλπτει ή και να υποδαυλίζει κατά το παράδειγμα π.χ της Αιγύπτου, αυτονομιστικές «εξεγέρσεις» εισαγόμενων: ουτσεκάδων της «Τσαμουριάς» ( πρόσφατα σε περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας βρέθηκε τεράστιο οπλοστάσιο), «Μακεδόνων» της Βαρντάσκας, «Τούρκων» ή ακόμα και «κοινωνικές εξεγέρσεις» π.χ καταπιεσμένων ισλαμιστών ή …αγανακτισμένων “αντιεξουσιαστών”.
Ταυτόχρονα θα δώσει εντολή στα λυκόσκυλά της σε βορρά και ανατολή να χυμήξουν εναντίον μας αφού πρώτα θα μας έχουν κλείσει τη στρόφιγγα χρηματοδότησης.
Αυτά και πολλά άλλα, απο  εικασίες και εκτιμήσεις  ενδεχομένως  θα αποτελέσουν  τη  νέα πραγματικότητα   της  Ελλάδας , για την  ελευθερία   και την αυθυπαρξία της οποίας  έχουμε  και δικαίωμα και ιερή υποχρέωση να αγωνισθούμε.
Μπορεί να έχουμε  διαφορετικές  μανάδες  όμως  η πατρίδα είναι  αναμφισβήτητα  η μάννα  όλων μας.
Είναι αυτή  που αφήσαμε  να την διαπομπεύσουν στην οικουμένη  κάποια  παιδιά της  και  που τώρα  που θέλουν  να την  παραδώσουν  σαν πόρνη  στα χέρια εκείνων που  έμαθαν να ζούν  μόνο σαν νταβατζήδες.
Θα  τους αφήσουμε να πράξουν  αυτό το ανοσιούργημα;
Θα  γίνουμε  συνένοχοι σε αυτή  την  αισχρή προδοσία  με αντάλλαγμα  μια μίζερη  επιβίωση;
Ποιός θα δεχόταν  να  γίνει  προαγωγός  της  φυσικής του μητέρας  για ένα  κομμάτι βρώμικο ψωμί;
 Αν είμαστε  ό ένας  δίπλα  στον άλλο και όλοι  μαζί  κοντά  στο Θεό και τη μάννα – πατρίδα , η χρεοκοπία  και οι δυσκολίες όχι μόνο  θα περάσουν  γρήγορα αλλά  θα ξεφύγουμε  και απο την  σχετική δουλεία  του παρελθόντος  γλυτώνοντας  ταυτόχρονα και την απόλυτη  δουλεία που μας επιφυλάσσουν  για το μέλλον. 

Τις δυσκολίες του αγώνα  θα τις αντέξουμε .
Αυτό  όμως που δεν θα αντέξουμε είναι  τη   ζωή  του μαγαρισμένου  απο την προδοσία  Ευρω- ραγιά.

Θάρρος αδέλφια!

Οι αγωνιστές   και Μάρτυρες  πρόγονοί μας  κατάφεραν  τόσα πολλά με τόσα λίγα  και μάλιστα  σε πολύ χειρότερο καθεστώς   τρομοκρατίας.
Τέρμα  η κατάθλιψη και η κακομοιριά.
Ας κάνουμε το Σταυρό μας , το φόβο ελπίδα για το αύριο  και την οργή μας δίψα για ελευθερία  ώστε με καθαρό νου και  αποφασισμένα μπράτσα να πετάξουμε  έξω  όλους όσους επένδυσαν στον αφανισμό  της πατρίδας μας.

Όταν αποφασίσαμε να κάμωμε την Επανάσταση, δεν εσυλλογισθήκαμε ούτε πόσοι ήμεθα, ούτε πως δεν έχομεν άρματα, ούτε ότι οι Τούρκοι εβαστούσαν τα κάστρα και τας πόλεις, ούτε κανένας φρόνιμος μας είπε, “πού πάτε εδώ να πολεμήσετε με σιτοκάραβα βατσέλα”, αλλά, ως μία βροχή, έπεσε εις όλους μας η επιθυμία της Ελευθερίας μας… και όλοι, και οι κληρικοί και οι προεστοί και οι καπεταναίοι και οι πεπαιδευμένοι και οι έμποροι, μικροί και μεγάλοι, όλοι συμφωνήσαμεν σ’ αυτό το σκοπό και κάναμεν την επανάσταση.”

(Απόσπασμα απο το λόγο του Θεόδωρου  Κολοκοτρώνη στην Πνύκα  τον Οκτώβριο  του 1838)
(1),(2): «Το δόγμα του Σοκ» N.Klein εκδ.Λιβάνη 
πηγη

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Photobucket



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*