Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

12:52 - 25/03/2014

Τραγωδία στις φυλακές Μαλανδρινού – Αλβανός ισοβίτης σε κατάσταση αμόκ μαχαίρωσε και σκότωσε σωφρονιστικό υπάλληλο!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Τραγωδία στις φυλακές Μαλανδρίνου σημειώθηκε το μεσημέρι όταν κατά τη διάρκεια που οι κρατούμενοι επέστρεφαν στα κελιά τους, ένας Αλβανός ισοβίτης σε κατάσταση αμόκ επιτέθηκε με μαχαίρι σε φύλακα και τον τραυμάτισε στο λαιμό.

Ο ισοβίτης φώναξε «δεν με αφήνετε να πάω να δω τη μάνα μου, θα πάρω τη ζωή ενός από εσάς» και μαχαίρωσε στο λαιμό τον 46χρονο σωφρονιστικό υπάλληλο.

Στο άτυχο αρχιφύλακα προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ωστόσο το τραύμα που του είχε καταφέρει ο κακοποιός ήταν πολύ σοβαρό και ο 46χρονος, πατέρας δύο παιδιών, εξέπνευσε λίγη ώρα αργότερα.

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (27)

  1. Ανώνυμος 03/25/2014 @ 1:22 ΜΜ

    Τα συλληπυτηρια μας στην οικογενεια του δεσμοφυλακα πρωτα απο ολα. Δυστηχως πρεπει να χυνεται αιμα στην ελλαδα για να γινεται κατι.οι εργαζομενοι στις φυλακες ειχαν επισημανει το χαος που επικρατει στις φυλακες αλλα περα βρεχεο για τη κατοχικη κυβερνηση.πραγματικα ντρεπομαι για αυτη τη χωρα και δυστηχως δεν βλεπω καμια αντιδραση απο ολους εμας και μη μου πει κανεις οτι εγω μιλαω απλα και δεν εχω κανει τιποτα απο τη στιγμη που το μονο οπλο της δημοκρατιας ειναι η ψηφος τη χρισημοποιω αναλογα.ποτε δεν ψηφισα νδ η πασοκ στα 27 μου χρονια.και εχω κατεβει στο δρομο αλλα διαπηστωσα οτι δε γινεται τιποτα ισως ειναι νωρις ακομα τι να πω.αλλα ποιος ελληνας κακομαθημενος και εντελος παρτακιας θα κανει κατι για να διωξει αυτους τους απατεονες για να μη πω τιποτα χειροτερο..δηλαδη πως αυτη η νεολαια θα κανει επανασταση? Με τα λαπτοπ και τα ταμπλετ στο χερι?με ποστ και tweet γινονται οι επαναστασεις? Τι να πω ωρες ωρες σκεφτομαι οτι μονο οταν πανε τους μισθους στα 300 ευρω και αυξησουν στα 10 ευρω τα τσιγαρα και τα σουβλακια τα πανε 5 ευρω το ενα και το φρεντο 5 ευρω τοτε θα ξεσηκοθουν και θα ανατρεψουν τη κατασταση.νικος7

    • Ανώνυμος 03/25/2014 @ 3:52 ΜΜ

      Αδερφέ αμα ντρέπεσαι που είσαι Ελλήν γίνε αλβανός…αμα δεν καταλαβαίνεις οτι επρεπε να αλλάξει η ατζέντα τότε δεν είσαι ε-ξυπνιος…
      Αν ψάξεις λίγο γύρω σου θα βρείς αύτους που ψαχνεις.
      Με αγάπη πάντα.
      Andre.

  2. Ανώνυμος 03/25/2014 @ 1:28 ΜΜ

    Πάλι αλμπανο

  3. Ανώνυμος 03/25/2014 @ 1:42 ΜΜ

    σκουπιδια αλβανοι θα ερθει η ωρα σας δεν αργει…..σκεμπρης

  4. Ανώνυμος 03/25/2014 @ 1:44 ΜΜ

    Ενσταση…Δεν γινεται από την μια να γραφετε για τα σουπερ οπλα των Αμερικανων που προκαλουν σεισμούς,τσουναμια κ δεν ξερω κ γω τι άλλο κ από την άλλη να πιστευετε ότι εριξαν με συμβατικα οπλα ένα αεροπλανο υπο καθεστως αεροπειρατιας…Αν ηταν οσο μαγκες πιστευετε θα καναν γνωστη την αεροπειρατια από τους τρομοκρατες κ μετα από ένα από τα σουπερ οπλα τους θα του προκαλουσε μια βλαβη κ θα επεφτε ριχνωντας ολο το φταιξιμο στους τρομοκρατες…επισης όπως ξαναγραψα πρεπει να ναι πολύ αφελης ο τρομοκράτης που πιστευε ότι θα ριξει το αεροπλανο στην βαση…μαλλον να προκαλεσει την κοινη γνωμη ηθελε εναντιον των αμερικανων..
    Το σεναριο οι αεροπειρατες να ζητηγαν λυτρα (λεφτα,απελευθερωση κρατουμενων,κτλ) για να μην ριξουν το αεροπλανο γιατι δεν παιζει? τα λυτρα φυσικα δεν δοθηκαν γιατι από κει κ υστερα θα δινοταν πατημα να προκυψουν κ άλλες τέτοιες αεροπειρατιες κ το γεγονος κουκουλώνεται για να μην ξεσπασει η κοινη γνωμη(παιζει να το χω δει σε ταινια αυτό)…

  5. Ανώνυμος 03/25/2014 @ 2:01 ΜΜ

    Το αλμπανό πρέπει να θανατωθεί άμεσα.

  6. Ανώνυμος 03/25/2014 @ 4:56 ΜΜ

    Αντε τωρα αυριο-μεθαυριο , να μαζευτουνε οι ανθρωπιστουληδες μικιοτζηδες και λοιποι ξενοδουλοι -ανθελληνες-νεοταξιτες-λαθρολαγνοι να κανουν εκδρομη πανω-κατω περα-δωθε στο συνταγμα , υπερασπιζομενοι τα " δικαιωματα " του σφαγεα αλβανοπιθηκου που ταιζουμε και ποτιζουμε για να μας σφαζει .

  7. Ανώνυμος 03/25/2014 @ 8:12 ΜΜ

    αντεγκληματική πολιτική πρόληψης υπάρχει κύριε υπουργέ? Η αστυνομία σε καταγγελίες σύμφωνα με κείμενό σας του 2005 γράφετε ότι κεντρικός άξονας είναι η διερεύνηση τέλεσης αξιόποινων πράξεων και συλλογή στοιχείων σε κάθε περίπτωση βίας που καταγγέλλεται σε εσάς και οφείλετε να παρέμβετε στη προστασία θύματος βίας. Εσείς όχι μόνον δεν παρεμβαίνετε σε τέτοιες καταγγελίες, αλλά βγάζετε και τρελό κάποιον που σας καταγγέλλει περιστατικά, όπως εγώ για παράδειγμα που τα περιστατικά βίας είναι απεριόριστα και με συμμετοχή της ίδιας της αστυνομίας σε αυτό. Μην υποκρίνεστε λοιπόν. Και τώρα ως προς το θέμα εδώ: Χάσιμο χρόνου δεν ήταν πρώτα σε Νοσοκομείο φυλακής? Προβληματισμός ως προς αυτό κ σοβαρός. Μήπως πληρώθηκε ο Αλβανός. Ισοβίτης ήταν άλλωστε δεν είχε να χάσει και τίποτα. Κάθε φορά που χάνεται ένας άνθρωπος βρίσκεται δικαιολογία την έλλειψη μέτρων κλπ. Μήπως θεωρείτε ότι η νοημοσύνη μας είναι επηρεασμένη από ψεκασμούς? Ποιος σκοτώνει κόσμο κύριε και βρίσκεται διάφορους αποδιοπομπαίους τράγους κάθε φορά?
    Γιατί πήγαν τον πληγωμένο άνθρωπο πρώτα στο νοσοκομείο φυλακών? Ετσι είπαν στην τηλεόραση, ενώ στα δημοσιεύματα εδώ δεν το βλέπω να το αναφέρουν. Δεν χάνει χρόνο ο τραυματίας, σε νοσοκομείο που δεν είναι εξειδικευμένο και που είναι και για τους κρατουμένους άλλωστε? Η τελικά, ο αλβανός χρησιμοποιήθηκε όπως συνέβη με τον Γκιόλια και τόσους άλλους, για να βγάλει από τη μέση τον άνθρωπο? Ισοβίτης ήταν και τι έχανε άλλωστε? Πήρε κ χρήμα για την οικογένειά του που ζει εκτός φυλακής, προφανώς πεινασμένοι άνθρωποι, μια χαρά όλα με τους εγκληματίες του λευκού κολάρου που δίνουν εντολές και παράγουν θύματα και εγκληματίες. Το έργο αυτό το έχω ξαναδεί και το ζω κανονικά γιατί αντιμετωπίζω την βία σε κάθε πτυχή της ανθρώπινης φύσης μου, από οργανωμένη συμμορία με τη συμμετοχή κ αστυνομικών.

  8. Ανώνυμος 03/25/2014 @ 8:25 ΜΜ

    και δεν μπαίνω καθόλου σε αυτό που είιπε για την άδεια ο δράστης. Μου θυμίζει κάθε φορά το ίδιο φτηνό τροπάριο ως αιτιολογία της πράξης του. Διαβασμένος ως προς τι θα πει. Στην Μυρτώ είχαμε ότι ήθελε το κινητό, εδώ ότι δεν δώσανε άδεια να δει τη μάννα του. Μόνον ένας που δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει στην ελληνική κοινωνία, θα μπορούσε να πιστέψει όλη την υποκρισία της δικαιολόγησης του εγκλήματος. Βέβαια και χωρίς να ξέρει, αν είχε κριτική σκέψη κάποιος θα αντιλαμβανόταν τι παίζει στο θεμα των δολοφονιών και των αυτοκτονιών. Ολοι λένε πολύ καλός άνθρωπος ήταν το θύμα. Πέστε μου έναν από όσους έχουν σκοτώσει και να μην ήταν άνθρωπος με αξίες και με προσωπικότητα. Μα από τους καλούς φοβάται η οργανωμένη βία. Τους κακούς τους χρειάζεται γιατί εξυπηρετούνται συμφέροντα ποικίλης μορφής.

  9. Ανώνυμος 03/25/2014 @ 10:14 ΜΜ

    Ego proteino gia antipoina na skotosoun 100 filakismenous alvanous..na deite pos tha valoun myalo…etsith adeiasoun kai oi filakes apo kathikia pou ta plironei o ellinikos laos!

    • Ανώνυμος 03/26/2014 @ 6:52 ΠΜ

      giati re karagiozi?????giati na tous skotosoune…exeis idea esy apo filakes kai milas????exeis idea ti ginetia stis filakes???posoi adikoi einai mesa polla xronia mono k mono epidi einai 3enoi…krima g tn anthropo afise paidia pisw tou…alla ayta pantou ginontia..pou 3eroume emeis ti ekane o filakas???etsi 3afnika na tn skotose???ante vlaka pou emathes na les k thn apopsi s

  10. Ανώνυμος 03/26/2014 @ 6:50 ΠΜ

    poso vlakes pou eisteee re zwa

  11. Πολύ ωραία απαντηση

  12. Ωραια απάντηση!!!

  13. Ανώνυμος 03/26/2014 @ 10:21 ΠΜ

    Με τον Αλβανό είμαι! Μπάτσος καλός μόνον νεκρός!

    300.000 UGKαδες.

    • Ανώνυμος 03/26/2014 @ 2:36 ΜΜ

      Ε ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΔΕ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΤΗ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ Κ ΑΝΑΣΤΕΝΑΞΕ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ..ΨΟΦΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ UGKΑΔΕΣ!ΘΡΑΣΥΤΑΤΟ ΟΝ!!!

    • Ανώνυμος 03/26/2014 @ 4:55 ΜΜ

      Μαλλον θα ψηφίζεται από την πείνα!!! Χαχαχαχαχαχαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

      • Ανώνυμος 03/26/2014 @ 7:27 ΜΜ

        για κοιτα που μαζευτηκαν ολα τα αλβαναρια!!!ηρθατε εδω σας ταϊσαμε κ τωρα βγαζετε κ γλωσσα αληταραδες!!!χρυση αυγη που σας χρειαζεται!!!ουστ!!!

    • Ανώνυμος 03/26/2014 @ 10:13 ΜΜ

      Ψηφησε εσύ χρυσή αυγή πολυχρονεμενε για να δείς τι έχει να γίνει στην χώρα σου!!!!

    • Ανώνυμος 03/27/2014 @ 2:27 ΜΜ

      Εμείς εδω περιμένουμε με βαρύτατο οπλισμό 300.000 είμεθα με 460.00 ΑΚ-47 και το καινιουργιο μοντελακι το ΑΚ-107ΝΜ έχουμε και τους αδελφούς μουσουλμάνους με πάνω τους μαχητές εννοώ με πάνω από 850.000. Δεν λέω για τα ξαδέλφια μακρινά τους Κινέζους με πάνω από 150.000 περίπου. Όλοι μας έχουμε φορητό οπλισμό RPG (αντι τανξ), ατομικό οπλισμό, εκρηκτικές ύλες που προορίζονται για δολιοφθορές πάντως τύπου, επίσης έχουμε μέγαλη μερίδα Τούρκων πρακτόρων παντού σε όλα τα σημεία! Λοιπόν τελειώνει η μπαταρία αναμενε στο ακουστικό σου ή στο θυροτηλέφωνο σου!

  14. Ανώνυμος 03/27/2014 @ 7:48 ΜΜ

    καλα ελατε με την οπισθεν να χορεψετε πανω στις π*** των Ελληνων!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*