Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

05:34 - 05/04/2014

Το πήραν χαμπάρι και τα μμε … Ένας Rothchild πίσω από την εξαφάνιση του Μαλαισιανού boeing ;ΒΙΝΤΕΟ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Και νά τελικά που τα κανάλια παίζουν το θέμα που προ 20 ημερών αναδείξαμε και εμείς μα τη σειρά μας όπως και πολλές άλλες σελίδες στην Ελλάδα αλλά και σε όλον τον κόσμο !!!

Ερώτηση που πηγάζει πλέον ενδόμυχα από μέσα μας είναι το εάν και το τι ρόλο τελικώς θα μπορούσε να παίξει ένας Rothchild σε σχέση με την εξαφάνιση του αεροπλάνου που αναζητείται εδώ και 28 ημέρες

Δείτε το βίντεο

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε την έρευνα και όλα τα στοιχεία αναλυτικά

Ένας RothChild Πίσω από την Εξαφάνιση του Boeing 777 Της Μαλαισίας ;;;

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. Ανώνυμος 04/05/2014 @ 7:32 ΠΜ

    ειναι ακέραιο και καμουφλαρισμένο…
    —Χαϊβάνι—

  2. Ανώνυμος 04/05/2014 @ 8:46 ΠΜ

    Οι Ροτσιλντ μπορουν να κανουν πολλα οντως ειναι πανισχυροι οικονομικα. δεν ειδα ομως πουθενα να τουσ φυλαει κανενας ιδιωτικος στρατος τεραστιου μεγεθους. Η κοινη μου λογικη λεεει οτι αν ενας ανθρωπος ειναι τοσο μα τοσο ισχυρος και συναμα εμπλεκετε σε εγκληματατετοιου μεγεθους απλα τον καθαριζεις και τετλειωσε η υποθεση. Τον λυντσαρεις βρε αδερφε. Βεβαια αν πρεπει σωνει και καλα καπου να μπορεις να φορτωνεις το μεγεθος ιας συλλογικης μαλακιας ωστε να μπορεις με τον ιδιο τροπο να συνεχιζεις το ματριξ του παραλογισμου σου, τοτε ο ροτσιλντ συμφερει να υπαρχει ωστε να φταιει ακομα και για μια εκρηξη του γελοου στοουν η ακομη και για ενα διαγαλαξιακο πολεμο. Με λιγα λογια να παιζει τον ρολο των βαρβαρων στο εξαιρετο ποιημα του Καβαφη

    • Edo exeis lathos ola ta somata asfaleias tou planiti tous fylane
      kai gia na se fylane prepei na kykloforeiss dimosia
      exeis dei pote kana apo aftous domosia???
      kai sou grafei gia synomosia ateleiotou xrimatos oxi ola ta ala pou mperdeveis esy

  3. Ανώνυμος 04/05/2014 @ 10:04 ΠΜ

    Ότι και να απέγινε αυτό το αεροπλάνο,ένα είναι το σίγουρο,η αποστολή του δεν εξετελέσθει,λόγω ανωτέρας βίας.
    Εκεί που το ψάζουν αυτά τα βούρλα,είναι μόνο για παραπλάνηση.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*