Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

19:49 - 28/08/2014

Τι μας μαθαίνουν οι Γνωστικοί για τους Άρχοντες. ΜΕΡΟΣ Δ’

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Το Yin & Yang, η φαινομενική δυαδικότητα σε ένα πεδίο Υπάρξεως και η τροφή των Αρχόντων;

Οι σαμάνοι μάγοι γνώριζαν ότι το σύμπαν είναι φύσει αρπακτικό…

Οι άνθρωποι συνεχίζουν να αγωνιζόνται ενάντια σε όλα αυτά που έχουμε ονομάσει «πολιτισμό», με τον εαυτό μας διαπερασμένο απο την χρόνια συναισθηματική εσωτερική σύγκρουση! Ο άνθρωπος αγωνίζεται συνεχώς, στο να γίνει δυνατότερος, καλύτερος απο τους άλλους και ετσι γινόμαστε η τροφή τους ούτως ή άλλως. Ετσι γίνονται οι Αρχοντες ισχυρότεροι και εμείς αποδυναμώνουμε τις ψυχές μας!

Η εσωτερική μας σπίθα και δύναμη μεγαλώνει οταν μάθουμε να ζούμε χωρίς την διαμάχη με τον εαυτό και την αυτοσύγκρουση! Ολη η μιζέρια και η σύγκρουση σε αυτόν τον πλανήτη δημιουργήθηκε σκόπιμα για να τραφούν οι Άρχοντες. Μπορείτε να τους σταματήσετε να σας αποροφούν την ενέργεια όταν αποφασίσεται να δώσετε έμφαση στην ενίσχυση των θετικών ενεργειών της ζωής σας. Ο σκοπός του ανθρώπου είναι να γίνει Τελεστής, ή ένα πρόσωπο που κατέχει την ανώτερη γνώση (να γίνει δηλαδή Γνωστικός). Εάν υπάρχουν αρνητικές ενέργειες μες στη ζωή σας, πρέπει να τις αποδεκτείτε, να τις αγκαλιάσετε με αγάπη ως κάτι απόλυτα δικό σας και όχι σαν το πρόβλημα του άλλου. Η άρνηση ή κάλυψη των αρνητικών σας πλευρών, θα τροφοδοτούν τους Άρχοντες.

Η καταπολέμηση και ο αγώνας εναντίον του καθεστημένου, ο αγώνας, οι διαμαρτυρίες και διαδηλώσεις με την επίδειξη βίας δεν έχουν νόημα. Αυτό που έχει νόημα είναι η δημιουργία των ανθρωπίνων συνθηκών μέσα στις οποίες ο άνθρωπος μπορεί να εξελιχθεί, ή οτιδήποτε άλλο που είναι υγιές και καλό σε μακροχρόνιο διάστημα. Όλες οι άλλες ενέργειες, τροφοδοτούν τους Άρχοντες και διασφαλίζουν την παραμονή μας στο αδιέξοδο και την αρνητικότητα που προέρχεται μεσα από την εκδήλωση του αγώνα και φόβου μας για να επιβιώσουμε. Όλες μας οι πλευρές, θετικές ή αρνητικές, μπορούν απλά να υπάρχουν η μια δίπλα στην άλλη. Οι Μάγιας, χαιρετιούνταν με σεβασμό λέγοντας: «In Lak’ech» δηλαδή «Είσαι μια άλλη εκδοχή του εαυτού μου».

Ο David Icke και η περιγραφή των Αρχόντων.

Ο Δαβίδ μοιράζεται απο πολλά χρόνια, γνώσεις που ακούγονται εξωπραγματικές. Δεν γνωρίζω αν είναι βαλτός του συστήματος. Γιατί έβγαλε όλες αυτές τις γνώσεις στην επιφάνεια; Ποιος είναι ο σκοπός του και η αντζέντα του; Είναι πληροφοριο-δότης; Είναι η πληροφορία του, μέρος ενος πειράματος αφυπνίσεως; Για το πόσο βόδια είναι τελικά οι άνθρωποι;


Οπως και να είναι τα πράγματα, ο αγώνας του να εξηγήσει στους ανθρώπους βαθύτερες αλήθειες και όχι να τους εκφοβίσει είναι παράδειγμα της προσπάθειας αφύπνισης του ανθρώπου. Π.χ. στο βιβλίο του ‘Human Race, get of your knies’. Όσον αφορά τους Άρχοντες, ο Δαβίδ έχει πει τα εξής:

«Οι Γνωστικοί μας δίδαξαν ότι οι Άρχοντες έχουν έρθει από ένα άλλο ηλιακό σύστημα και υπήρχαν ήδη πριν δημιουργηθεί το ηλιακό μας σύστημα. Οι Σαμάνοι πάντα έλεγαν παλιές ιστορίες και παραμύθια και έτσι πέρασε η ιστορία των Αρχόντων απο γενια σε γενια. Ενώ οι γραπτές πηγές πολύ εύκολα χειραγωγούνται για μένα η αφήγηση ιστοριών, όσο τρελό κι αν ακούγεται αυτό, είναι πιο αξιόπιστες. Κάτι μέσα στο ανθρώπινο μυαλό είναι σε θέση να διακρίνει, πότε κάποιος λέει την αλήθεια και πότε όχι. Ένα μήνυμα “αντηχεί”, έχει μέσα του την δόνηση. Οι παλιές ιστορίες που λέγονται απο γενια σε γενιά ως εκ τούτου έχουν ήδη αποθηκευτεί με ένα συγκεκριμένο τρόπο στην ανθρώπινη μνήμη και σώμα ..!

Οι Γνωστικοί κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι με την εκπαίδευση θα μπορούσαν να βελτιώσουν τις συνθήκες και το πνευματικό επίπεδο της ανθρωπότητας έτσι άρχισαν να γράφουν τα κείμενά τους με μια νέα δομή και ιδέες για την κοινωνία, γύρω στο έτος 1000 μ.Χ. Κοσμικά γραπτά δεν υπήρχαν εκείνη την εποχή, όλα βρίσκονταν στα χέρια των θρησκειών. Τα συγγράμματα των Γνωστικών βρέθηκαν έτσι στο Nag Hammadi το 1945 και περιέχουν τα έγγραφα για τους Αρχοντες. Μια απειλή για την ανθρωπότητα, με ανοργανο σώμα, το οποίο ήρθε με τους πλανήτες στο ηλιακό μας σύστημα, όταν καν η Γη μας δεν υπήρχε».

Η Μαρία η Μαγδαληνή και οι Άρχοντες ..

Το Ευαγγέλιο της Μαρίας της Μαγδαληνής βρέθηκε το 1896 στο Κάιρο, αλλά δημοσιεύτηκε μόλις το 1955. Δυστυχώς, μόνο ένα μέρος του σώθηκε, αλλά παρ’ όλα αυτά δίνει μια καλή εξήγηση για το τι συμβαίνει σύμφωνα με τις απόψεις του Γνωστικισμού κατά την άνδο της ανθρώπινης ψυχής μετά το θάνατο. Η ύπαρξη του Ευαγγελίου της Μαγδαληνής ήταν γνωστή περίπου απο το 300 μ.χ. όταν οι επίσκοποι το θεώρησαν μια πλαστογραφία και το απέρριψαν. Το σημερινό γνωστό Ευαγγέλιο της Μαρίας της Μαγδαληνής χρονολογείται από τον 5ο αιώνα.

Η Μαρία η Μαγδαληνή περιγράφεται σε αυτό το κείμενο ως ένας από τους οπαδούς του Ιησού, η οποία λέει ότι τον συνάντησε σε ένα όραμα της, και ο ίδιος της αποκάλυψε τα μυστικά στις διδασκαλίες του. Μια μεγάλη διαμάχη μεταξύ των μαθητών του Ιησού ξεκίνησε με θέμα τον ρολο και την εξουσία της ως γυναίκα και ως μαθήτρια του Ιησού. Ιδιαίτερα ο Πέτρος εναντιώθηκε, ειδικά επειδή ο Ιησούς την συμπαθούσε περισσότερο από τους άλλους μαθητές.

Για τη μελέτη του γνωστικισμού, τα κείμενα της Μαγδαλινής είναι μεγάλης σημασίας, επειδή περιέχουν την περιγραφή του ταξιδιού της ψυχής μετά το θάνατο περνώντας απο τους Άρχοντες. Ο στόχος τους είναι να παγιδευτεί η ανθρώπινη ψυχή κατά τη διάρκεια της παραμονής της στη Γη. Οι Άρχοντες βρίσκονται στους πλανήτες, σε κάθε πλανήτη υπάρχει και ένας. Μετά το θάνατο, έτσι περιγράφει το Ευαγγέλιο της Μαρίας της Μαγδαληνής, η ψυχή περνάει απο τους πλανήτες, όπου σε κάθε πλανήτη ο Άρχοντας θα προσπαθήσει να παγιδεύσει την ψυχή. Σε αυτή την περίπτωση, η ψυχή θα πρέπει να μετενσαρκωθεί απο την αρχή στην επίγεια ζωή.

Ο Αρχοντας θα προσπαθήσει να παγιδεύσει και να αρπαξει μια ψυχή με την παγίδα των ψυχών. Αν η ψυχή κατέχει την σωστή γνώση (gnosis) και ξέρει να δώσει τις κατάλληλες μαγικές λέξεις σε κάθε πλανήτη που περνά, ο άρχοντας θα μείνει με άδειο το «καλάθι» και η ψυχή μπορεί να συνεχίσει το ταξίδι της. Όταν η ψυχή ξεφύγει απο τις παγίδες ψυχών, τελικά θα φτάσει με τον απογυμνωμενο πυρήνα της, πέρα από τις πλανητικές σφαίρες, για να ενωθεί με τη θεία Ενότητα (το θεό). Το Ευαγγέλιο της Μαρίας της Μαγδαληνής περιγράφει και κάποιες άλλες αμφισβητούμενες συζητήσεις μεταξύ της ψυχής και ενος άρχοντα.

Παρά το γεγονός ότι τα «παράσιτα» δεν είναι ανθρώπινα, είναι όμως σε θέση να επηρεάσουν κρυφά τις σκέψεις μας και να μας κάνουν κακό. Με τον τρόπο αυτό, τρέφονται από την ενέργεια που παράγεται από τα αρνητικά συναισθήματα των ανθρώπων, όπως ο πόνος, ο φόβος, ο θυμός, η εκδίκηση, κ.λπ.


Είναι ασαφές πότε αυτές οι κοσμικές αμοιβάδες πλάσματα ή και ερπετά ήρθαν για πρώτη φορά στην γη, αλλά ξέρουμε ότι ανακαλύφθηκαν από τους σαμάνους σε αλλαγμένες καταστάσεις της συνείδησης πριν από πολύ καιρό και πρόσφατα έχουν φωτογραφηθεί.

Ο λόγος που εμείς δεν τα βλέπουμε σε καθημερινή βάση είναι επειδή η ενεργειακή τους υπόσταση είναι εκτός του οπτικού μας πεδίου μες το ευρύ ηλεκτρομαγνητικό φάσμα. Αυτό που οι επιστήμονες αποκαλούν “το ορατό φως” για τα μάτια μας, δες τη φωτο επάνω.

Μια σειρά από φωτογραφίες που ελήφθησαν στις 10 Μαρτίου 2010, μία από αυτές τις δαιμονικές οντότητες αλλάζει μορφές, τη στιγμή που πετά πάνω από τις στέγες της Georgetown στην Washington, DC

Συνεχίζεται…

Τι μας μαθαίνουν οι Γνωστικοί για τους Άρχοντες. Ποιες οντότητες πολεμούν την ανθρωπότητα και γιατί το κάνουν; Μερος Α’ Τι μας μαθαίνουν οι Γνωστικοί για τους Άρχοντες. Ποιες οντότητες πολεμούν την ανθρωπότητα και γιατί το κάνουν; Μερος Β’ Τι μας μαθαίνουν οι Γνωστικοί για τους Άρχοντες. Ποιες οντότητες πολεμούν την ανθρωπότητα και γιατί το κάνουν; Μερος Γ’ Τι μας μαθαίνουν οι Γνωστικοί για τους Άρχοντες. Ποιες οντότητες πολεμούν την ανθρωπότητα και γιατί το κάνουν; Μερος Δ’

ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (28)

  1. Ανώνυμος 08/28/2014 @ 8:48 ΜΜ

    ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΚΟΡΑΚΙ ΑΙΝΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΠΑΡΑΜΑΖΩΜΑ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΛΛΑ ΣΟΥ ΕΧΩΣΑ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΒΕΒΑΙΑ ΜΠΥΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΡΚΟ ΔΕΝ ΠΕΡΝΩ…

  2. Ανώνυμος 08/28/2014 @ 10:01 ΜΜ

    Πειτε τε να τα διαβαζει αυτα ο κοσμος να τα ξερει αντε γιατι καμια φορα νομιζω πως ειμαι μονη μου σε αυτο το συμπαν η πως περιτρυγυριζομαι απο κατσαριδες.κορακι ευγε

    • Ανώνυμος 08/28/2014 @ 10:35 ΜΜ

      Αμα διαβασεις το σχολιο του από πανω ,αλλά και αυτα που θα ακολουθησουν από κατω, θα απογοητευθεις σιγουρα… Πολυ χαμηλο το επιπεδο… Ο αλλος λεει οτι παιρνει πληροφοριες απο πεδιο. Οχι το πεδιο του στρειντζερ. Ορθοδοξο πεδιο. Του μιλανε οι ρασοφοροι μεσω οραματων μαλλον. Αντε βγαλε ακρη…

      • Ανώνυμος 08/29/2014 @ 10:13 ΠΜ

        ελα κακιουλες ..

        μην του βαζεις λογια….πες μας τις αποψεις σου καλυτερα

      • Ανώνυμος 08/29/2014 @ 1:34 ΜΜ

        ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ-2Ε ΚΑΙ11.35…
        Η ΑΓΝΟΙΑ ΣΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΕΙΧΕ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΟΞΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΣ ΝΑ ΔΕΛΕΑΣΟΥΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ…

        ΤΙ ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΒΑΤΑΡ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΒΑΤΑΡ…

        ΟΙ ΓΝΩΣΤΙΚΟΙ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΔΙΩΧΝΕΙΣ ΔΗΘΕΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΘΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΑΧΑ ΓΙΝΕΣΑΙ ΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΣ ΘΕΟΣ…ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΟΤΙ Η ΛΑΓΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΤΑ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΛΑΓΝΕΙΑΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟ ΥΠΕΡΚΟΡΕΣΜΟ..

        ΣΕ ΑΠΟΚΟΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΠΑΝΤΟΥ ΔΥΣΙΔΑΙΜΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΔΗΘΕΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΑΕΙ…ΟΤΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΗ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕΛΕΑΡ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΥΛΗΤΗΣΟΥΝ…

        ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΨΕΥΤΟΔΙΔΑΣΚΟΥΝ…ΓΙΑ ΧΑΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΛΕΜΟΥΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑΣ…

        ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΔΗΘΕΝ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΜΥΣΤΕΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ Ο ΒΟΥΔΑΣ Ο ΕΡΜΗΣ Ο ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ Ο ΜΩΑΜΕΘ ΚΛΠ …ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΙΑ ΣΥΖΥΓΟΥΣ..ΕΠΙΔΙΔΟΝΤΑΝ ΣΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑΚΑΙ ΕΦΤΑΝΑΝ ΣΤΗ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΠΡΑΓΜΑΤΩΣΗ…

        ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΑ ΣΕ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ…ΘΕΩΡΙΕΤΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΦΥΣΗ ΥΠΟΔΙΑΙΣΤΕΡΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΑ [ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΔΙΔΑΞΕ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ]…

        ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΜΑΓΕΙΑ ΧΕΙΡΟΜΑΝΤΕΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ …ΤΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΒΑΡΑΝΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ [ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ]…ΠΙΝΟΥΝ ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟ ΤΟ ΠΟΤΟ ΤΟΥ ΘΕΙΚΟΥ ΠΑΤΕΡΑ…ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΝ ΧΕΡ-ΚΟΛΟΜΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΤΟΥΣ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ…ΓΙΑ ΑΦΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ…

        ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ''ΨΥΧΟΝΑΡΚΩΤΙΚΑ '' ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΛΕΒΙΖΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΧΑΙΡΕ ΚΡΙΣΝΑ…ΕΝΩΤΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ …ΣΑΕΝΤΟΛΟΤΖΖΥ..ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ…. ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΗΣΑΝ ΛΥΣΣΑΛΕΑ…

        ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ…ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΠΡΟΣΥΛΗΤΙΖΟΥΝ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥΣ..

        .ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΝΕΟΓΝΩΣΤΙΚΟΙ …ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…

        ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΣΕ ΤΙ ΔΙΧΤΥΑ ΤΥΧΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ…Η ΑΠΕΜΠΛΟΚΗ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΝΕΟΓΝΩΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΠΡΑΓΜΑ…

        ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    • Ανώνυμος 08/29/2014 @ 12:56 ΜΜ

      Η αποψη μου φιλε 1.13 ειναι οτι ζουμε πολλες ζωες . Και οτι ο ιησους ηταν ανυπαρκτο προσωπο. Προκαλω τον οποιονδηποτε να μου καταθεσει αποδειξεις για την ιστορικη υπαρξη του Ιησού. Ατρανταχτες αποδειξεις ομως απο τους ιστορικους της εποχης ως πηγές. Τα ευαγγελια δεν θεωρουνται αξιοπιστα κειμενα, αλληλοαναιρουνται.

    • Ανώνυμος 08/29/2014 @ 7:08 ΜΜ

      ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΙΔΙΆ

  3. Υγεια και αγαπη παιδια…

  4. Ανώνυμος 08/29/2014 @ 3:33 ΠΜ

    τωρα αυτα μας λειπουνε!!!!
    η ενασχοληση με την ορθοδοξια και τις θρησκοληψιες….
    ποιος ασχολειται πλεον με το αν εγιναν ετσι η αλοιως….
    το μεγα θεμα των πολιτικων και κοινωνικων αλλαγων ειναι αυτο που απασχολει! εκατομυρια εκατομυριων πολιτων…
    το πως δηλαδη θα απαλλαγουμε απο την δυναστεια των Βρυξελλων και την χουντα του Σαμαροβενιζελου!!!
    ξερετε οτι αν περασει ο Σεπτεβριος χωρις να πεσουν αυτοι…
    θα ξεχειμωνιασουν ελπιζοντας να περασουν και τον Μαρτη…
    και να φθασουν μεχρι το 2016 με το να κανουν την διατεταγμενη εντολοδοχα παρουσια τους στο κουβερνο πραξη ανεπανορθωτης καταστροφης για την Ελλας!!!…
    Δεν ειναι αυτο λοιπον που θελουμε …οτι μαθαμε …μαθαμε!!!
    οτι παθαμε…παθαμε!!!! απο τους παπαδες και τους φιλοσοφους!!!!
    ειναι η ωρα του Πολιτη και των επαναστατικων αλλαγων ΤΩΡΑ…ΤΩΡΑ!!!!

  5. Ανύπαρκτος2Ε 08/29/2014 @ 6:32 ΠΜ

    Ενδιαφεροντα ολα οσα εχεις γραψει μεχρι στιγμης… ΚΟΡΑΚΙ.

    Ρε συ Γιαννη εχεις διαβασει τοσα πραγματα εδω στα κατοχικα (και αλλου σιγουρα…) και εχει κολλησει το μυαλο σου ασχημα. Δεν θες να δεις λιγο "παραπερα"… Ουτε ναιτης να σουν…

  6. Ανώνυμος 08/29/2014 @ 7:17 ΠΜ

    τελικά ίσως για αυτό οι σαμάνοι μια από τις πρωταρχικές λειτανίες τους είναι και ο χορός!!
    -Σιμωνιδης-

  7. Θαυμασια. Αφου τα ξερετε ειναι σιγουρο οτι θα σωσετε τις ψυχες σας και θα ενωθειτε με το θεο.

    Απορια
    τα βαγγελια της μαγδαλως ειναι προσβασιμα σε οποιον ενδιαφερεται και σε τι μεταφραση?

  8. Απορια

    γιατι να παρακαμψεις την ιεραρχια που θελει τα ψυχαλακια να τρωγωνται απο τους αρχοντους?

    Η ενωση με το θειο, τη θεια και τον κουμπαρο δεν απαιτει προσοντα?

    Αντε ο καθενας θα παει να κολλαει στο θειο?

    Βεβαια ειναι και κατι μεγαλα ψαρια….

  9. Κορακι ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ εξυπηρετεις?

  10. Ανώνυμος 08/29/2014 @ 9:14 ΠΜ

    Για το θέμα των "Παρασίτων" άσχετα το πως τους λέει και τους ονομάζει ο καθένας -άρχοντες, επικυρίαρχοι, βολαδόρες, οντότητες πληροφορίας, πεδία, θεοί, ημίθεοι, διάβολοι, τρίβολοι, ματς, μουτς, δαίμονες, εκπεσόντες άγγελοι, σατανάδες, τελώνια, κλπ. κλπ.- (όσοι ξέρουν και όσοι άλλοι απλά μπουρδολογούν) πρέπει κάποια στιγμή να μιλήσουμε πολύ σοβαρά.

    Αυτό άσχετα αν συμφωνούμε με όλα όσα γράφει το ΚΟΡΑΚΙ, ο Μάγγος ή όποιος άλλος, αν θέλουμε πραγματικά να ξεστραβωθούμε κάποια στιγμή και να δούμε στην συνέχεια τι μπορούμε να κάνουμε και που να πάμε ή πως να αντιδράσουμε ή καλύτερα να ΔΡΑΣΟΥΜΕ.

    Μέχρι τότε …. παρακλητική πρόταση :
    "Αποφύγετε με παντίους τρόπους να ασκήστε στην κατακόρυφο ….. είναι επικίνδυνο καθόσον τα σκατά κατεβαίνουν … στο κεφάλι "

    Αυτά ……

    • Ανώνυμος 08/29/2014 @ 5:19 ΜΜ

      μαζι σου

      να πεσουν ολα στο τραπεζι και να τα δουμε..

      ΟΛΟΙ….ΟΛΑ ψ υ χ ρ α ι μ α

      Αα

    • ΑΦΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΣΩΣΜΕΝΟΙ, ΜΗΝ ΚΟΠΤΕΣΘΕ ΓΙΑ ΜΑΣ πχ για μενα που σας θεωρω μπουρδολογους, υποπτους μεγαλης απατης, και διολου καθαρους.

    • Και το κορακι δεν απηντησε! !

    • Ανώνυμος 08/29/2014 @ 9:24 ΜΜ

      Ήθελα πολυ να σου απαντήσω μέσω του επόμενου άρθρου αλλα τελικά βιάζεσαι παρα πολυ να μάθεις. Την αλήθεια δεν την κρατά κανείς, η έρευνα ειναι ο μόνος τρόπος για να προχωρήσουμε μπροστά. Αν βέβαια μας το επιτρέπει η εκπαίδευση που δεχθήκαμε. Πολλοί απο τους ανθρωπους έχουν το δόγμα μες το αίμα τους έτσι θα ειναι πάντα υπηρέτες γιατι τους διευκολύνει να υπηρετούν το ματριξ. Ο τυφλός ποτε δεν θα μπορέσει να δει ο κουφός δεν θα μπορέσει να ακούσει και ο υπηρέτης ο δεκτικος προγραμματισμένος πομπός πάντα θα επαναλαμβάνει.

    • Ανώνυμος 08/29/2014 @ 9:29 ΜΜ

      Α ξέχασα οτι στο επόμενο αρθρο θα διαβάσεις και αλλα πολλά που ίσως αρχίσουν να σε ενδιαφέρουν περισσότερο
      το Κοράκι

    • Ισως να μην με ενδιαφερουν οσα λες.

      Οι αρχοντες θελουν τις ψυχες μας…. και τα κορακια ..
      τι?

      Εσυ κορακι ….τι ζητας?

      Πες το με δυο προτασεις.
      Οχι με αρθρα.
      Ευθεως οχι σκολιά
      Γιατι φοβασαι????

    • Ανώνυμος 08/30/2014 @ 9:38 ΠΜ

      Συνήθως τα ερωτήματα που θέτουμε στους αλλους ειναι ερώτημα του ίδιου του εγώ μας. Το παραπάνω μήνυμα κανεις σαν να μην το ΕΛΑΒΕΣ, μην κρύβεσαι γιατι ο εαυτός σου διψάει για την γνώση
      ΚΟΡΑΞ

    • Κορακι στριμωγμενο στον τοιχο απαντα με ακατανοητες μπουρδες.

      Κορακι ? Ψιτ!

    • Ασε να μαντεψω….
      Οι αρχοντοι τρωνε ψυχες και διπλα τα κορακια σαν γυπες τα υπολοιπα.
      Μαντεψα σωστα κορακι?

      Ψιτ!

  11. Ανώνυμος 08/29/2014 @ 10:19 ΠΜ

    ΕΝΤΑΞΕΙ…….ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ…….Μας ροκανιζουν τον χρονο….

  12. Ανώνυμος 08/30/2014 @ 8:52 ΠΜ

    (Η καταπολέμηση και ο αγώνας εναντίον του καθεστημένου, ο αγώνας, οι διαμαρτυρίες και διαδηλώσεις με την επίδειξη βίας δεν έχουν νόημα. Αυτό που έχει νόημα είναι η δημιουργία των ανθρωπίνων συνθηκών μέσα στις οποίες ο άνθρωπος μπορεί να εξελιχθεί, ή οτιδήποτε άλλο που είναι υγιές και καλό σε μακροχρόνιο διάστημα. Όλες οι άλλες ενέργειες, τροφοδοτούν τους Άρχοντες και διασφαλίζουν την παραμονή μας στο αδιέξοδο και την αρνητικότητα που προέρχεται μεσα από την εκδήλωση του αγώνα και φόβου μας για να επιβιώσουμε.)

    διαβαζοντας αυτο και μονο το κομματι καταλαβαινετε ελπιζω ποιους εξυπηρετει το δημιουργημα .μην επαναστατειτε γιατι θα παρουν την ψυχη σας οι ..αρχοντες .καθειστε ησυχοι να σας πηδαμε γιατι οταν ξεσηκωνεστε δημιουργειτε αρνητικη ενεργεια και τρεφετε τους δαιμονες .δουλεψτε σκληρα για να τρεφετε μονο εμας και στην αλλη ….ζωη τα βρισκουμε .ωραια θεωρια οπως και ολες οι αλλες οι θρησκευτικου περιεχομενου.
    αγαπη και μονο αγαπη …αγαπειστε τους δυναστες σας και σας εχουμε ετοιμασει για …μετα τον παραδεισο ….

    • Ανώνυμος 08/30/2014 @ 12:37 ΜΜ

      Ο εχθρός θα σε πολεμήσει μέσα απο τους προβοκάτορας που βάζει σε κάθε διαδήλωση και με τις δυνάμεις αναστολής που διαθέτει εξοπλισμένους σαν αστακούς; Μπορεις να τους νικήσεις πετώντας λέξεις του αέρα; Αυτο που αλλάζει τα δεδομένα που εσύ πάντα μέσα του θα χάνεις ειναι η αλλαγή τακτικής.
      Μέσα σε 3 εβδομάδες τους έχουμε ρίξει αν οι περισσότεροι απο εμάς σταματήσουν να υπηρετούν το σύστημα απάτης. Χωρίς βία χωρίς πανό χωρίς διαμαρτυρίες χωρίς τραυματίες και νεκρούς. Μέσα σε 3 εβδομάδες. Σε ευχαριστώ για την παρατήρηση το επόμενο αρθρο θα γραφτεί ακριβώς για τον τροπο απαλλαγής των παρασίτων
      ΚΟΡΑΞ

    • Κορακι περιμενω να δω τη νικη σου.
      Γιατι την ανεβαλες τοσα χρονια?
      Τι περιμενεις?

      Κραααααα

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*