Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

20:58 - 26/10/2013

Τι γίνεται όταν σε μια “πυραμίδα” έχεις το ταμείο εσύ;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις



ΕΜΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ http://turbopliromes.blogspot.gr/



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (15)

  1. Ανώνυμος 10/25/2013 @ 7:47 ΠΜ

    straiger θελω να το κανω αλλα ειμαι οσο αφραγκη τοσο ασχετη. Αν γραφτω σημερα που θα πληρωσω?

  2. Ανώνυμος 10/25/2013 @ 8:06 ΠΜ

    ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΔΩΣΕ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΜΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΤΙ ΚΑΝΩ ΠΡΩΤΑ ΕΓΓΡΑΦΗ? ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΩΣ ΤΑ ΔΙΝΩ ΠΑΩ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ? ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΕΞΗΓΗΣΕ ΛΙΓΟ ΑΝΟΙΓΩ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ PAYPAL ? ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΕΧΩ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ .

  3. Οταν εχεις το ταμειο εσυ εισαι Αν κανεις απατεωνια την κανεις μονο στον εαυτο σου

  4. Ανώνυμος 10/25/2013 @ 9:55 ΠΜ

    STRANGER
    εν γένει συμφωνώ μαζύ σου,στο θέμα του χρυσού , όμως, έχω βασικές αντιρρήσεις και δεν το βουλώνω.

    Πώς παρακάμπτω το σύστημα όταν χρησιμοποιώ εργαλεία του ίδιου του συστήματος;Πως "τιμωρώ" αυτούς που τυπώνουν το "ζωγραφιστό χαρτάκι "
    όταν οι ίδιοι κατέχουν τα χρυσωρυχεία;
    ………………………………………………………………………………………………………………..
    Αλλο: Αν υποθέσουμε πως έχετε πληρωθεί οι 15 της ομάδας πρέπει να είστε περίπου 120.Για να πληρωθούν οι 120 πρέπει να εισρεύσουν περίπου 1000
    νέοι επενδυτές… Καλό κουράγιο.(το πρόβλημα δεν είναι ποιος κατέχει το ταμείο αλλά ποιος βρίσκεται στον πάτο όταν σκάει…)

    Έχεις ποτέ σκεφτεί πως οι αλχημιστές (σύντηξη βαρύτερων πυρήνων) ίσως να έχουν προχωρήσει περισσότερο από όσο ξέρεις;

    Νίκη

  5. Ανώνυμος 10/25/2013 @ 10:31 ΠΜ

    Πολυ καιρο τωρα ακουω…τι λες.Αισθανομαι κατι καλο.Παμε λοιπον.
    kaligramos.

  6. Ανώνυμος 10/25/2013 @ 11:32 ΠΜ

    ΤΕΣΤ

  7. Ανώνυμος 10/25/2013 @ 4:54 ΜΜ

    Ξαναγραφω για να τονίσω ότι υπάρχει διαφορά ανάμεσα σε δίκτυα MLM και πυραμίδες αεροπλανάκια ή ότι άλλο.Την προηγούμενη φορά δεν δημοσιέυτηκε το σχόλιο μου,ελπίζω τώρα να δημοσιευτεί.¨οποιος θέλει ας στείλει μήνυμα στο hunterakx@yahoo.gr

  8. Ανώνυμος 10/25/2013 @ 5:53 ΜΜ

    ΠΡΟΤΑΣΗ: ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΪΤ ΕΧΟΥΜΕ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΟ ΠΡΟΒΑΤΟ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΑΡΤΙΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΖΟΜΠΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ, ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΚΑΙ ΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΟΠΟΙΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΕΦΕΞΗΣ, ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ-ΙΣΩΣ ΑΔΙΚΟ ΑΚΟΥΩ Κ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ- ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑΜΙΔΑ. ΕΝΝΟΩ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΕΞΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ……ΔΕΝ ΞΕΡΩ….ΠΧ. Ο 1ΟΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ Κ ΤΟΝ 4Ο. Ο ΠΕΜΠΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΩΣ 1ΟΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ 5Ο, ΤΟΝ 6Ο ΤΟΝ 7Ο ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ. Ο 8ΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΛΙ ΩΣ 1ΟΣ.
    ΟΡΕΣΤΗΣ.

  9. Ανώνυμος 10/25/2013 @ 10:23 ΜΜ

    stranger με , εχεις γίνει familiar !!!!!
    XA,XA.XA,XA!!!!!!!!!!!
    ΚΑΙ Σ' ΑΝΩΤΕΡΑ!!!!!!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ …….

    ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΟΚΥΠΤΟΥΝ!!!!!!!

    ΥΓ. ΒΛΕΠΕΙΣ……ΠΡΟΣΕΧΩ ΔΕΝ ΤΟ ΧΑΛΑΩ

  10. Ανώνυμος 10/26/2013 @ 9:23 ΜΜ

    Eνταξει καλη φαση φαινεται να ειναι αλλα….
    εγω αν πχ θελω να βγαλω 2560 πρεπει να βρεθουν μετα απο μενα 64 μελη.Αντε και βρεθηκαν,αν ο καθε επομενος χρειαζεται 64 νεα μελη για παραδειγμα για να κερδισει και αυτος οσα εγω,που θα βρεθουν ολοι αυτοι?Οι πρωτοι ενταξει,θα βγαλουν φραγκα,οσο προχωρα ομως το συστημα θα χρειαζονται συνεχως νεα μελη για να εχει κερδος ο καθε νεος εγγεγραμμενος.Υπαρχει τοση αστειρευτη πηγη μελων?
    Εκτος αν καταλαβαινω κατι λαθος οποτε παω πασο

  11. Ανώνυμος 10/26/2013 @ 10:54 ΜΜ

    χαχα πάλι καλά που παραδέχεσαι ότι είναι πυραμίδα φιλαράκι

  12. Ανώνυμος 10/26/2013 @ 11:07 ΜΜ

    dose mas ligo fos, an plirosw mia fora gia engrafi meta prironw kathe mina mexri na mpoun 4 neoi aimodotes?
    an thelw na trabiksw xrima apo to kairdos mou se pio epipedo mporw?
    tha prepi na kanw ena logariasmo neo me katotato orio pistosis px. 10$ giati to sistima meso paypal exei to dikaioma na diaxirizete ta xrimata mou kai se mia strabi na ta xasw ola ala kai na eimai pistomenos stin trapeza?
    se parakalw dose mas plirofories oi perisoteroi pou mpenoume stin selida sou se theoroume diko mas antropo pou thelei na mas boithisi kai oxi na mas g@nisi tazonta mas xrimata me eykolo kai anodino tropo min ksexnas pos kapioi apo mas den exoun psomaki na fane !!!!

  13. Ανώνυμος 10/27/2013 @ 6:59 ΠΜ

    Επειδη εχεις σεβασμο στον ανθρωπο οπως λες σεβασου και τους ανθρωπους με προβληματα ακοης που δεν μπορουν να σε ακουσουν αλλα μονο να σε διαβασουν. Εμπρακτα δειχνουμε το σεβασμο μας…

  14. Ανώνυμος 11/06/2013 @ 12:34 ΜΜ

    χρυσος<<< Ν.4172 άρθρο 21 το οποίο αναφέρει :

    Ως κέρδος από επιχειρηματική δραστηριότητα θεωρείται το σύνολο των εσόδων από τις επιχειρηματικές συναλλαγές μετά την αφαίρεση των επιχειρηματικών δαπανών, των αποσβέσεων και των προβλέψεων για επισφαλείς απαιτήσεις. Στα έσοδα από τις επιχειρηματικές συναλλαγές περιλαμβάνονται και τα έσοδα από την πώληση των στοιχείων του ενεργητικού της επιχείρησης, καθώς και το προϊόν της εκκαθάρισής της, όπως αυτά προκύπτουν στη διάρκεια του φορολογικού έτους. Ειδικά, για τον προσδιορισμό του εισοδήματος από αγροτική επιχειρηματική δραστηριότητα στα έσοδα από επιχειρηματικές συναλλαγές περιλαμβάνονται τα έσοδα από την παραγωγή γεωργικών, κτηνοτροφικών, δασοκομικών, υλοτομικών και αλιευτικών προϊόντων.
    Το κέρδος από επιχειρηματική δραστηριότητα προσδιορίζεται για κάθε φορολογικό έτος με βάση το λογαριασμό αποτελεσμάτων χρήσης, ο οποίος συντάσσεται σύμφωνα με το Ελληνικό Λογιστικό Σχέδιο και τον Κώδικα Φορολογικής Απεικόνισης Συναλλαγών (ΚΦΑΣ), όπως ισχύει. Σε περίπτωση που η επιχείρηση εφαρμόζει Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα, το κέρδος προσδιορίζεται αποκλειστικά, σύμφωνα με τον πίνακα φορολογικών αποτελεσμάτων χρήσης.
    Για τους σκοπούς του παρόντος άρθρου ως «επιχειρηματική συναλλαγή» θεωρείται κάθε μεμονωμένη ή συμπτωματική πράξη με την οποία πραγματοποιείται συναλλαγή ή και η συστηματική διενέργεια πράξεων στην οικονομική αγορά με σκοπό την επίτευξη κέρδους. Κάθε τρεις ομοειδείς συναλλαγές που λαμβάνουν χώρα εντός ενός εξαμήνου θεωρούνται συστηματική διενέργεια πράξεων. Σε περίπτωση συναλλαγών που αφορούν ακίνητα, η περίοδος του προηγούμενου εδαφίου είναι δύο (2) έτη.
    Κάθε προσαύξηση περιουσίας που προέρχεται από παράνομη ή αδικαιολόγητη ή άγνωστη πηγή ή αιτία θεωρείται κέρδος από επιχειρηματική δραστηριότητα υπό τις προϋποθέσεις που προβλέπονται στον Κώδικα Φορολογικής Διαδικασίας.

    Αλλά μην βιαστείτε να κακολογήσετε τον νομοθέτη.

    Ένας άλλος νόμος σου λέει ότι έχεις το δικαίωμα να αμυνθείς και να βρεις το δίκιο σου.

    Μπορείς να προσφύγεις στην επιτροπή του άρθρου 70 Β του 2238 η οποία λειτουργεί από 01/08/13 και που αντικατέστησε την προηγούμενη επιτροπή του 70 Α 2238.

    Μπορείς λοιπόν να προσφύγεις με μια μικρή διαφορά, στην προηγούμενη επιτροπή πρόεδρος ήταν δικαστικός, συμμετείχαν εφοριακοί αλλά και εκπρόσωποι των επαγγελματικών οργανώσεων.

    Στην επιτροπή του 70 Β, συμμετέχουν μόνο ‘εφοριακοί’ δεν υπάρχει αναστολή των διώξεων και για να προχωρήσεις πρέπει να καταβάλεις το 50% του προστίμου. Και βέβαια, αν η επιτροπή εντός δύο μηνών δεν βρει τον χρόνο να συζητήσει την υπόθεσή σου αυτή θεωρείται ότι απορρίφθηκε.

    Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές και μετά από τρεις μήνες από την σύσταση της επιτροπής δεν έχει ξεκινήσει ακόμα να λειτουργεί!!!.

    Βέβαια για να μην αδικώ κανέναν, η ίδια η επιτροπή αποφασίζει αν θα σου δώσει αναστολή στην πληρωμή του 50% των προστίμων όμως αν πέρασαν οι δύο μήνες και δεν προλάβει να συζητήσει την υπόθεσή σου δεν μπορεί να δοθεί καμία αναστολή.

    Και αν δεν προλάβει τι γίνεται;

    μα είναι γνωστό

    Αυτόφωρο
    Κατασχέσεις εις χείρας τρίτων
    Κατασχέσεις κινητών και ακίνητων περιουσιακών στοιχείων
    Κατάσχεση συντάξεων, μισθών
    Φυλάκιση

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*