Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

14:00 - 22/03/2013

ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ SUPERMARKETS ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΑΡΚΟΥΝ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΔΥΟ-ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο κ. Χατζηαδάμου είπε πως τα αποθέματα των υπεραγορών αρκούν για ακόμα δύο τρεις ημέρες, προσθέτοντας πως αν δεν εξευρεθεί λύση και οι τράπεζες παραμείνουν κλειστές μέχρι τις αρχές της ερχόμενηε εβδομάδαε θα υπάρξει πρόβλημα.

«Αν δεν υπάρξει λύση και αν οι προμηθευτές δεν ανακαλέσουν την απόφαση τους να εφοδιάζουν τις υπεραγορές μόνο με μετρητά, τότε θα υπάρξει πρόβλημα και κενά στα ράφια των υπεραγορών. Προς το παρόν τα αποθέματα που έχουν οι υπεραγορές μπορούν να διαρκέσουν ακόμα δύο με τρεις ημέρες. Μέχρι τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας αν δεν βρεθεί λύση θα υπάρξει πρόβλημα», εκτιμά ο κ. Χατζηαδάμου.

Σε ό,τι αφορά την κατάσταση των υπεραγορών για αυτή την εβδομάδα, ο κ. Χατζηαδάμου είπε ότι «προς το παρόν δεν υπάρχει πρόβλημα και δεν κινδυνεύουμε», σημειώνοντας ότι «αν συνεχίσει η κατάσταση που επικρατεί σήμερα και τις επόμενες μέρες -και με την προϋπόθεση ότι οι προμηθευτές δεν θα ανακαλέσουν την απόφαση που πήραν, για προμήθεια των υπεραγορών μόνο με ρευστό- ναι, πιθανόν να παρατηρήσουμε ελλείψεις».

«Είναι ορατός ο κίνδυνος να αδειάσουν τα ράφια των υπεραγορών, νοουμένου ότι δεν θα ανακαλέσουν και δεν θα δείξουν τη στήριξη που πρέπει να δείξουν οι προμηθευτές στις ιδιαίτερα πρωτοφανείς εξελίξεις, που περνά ο τόπος», ανέφερε.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Υπεραγορών Κύπρου κάλεσε τον κόσμο να επιδείξει ψυχραιμία και νηφαλιότητα, εκφράζοντας την πεποίθηση πως θα βρεθεί κάποια λύση στο αδιέξοδο του τόπου και δεν θα υπάρξουν κενά ράφια.

Επιπλέον, ανέφερε πως οι υπεραγορές τις τελευταίες μέρες πάσχουν από ρευστότητα, αφού στο πλαίσιο της συνδρομής και της στήριξης του Κύπριου καταναλωτή και της κυπριακής οικονομίας διεξάγουν τις συναλλαγές τους με πιστωτικές κάρτες και επιταγές.

Είπε ακόμα πως «το 70% των πωλήσεων των υπεραγορών γίνεται πλέον με αυτό τον τρόπο και έτσι η ρευστότητα των υπεραγορών είναι πολύ περιορισμένη».

Απηύθυνε, τέλος, έκκληση προς τους προμηθευτές όπως δείξουν κατανόηση για την κατάσταση, καθώς και όπως αλλάξουν στάση στη φιλοσοφία που έχουν αποκτήσει τις τελευταίες ημέρες.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Ανώνυμος 03/22/2013 @ 2:08 ΜΜ

    ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΕΙΝΑΙ . ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΙΣ "ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ" ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ? ΤΡΟΜΟΣ , ΤΡΟΜΟΣ , ΤΡΟΜΟΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ . ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΙΑ Η ΚΥΠΡΟΣ ΤΟ ΕΣΚΗΨΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ . ΠΑΜΕ ΓΙ ΑΛΛΑ .

  2. Ανώνυμος 03/22/2013 @ 3:00 ΜΜ

    Έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα. προσπαθούν να σφίξουν και άλλο τον κλοιό και να ρίξουν το ηθικό του Κυπριακού Ελληνισμού. σημερα οι Κυπριοι αυριο εμεις μετα η Ισπανια και παει λεγοντας. Το ευρω ειναι τελιωμενη υποθεση. πρεπει να αναθεωρησουμε την θεση μας μεσα στην μεταευρω εποχή. και απο ο,τι βλέπετε οι σύμμαχοι είναι ανύπαρκτοι.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*