Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

04:09 - 22/08/2014

Σεισμός 4,5R ανατολικά της Καρπάθου

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Σεισμός 4,5R ανατολικά της Καρπάθου

Σεισμός μεγέθους 4,5 ρίχτερ σημειώθηκε στις 11:37 το βράδυ με το επίκεντρο να εντοπίζεται 55 χλμ. ανατολικά της Καρπάθου, όπως αναφέρει το γεωδυναμικό ινστιτούτο. Το εστιακό βάθος μετρήθηκε στα 10 χλμ.

enikos.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

  1. Ανώνυμος 08/22/2014 @ 5:06 ΠΜ

    Re: ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟΙ ΣΕΙΣΜΟΙ

    Δημοσίευση από Ηλίας » Παρ Ιούλ 18, 2014 11:52 am
    Αναμενόμενη σεισμική δραστηριότητα: 20 Αυγούστου 2014
    Με αφετηρία σεισμό που εκδηλώθηκε:

    2014-06-29 04:59:33.9 32.65 N 109.12 W 2 5.3R ARIZONA
    http://static2.emsc.eu/Images/EVID/38/3 … gional.jpg

    αναμένεται σεισμός ανάλογου μεγέθους ή σμήνος μικρότερων στην Ελλάδα,γύρω στις 20 Αυγούστου 2014.

    Η πρόγνωση ακυρώνεται, ως προς το μέγεθος τουλάχιστον, αν γύρω στις 16 Αυγούστου 2014
    εκδηλωθεί ισχυρή σεισμική ή ηφαιστειακή δραστηριότητα στην Ιταλία.
    http://www.tsiapas.gr/forumgr/viewtopic.php?t=59&

    art
    καλημέρα

  2. Ανώνυμος 08/22/2014 @ 6:48 ΠΜ

    Ένα σχόλιο για έρευνα….θα το πω και ας γινω γραφικως/τρελός κα…

    Εχθές και προχθές είδα όνειρο ότι έκανε σεισμό, αλλά αυτό μάλλον οφείλετε ότι περίμενα τις τελευταίες ημέρες σεισμό και είχα επηρεαστεί…

    Πέρα από αυτό είμαι σίγουρος ότι οι τελευταίοι σεισμοί ήταν 100% τεχνητοί, φυσικα αυτο το πιστεύουν και άλλοι….

    έχω ξανα πεί όμως δημόσια ότι έχω παρατηρήσει τελευταία κάποια αλλαγή και παράξενα ψεκάσματα στον ουρανό, που όταν τα βλέπω μετά από λίγες μέρες κάνει σεισμό, φυσικά επειδή το βλέπω στην Κρήτη, περιμένω να κάνει σεισμό στην Κρήτη αλλά τελικά κάνει σε άλλο σημείο, δλδ γινετε σεισμος αλλα πεφτω εξω στο σημείο.

    Είχα ρωτήσει εαν εχει παρατηρήσει κανεις κατι παρομοιο στην υπόλοιπη Ελλάδα αλλα δεν απαντησε καποιος (σε γραφικους δεν δινουμε σημασια)

    Επειδή τώρα παρατηρησα ότι πρωτα ξεκινησαν μικροτεροι σεισμοί στην Κρήτη και μετά έκανε τον 5αρη στην χαλκιδική

    ακόμα και αν βγαζω τα παραπανω απο το μυαλο μου, ας ψάξει αν ενδιαφέρετε κάποιος γνώστης του αντικειμένου αν υπαρχει περιπτωση να στεκει κατι…πχ ψαξτε αν ξεκίνησε από Κρήτη και το ίδιο ρήγμα χτύπησε πιο μακρυα δλδ ειναι φυσιολογικο ή κατά ποσο έχει να κάνει με ψεκάσματα πχ υπάρχει κάτι παράξενο στα ψεκάσματα??? μπορω να σκεφτώ πολλές θεωρίες αλλά θέλουν πολυ ψαξιμο…

    δυστυχως δεν θυμάμαι παλαιότεροι σεισμοι αν ξεκινούσαν πρώτα από κρητη, ούτε μπορω να το ψαξω γιατί δεν εχω ολοκληρωμένες γνώσεις περί σεισμών περα των συνομωσιολογικών θεωριων και αυτόν τον καιρό ερευνάω άλλα πιο σοβαρά θεματα…

    Ο γραφικός (κατά τα άλλα ανοιχτόμυαλος):

    -Psilos-

  3. Ανώνυμος 08/22/2014 @ 6:59 ΠΜ

    ρε art ….ολα αυτα που αντεγραψες για να μας ενημερωσεις (οπως κανει και ο πονηρος θεοστραβος)…ειναι περασμενες ημερομηνιες…κοιτα τα πρωτα…και μετα να τα κολλας σαν γραμματοσημα ..τα ερμα …γραμματα ξερεις…μεταφραση δεν ξερεις;

    • Ανώνυμος 08/23/2014 @ 6:20 ΠΜ

      ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΛΕΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΣΕΙΣΜΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ. ΟΠΩΤΕ ΠΕΦΤΕΙ ΜΕΣΑ

      Ε.Κ.

  4. Ανώνυμος 08/22/2014 @ 10:06 ΜΜ

    Ε ρε Haarp που δουλεεεεεεύει………MOTHER HELLAS.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*