Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

06:55 - 12/10/2013

Ο Ομπάμα στο μυστηριώδη και νεόκτιστο καταφύγιο του Λευκού Οίκου προετοιμάζεται για το Μεγάλο Γεγονός…την εγκαθίδρυση της δικτατορίας του!!!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ένα πραγματικά ζοφερό “επείγον δελτίο δράσης» που εκδόθηκε από το Υπουργείο Εξωτερικών ( ΥΠ.ΕΞ ) νωρίτερα σήμερα αναφέρει ότι η κύρια διεύθυνση πληροφοριών ( GRU ) έχει λάβει μήνυμα από «υψηλά ιστάμενες» πηγές στο Πεντάγωνο ότι ο Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα την περασμένη εβδομάδα ακύρωσε το ταξίδι του στην Ασία και αποσύρθηκε με πολλούς από τους κορυφαίους συμβούλους του στο μυστηριώδη και νεόκτιστο καταφύγιο του Λευκού Οίκου στο πλαίσιο της προετοιμασίας για αυτό που πολλοί στις μυστικές υπηρεσίες όλου του κόσμου καλούν Μεγάλο Γεγονός ( “Big Event”).

Σημαντικό να σημειωθεί είναι ότι αυτές οι πηγές της GRU που κοινοποιήθηκαν από τους ομολόγους τους του Πενταγώνου την περασμένη εβδομάδα ανέφεραν ότι ο Ομπάμα ετοιμάζεται να επικαλεστεί τις εξουσίες που παρέχονται σ ‘αυτόν υπό το 50 USC κεφάλαιο 13 θεωρώντας ότι διάφορες αμερικανικές πολιτείες είναι τώρα σε μια “κατάσταση εξέγερσης” επιτρέποντας του έτσι να επικαλεστεί το νόμο περί εθνικής έκτακτης ανάγκης υπό το 50 USC § 1621 και να επικαλεστεί το εξαιρετικά αμφιλεγόμενο ” “συνέχεια της κυβέρνησης σχέδιο για τις Ηνωμένες Πολιτείες που θα του επιτρέψουν, κατ ‘ουσίαν, να κυβερνήσει με δικτατορικές εξουσίες.

Εξίσου σημαντικό να σημειωθεί, ότι αυτό το δελτίο του ΥΠ.ΕΞ λέει, ότι το μυστηριώδες λευκό καταφύγιο ολοκληρώθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο (2012) με κόστος 86 εκατομμύρια δολάρια (ΗΠΑ) κάνοντας πάνω από δύο χρόνια για να ολοκληρωθεί και ο στόχος του οποίου παραμένει μυστικός.

Είναι ζωτικής σημασίας να σημειωθεί, αυτό το δελτίο λέει, ότι ο Ομπάμα σιωπηρά τον περασμένο μήνα παρέτεινε την μετά- 11/9 Δήλωση εθνικής ανάγκης, έχοντας πλέον, με τον τρόπο αυτό, την εξουσία να αναλάβει την Αμερική εφόσον το επιλέξει.
Στο πλευρό του Ομπάμα, στο σχέδιό του να αναλάβει τις Ηνωμένες Πολιτείες, αυτό το δελτίο συνεχίζει, είναι ομάδες δημοσιογράφων (αλλιώς γνωστοί και ως ” presstitutes ” ) που περιλαμβάνουν πλέον κορυφαίους συντηρητικούς Αμερικανούς δημοσιογράφους που κλήθηκαν χθες σε “μία μυστική “off-the record συνάντηση στο Λευκό Οίκο με τον Πρόεδρο.

Ο σκοπός για τον οποίο ο Ομπάμα έχει δώσει εντολή στα δικά του προπαγανδιστικά μέσα ενημέρωσης να προετοιμάσουν τον αμερικανικό λαό , αυτό το δελτίο αναφέρει περαιτέρω, μπορεί να φανεί από τις πρόσφατες αναφορές τους, οι οποίες περιλαμβάνουν:
1.) Ο πρώην Αμερικανός Βοηθός Γραμματέας του Υπουργείου Οικονομικών Paul Craig Roberts ο οποίος .υποστηρίζει ότι ο Ομπάμα πρέπει να δηλώσει έκτακτη εθνική ανάγκη και να κυβερνήσει ως δικτάτορας

2). Το μέλος του Κογκρέσο των ΗΠΑ Sheila Jackson Lee η οποία υποστηρίζει ότι ο Ομπάμα πρέπει να κηρύξει στρατιωτικό νόμο.

3.) Ο αρθρογράφος των New York Times, Thomas Friedman, ο οποίος υποστηρίζει ότι ο αμερικανικός λαός στέκεται δίπλα στον Ομπάμα, .καθώς η ίδια η δημοκρατία βρίσκεται σε κίνδυνο

4.) Ο αρθρογράφος των New York Times και καθηγητής της ιστορίας στο Πανεπιστήμιο του Πρίνστον Sean Wilentz, προειδοποιεί ότι το καθεστώς Ομπάμα έχει αμελήσει να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να υπερασπιστεί το Σύνταγμα και να τιμωρήσει τους Ρεπουμπλικάνους, που όπως είπε οδήγησαν τη χώρα του στην καταστροφή .

5.) Ο Νομπελίστας οικονομολόγος Paul Krugman υποστηρίζει ότι ο Ομπάμα . πρέπει να δημιουργήσει μια συνταγματική κρίση, έτσι ώστε να αψηφήσει τους Ρεπουμπλικάνους εκβιαστές

Μπροστά στον μεγαλύτερο κίνδυνο που αντιμετωπίζει ο αμερικανικός λαός, ιστορικοί αναλυτές του ΥΠ.ΕΞ σε αυτό το δελτίο λένε, ότι ο Ομπάμα πάει να γίνει ένας σύγχρονος Αβραάμ Λίνκολν, ο οποίος ήταν ο 16 ος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών και ο οποίος υπήρξε ο αρχιτέκτονας του Εμφύλιου πολέμου του 1861-1865 .

Όπως και ο Ομπάμα, ο Λίνκολν εξελέγη κατά τη διάρκεια μιας από τις πιο διχαστικές περιόδους της αμερικανικής ιστορίας με το θέμα τότε να είναι πάνω από τα δικαιώματα των επιμέρους κρατών έναντι της κεντρικής ομοσπονδιακής κυβέρνησης σε σχέση με αυτό της δουλείας.

Ο Λίνκολν, ο οποίος είχε διακηρύξει πριν γίνει Πρόεδρος ότι «η εξάλειψη και του τελευταίου , “μαύρου προσώπου από το αμερικανικό έδαφος θα ήταν” μια ένδοξη κορύφωση και που στην πρώτη Εναρκτήρια ομιλία του δήλωσε

“”Δεν έχω κανένα σκοπό, άμεσα ή έμμεσα, να παρεμποδίσω τον θεσμό της δουλείας στα κράτη όπου υπάρχει. Πιστεύω ότι δεν έχω νόμιμο δικαίωμα να το πράξω, και δεν έχω καμία διάθεση να το πράξω …

Παρ ‘όλα αυτά ανάγκασε το έθνος του σε εμφύλιο πόλεμο και έγινε ο πρώτος ηγέτης των Ηνωμένων Πολιτειών που ανέστειλε το Σύνταγμα και επέκτεινε την κυριαρχία του με δικτατορικές εξουσίες.

Σήμερα πολλοί μελετητές του Lincoln και οι υποστηρικτές του Ομπάμα, αναφέρει η καναδική Free Press , λένε ότι ο Lincoln έσωσε το Σύνταγμα με την αναστολή της συνταγματικής ελευθερίας του Βορρά για όλη τη διάρκεια της διοίκησής του.

Αυτός υποτίθεται ότι “έπρεπε να καταστρέψει την συνταγματική ελευθερία, προκειμένου να την σώσει.”

Ο Λίνκολν θεώρησε περαιτέρω το Σύνταγμα των ΗΠΑ ως ένα περιττό εμπόδιο στις πολιτικές φιλοδοξίες του δείχνοντας την πλήρη περιφρόνηση του για το δίκαιο του εδάφους (το δίκαιο των ιδρυτών της Αμερικής), με τη δρομολόγηση μιας στρατιωτικής εισβολής εναντίον του Νότου χωρίς τη συγκατάθεση του Κογκρέσου των ΗΠΑ.

Ο Lincoln ανέστειλε το habeas corpus ( Το Χάμπεας Κόρπους είναι μια δικαστική πράξη που προστατεύει τον πολίτη από την παράνομη κράτηση, απαγορεύοντας τη δίκη προσώπων που κρατούνται παράνομα) και φυλάκισε χιλιάδες χωρίς δίκη απλά και μόνο γιατί είχαν αντίθετες πολιτικές απόψεις, λογόκρινε τις επικοινωνίες και ακόμη φυλάκισε πολλούς εκδότες εφημερίδων που αντιπολιτεύθηκαν στην τακτική του, κατάσχεσε όπλα, και όπως το άρθρο αυτό προειδοποιεί: « “Υπάρχει κάτι από αυτό που αρχίζει να ακούγεται οικείο ;

Έτσι, σήμερα, αυτό το δελτίο συνεχίζει, ο Ομπάμα έχει γίνει ο πρώτος πρόεδρος στην αμερικανική ιστορία που δηλώνει ότι δεν θα διαπραγματευτεί με τους ομολόγους του στο Κογκρέσο των ΗΠΑ , διέταξε τους Ομοσπονδιακούς εργαζόμενους να “”κάνουν τη ζωή των ανθρώπων όσο πιο δύσκολη γίνεται, ανέστειλε την εποπτεία της NSA που αποτελεί την πιο φοβερή και τρομακτική μυστική αστυνομική δύναμη μετά τον Ψυχρό Πόλεμο, και ελέγχει πάνω από 120.000 ένοπλους Ομοσπονδιακούς πράκτορες που μπορεί να εξαπολύσει ενάντια στον λαό του και που έχει χαρακτηριστεί ως ” ” εξίσου ισχυρός όσο ο στρατός των ΗΠΑ.

Τελειώνοντας, αυτό το δελτίο προειδοποιεί, ότι με τον Ομπάμα τώρα “ασφαλή στο καταφύγιό του,” τους απειλώντας ιερείς με σύλληψη , εφόσον βοηθήσουν Αμερικανούς στρατιώτες και τις τράπεζες των ΗΠΑ να τοποθετούν στα ΑΤΜ 20-30% περισσότερα χρήματα σε περίπτωση απόσυρσης χρημάτων λόγω πανικού, αυτές οι προειδοποιήσεις της GRU του “Big Event” δεν μπορούν να απορριφθούν, δεδομένου ότι μπορεί, στην πραγματικότητα, να υπάρξει πλήρη ανατροπή της Αμερικής μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Από theviralpost

Απόδοση Κειμένου dorieas

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (15)

  1. Ανώνυμος 10/12/2013 @ 7:43 ΠΜ

    Δεν είναι ακριβώς έτσι …

  2. Ανώνυμος 10/12/2013 @ 7:50 ΠΜ

    ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ
    αν δεν τα βρουν μεχρι τις 17-10 οι αμερικανοι τελος, το μαγαζι θα κλεισει.
    ποιον συμφερει να κλεισει το μαγαζι? (παγκοσμια καταρευση)
    ολες οι μαλακιες που κανουν ειναι για να παραμυθιαζουν τους αμερικανους,.
    τους παραμυθιασαν με τους διδυμους πυργους , με το μαραθονιο της βοστονης, με το εμπορικο κεντρο ,με το hook κλπ.κλπ.
    εμεις τι κανουμε ?,ασε αυτους.

  3. Ανώνυμος 10/12/2013 @ 9:29 ΠΜ

    ΜΠΟΥΡΔΕΣ!!

  4. Για να δουμε τι αλλα εγκληματα θα βαλουν στο σαπιο τους μυαλο τα ληστρικα εξαμβλωματα προκειμενου να ικανοποιησουν τα κτηνωδη ενστικτα τους.Ας περιμενουμε ομως γιατι ΔΕΝ ειναι ολα ροδινα γιαυτους.Δεν ειναι ευκολο να ωδηγησουν ΣΗΜΕΡΑ τις ΗΠΑ σε εμφυλιο.Οσο για τον Αβρααμ Λινκολ!Μην ξεχνατε οτι ανηκει στους δολοφονιμενους προεδρους του οποιου την δολοφονια κανεις Αμερικανος ΔΕΝ πιστευει οτι εξιχνιαστικε.Και σημερα ολοι υποθετω γνωριζουμε ποιοι χρησημοποιουν τις δολοφονιες ως επιχειρημα…!!!Παντα οι ιδιοι ηταν διαχρονικα.Αλλη μια αποδειξη πανικου.Ειναι κοντα οι εσχατοι καιροι αλλα για ποιους αραγε?

  5. Ανώνυμος 10/12/2013 @ 10:06 ΠΜ

    Στο 'μυστηριώδες' ρε παιδιά, έλεος με την ελληνική γραμματική. Την έχετε γ@@@ει πια…

  6. Ανώνυμος 10/12/2013 @ 10:08 ΠΜ

    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ. ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΛΙΝΚΟΛΝ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΤΟΥ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΙΜΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΡΟΛΩΝ ΠΕΡΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΟΧΕΣ ΤΟΥΣ, ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΛΕΟΝ ΠΩΣ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΦΑΤΡΙΕΣ ΥΠΟΚΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΜΟΝΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ/ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΧΑΣΕΙ!

  7. Ανώνυμος 10/12/2013 @ 10:38 ΠΜ

    To εχω ξαναγράψει και το επαναλαμβάνω:

    Ποίο πιστεύω ότι είναι το σενάριο τους;
    Περίπου αυτό που πραγματεύετε η σειρά REVOLUTION 2012 .
    1)Ολική πτώση των ενεργειακών δομών
    2)Για περίπου 10 χρόνια θα αφήσουν το κόσμο στην τύχη του, προκειμένου μέσω ασθενειών, συγκρούσεων, πολέμων να μειωθεί πολύ (περίπου κατά 90%)
    3)Εμφάνιση "σωτήρων" που θα επαναφέρουν το ρεύμα μόνον για όσους υποταχθούν πλήρως.
    4)Εγκαθίδρυση παγκόσμιας κυβέρνησης, παγκόσμιου νομίσματος, παγκόσμιας θρησκειας (βλέπετε οι άνθρωποι πρέπει κάπου να πιστεύουν)

    Μυτιληνίος 2

  8. Ανώνυμος 10/12/2013 @ 11:29 ΠΜ

    Φερτε στο νου σας την αμερικανικη σημαια σχισμενη στα 2 στο I pet goat 2…καποιος ειχε αναφερει τα αστερια σε καθε κοματι, στα σχολια

    Σκορπιος

  9. H αλήθεια είναι ότι τα όσα γράφει ο Μυτιληνίος 2 με έβαλαν σε σκέψεις… Ποίες οι πιθανότητες να λάβουν χώρα αυτά που αναφέρει ο φίλος συνσχολιαστής μας? Πέρυσι είχα ξεκινήσει να βλέπω τη σειρά, αλλά διέκοψα γιατί μου φαινόταν κάπως περίεργη… Φέτος δε μου φαίνεται και τόσο περίεργη… θα την παρακολουθήσω και ίσως να δω αυτά που έρχονται…

  10. Ανώνυμος 10/12/2013 @ 8:40 ΜΜ

    @ 11.21

    Δεν εχω δει τη σειρα . Πριν μερικες μερες το εγραψα εδψ σε καποιο ποστ οτι μιλωντας με καποιους αμερικανους πολυ ψαγμενους, μουειπαν περιπου πριν 15 περες οτι περιμενουν ενεργειακο μπλακ αουτ, αν και …πολυ προσεκτικα ελεγαν καποια πραγματα στο fb , σε καποιο μπλογκ που σχολιαζουν αναφερονταν σε πραγματικο χαος το οποιο πιστευουν οτι θα ακολουθησει. Τις τελευταιες μερες εχουν εξαφανιστει ….

  11. Ανώνυμος 10/12/2013 @ 9:17 ΜΜ

    Προς 1:06 το σχολειο δεν μας εχει μορφωσει επαρκώς.οποτε γίνονται και λάθη!τωρα ο λιακο κανει τρομερή εκπομπή με βίντεο κτλ.
    Ένας που ακούει

  12. Ανώνυμος 10/12/2013 @ 9:36 ΜΜ

    Πωωωω! Διάβασε εδώ να σου φύγει το καφασι: http://billhweld.blogspot.gr

  13. Ανώνυμος 10/13/2013 @ 10:49 ΠΜ

    @12.36

    Τρελαθηκα, Στρειντζερ , δες το βιντεακι και διαβασε αυτο το λινκ που εβαλε ο @ 12.36 , ο ανθρωπος που μιλαει δεν φαινεται να λεει ψεματα ,

  14. Ανώνυμος 10/22/2013 @ 9:44 ΜΜ

    Ο Ομπάμα μου θυμίζει τον Σαμαρά.
    Όχι στο εξωτερικό που κάνει την prostitute των πάντων, αλλά στο εσωτερικό που παριστάνει τον δικτατορίσκο.
    Όσο για το PRESSTITUTE είναι καταπληκτικό για να χαρακτηρίζουμε και τα τοπικά δημιοσιοκαφριλίκια τσίμες ψαράδες πρετεντέρια τρέμες σροιτεράδες, εισαγγελάτους χατζηκαθεστωλουλούδες και άλλα συναφή ψοφοκαρκινοειδή.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*