Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

17:43 - 30/06/2013

Οι ΗΠΑ παρακολουθούσαν και την Μέρκελ – Κλιμακώνεται η σύγκρουση Ουάσινγκτον – Βερολίνου

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Κλιμακώνεται η ένταση μεταξύ ΗΠΑ και Γερμανίας για τις παρακολουθήσεις.

Από την αμερικανική κατασκοπεία δεν φαίνεται να γλίτωσε ούτε η Α. Μέρκελ, αποκαλύπτει το Spiegel.

Τουλάχιστον μισό δισεκατομμύριο τηλεφωνικές συνδέσεις, ηλεκτρονικά μηνύματα και γραπτά μηνύματα κινητής τηλεφωνίας παρακολουθεί κάθε μήνα στη Γερμανία η αμερικανική υπηρεσία ασφαλείας NSA, σύμφωνα με δημοσίευμα στο αυριανό τεύχος του περιοδικού DER SPIEGEL.

Στόχος αυτής της κατασκοπείας είναι όχι μόνον η γερμανική κυβέρνηση, αλλά, όπως πιθανολογείται, και η ίδια η καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ. Επικαλούμενο έγγραφα που βρίσκονται στην κατοχή του πρώην συνεργάτη της NSA, Έντουαρντ Σνόουντεν, το περιοδικό συμπεραίνει, ότι «η παρακολούθηση γίνεται με την έγκριση του Λευκού Οίκου».

Χώρες «δεύτερης» και «τρίτης κατηγορίας»

Το Σπίγκελ υποστηρίζει ότι οι ΗΠΑ παρακολουθούσαν αντιπροσωπείες της ΕΕ στην Ουάσιγκτον, στον ΟΗΕ, ακόμα και στις Βρυξέλλες
Ο λόγος για τον οποίο η Γερμανία βρίσκεται στο επίκεντρο της αμερικανικής κατασκοπείας σχετίζεται με το γεγονός ότι μαζί με 30 περίπου άλλες χώρες συγκαταλέγεται σε μια ομάδα «εταίρων της τρίτης κατηγορίας, τις οποίες μπορεί και παρακολουθεί όπως έχει ισχυριστεί η ίδια η NSA. Σύμφωνα με απόρρητο ντοκουμέντο το οποίο επικαλείται το SPIEGEL, εξαίρεση αποτελούν οι εταίροι της “δεύτερης κατηγορίας”: η Μεγάλη Βρετανία, ο Καναδάς, η Αυστραλία και η Νέα Ζηλανδία.

Η δημοσίευση των νέων στοιχείων, που καθιστούν τη Γερμανία στόχο νούμερο ένα της αμερικανικής κατασκοπείας στην ΕΕ, δημιουργούν μια νέα κατάσταση. Το βέβαιο είναι ότι η γερμανική κυβέρνηση δεν θα έχει πλέον την ευχέρεια να χειριστεί το όλο θέμα με την Ουάσιγκτον «κεκλεισμένων των θυρών».

Σε μία πρώτη αντίδραση μέλους της κυβέρνησης, η υπουργός Δικαιοσύνης, Ζαμπίνε Λοϊτχόιζερ-Σνάρενμπεργκερ, δηλώνει ότι αν πράγματι ευσταθούν τα δημοσιεύματα, τότε η δραστηριότητα της αμερικανικής κατασκοπείας στη Γερμανία θυμίζει “συμπεριφορά μεταξύ εχθρών την περίοδο του Ψυχρού Πολέμου”. Η ίδια επισήμανε ότι «ξεπερνά κάθε όριο το ότι οι φίλοι μας στις ΗΠΑ αντιμετωπίζουν τους Ευρωπαίους σαν εχθρούς».


ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (6)

  1. Το παράξενο δεν καταλαβαίνω!
    Αυτά γίνονται και θα γίνονται, εξού και η ύπαρξη των μυστικών υπηρεσίων!

  2. Ανώνυμος 06/30/2013 @ 9:27 ΜΜ

    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΚΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΙ ΕΧΟΥΝΕ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΣΟΝ . ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΧΕΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΩΡΑ , ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ…

  3. Ανώνυμος 06/30/2013 @ 10:30 ΜΜ

    IMPLOSION…ΕΝΔΟΡΗΞΗ…έχει ξεκινήσει απο καιρό και μόλις τώρα άρχισαν να φαίνονται τα πρώτα σημάδια. Το σύμπαν έχει τον δικό του τρόπο κάθαρσης. Τίποτα και κανείς δεν θα μπορέσει να ξεφύγει την δύνη.

  4. Ανώνυμος 07/01/2013 @ 12:13 ΜΜ

    ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΗΠΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΑΠΟΙΚΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ.

    "Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ" (Ντετανιαχου).

    Νικολας

  5. Ανώνυμος 07/01/2013 @ 2:53 ΜΜ

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ.

  6. Ανώνυμος 07/01/2013 @ 3:57 ΜΜ

    τους ζηλευω που πηραν ματι τετοια γκομενα

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*