Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

18:33 - 25/06/2013

Οι γιατροί θεωρούν πως η χώρα μας θα αποτελέσει τροφοδότη οργάνων και ανθρωπίνων ιστών για όλο τον πλανήτη

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Όλοι οι Έλληνες πολίτες θα θεωρούνται σε πέντε μήνες Αναγκαστικοί δότες και όχι δωρητές οργάνων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με νόμο που πέρασε και ψηφίστηκε το 2011, επί Παπανδρέου στο 1ο Μνημόνιο, η αφαίρεση των οργάνων θα μπορεί να γίνεται από Νοσοκομεία, Ιδιωτικές κλινικές ή εταιρείες και όχι από τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων, που γινόταν μέχρι σήμερα, και μάλιστα χωρίς την συγκατάθεση των οικείων του ασθενούς ή την προηγούμενη γραπτή αίτηση του ιδίου προσώπου.

Η συγκεκριμένη διάταξη αποτέλεσε αφορμή για την παραίτηση του προεδρείου του ΕΟΜ και την έντονη δυσαρέσκεια των Γιατρών των ΜΕΘ, καθώς θεωρούν πως η χώρα μας θα αποτελέσει τροφοδότη οργάνων και ανθρωπίνων ιστών για όλο τον πλανήτη, ενώ το ανθρώπινο σώμα μετατρέπεται με την έννοια του Εμπράγματου Δικαίου σε πράγμα, επειδή κάποιο φυσικό ή νομικό πρόσωπο ασκεί πια κυριότητα σε αυτό.

iatroinet

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (10)

  1. φοβερος πωλητης,ξεπουλησε τα παντα

  2. Ανώνυμος 06/25/2013 @ 7:03 ΜΜ

    στρατοπεδα συγκεντρωσης 2013

  3. Ανώνυμος 06/25/2013 @ 7:14 ΜΜ

    ΟΙ ΑΣΤΕΓΟΙ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΓΙΝΕΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;

    ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΛΙΓΟΣΤΟΙ ΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ !

    ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΄ΜΑΖΕΨΕΙ΄ ή ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΄ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΕΙ΄. . . .

    ΠΕΤΡΟΣ )+(

  4. Ανώνυμος 06/25/2013 @ 7:31 ΜΜ

    … ετσι θα κατακτησουμε τον πλανητη; με το DNA ;

  5. Ανώνυμος 06/25/2013 @ 7:53 ΜΜ

    Μπουρδες,ψεματα….

  6. Ανώνυμος 06/25/2013 @ 9:53 ΜΜ

    Δείτε τον ύπουλο τρόπο με τον οποίο πραγματοποιείται το εμπόριο οργάνων εν άγνοια των ανθρώπων:

    (Γιατί οι "εγκεφαλικά νεκροί" δεν είναι νεκροί)
    http://www.tiny.cc/830bxw

    (Ο "εγκεφαλικός θάνατος" δεν είναι θάνατος)
    http://www.tiny.cc/y40bxw

    (Ελλάδα αποθήκη ανθρώπινων ανταλλακτικών)
    http://www.tiny.cc/m50bxw

  7. Ανώνυμος 06/26/2013 @ 4:35 ΠΜ

    Παντα θα υπαρχει ενας βλακας που θα γραψει μπουρδες ψεματα… γιατι το διαβασες ρε φιλε αν δεν σου αρεσει το αρθρο και δεν το πιστευεις και αφου ειναι ψεματα γιατι υπαρχει εντυπο στο ιντερνετ που το εκτυπωνεις και το υπογραφεις στο κεπ για να αρνηθεις την αφαιρεση οργανων σε περιπτωση “εγκεφαλικου θανατου“ σου;; ο κοσμος μας δεν ειναι αγγελικα πλασμενος… και το endgame βεβαια να δεις εσυ το ιδιο θα πεις.

  8. Ανώνυμος 06/26/2013 @ 7:01 ΜΜ

    Βρε πουτάνας γιε 25/6 10:53…
    Γιατί εσύ να γράφεις τις παρακάτω 2 λέξεις
    "Μπουρδες,ψεματα…."
    και εγώ να πρέπει να σου γράψω ένα κατεβατό για τους άπειρους λόγους για τους οποίους είσαι κοπρόσκυλο και αυτό που λες είναι επιτηδευμένο και εκ του πονηρού…?
    Ε, λοιπόν δεν θα σου γράψω κατεβατό… Θα σου πώ κατευθείαν αυτό που σου αξίζει…:
    ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ. ΤΥΠΑΚΙΑ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΑΓΓΡΑΙΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΓΑΓΓΡΑΙΝΑ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΣ (στην καλύτερη περίπτωση) Ή ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ (στην χειρότερη) ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ !!!!

    ^Ω^

  9. Ανώνυμος 06/27/2013 @ 3:30 ΠΜ

    Κάποιοι από τους όρους του Μνημονίου τους οποίους δεν τολμούν να αναφέρουν ότι έχουν υπογράψει:

    -Αναγκαστική τροποποίηση του αναλογικού σήματος σε ψηφιακό. Έτσι το σήμα σκανάρεται και είναι σε θέση να γνωρίζουν τι βλέπουμε.

    -Κλείσιμο ΕΡΤ. Όχι η μπούρδα ότι έπρεπε να απολυθούν 2.000. Ο όρος αναφέρει: ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΕΡΤ.

    -Περιουσιολόγιο. Από το 2014 αναγκαστική αναφορά όχι μόνο καταθέσεων, αλλά θυρίδων, πινάκων ζωγραφικής, λίρες και άλλα αντικείμενα σημαντικής χρηματικής και προσωπικής αξίας του κάθε πολίτη (εδώ τίθεται ένα θέμα στο πως θα μας αναγκάσουν να τα δηλώσουμε).

    -Ιδιωτικοποίηση ΕΥΔΑΠ (με πιθανή διακοπή νερού στο ενδιάμεσο). Υπερβολικό; Εάν αναφέραμε ό,τι γίνεται σήμερα πίσω στα 2009-2010, θα μας θεωρούσανε υπερβολικούς.

    Ο Θεός ξέρει τι άλλο έχουνε υπογράψει οι Αντίχριστοι…

  10. Ανώνυμος 06/27/2013 @ 9:29 ΠΜ

    μονο τα κομματόσκυλα δεν βλέπουν αυτό που έρχεται μεγάλη bizina το ξεπούλημα τελικά.λες και είμαστε εμείς η ιδιοκτησία τους

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*