Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

09:39 - 23/03/2013

ΚΥΠΡΟΣ: Μήπως ο πραγματικός στόχος είναι οι 14 τόνοι χρυσού της Μεγαλονησου

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Η πρόταση που έγινε για την Κύπρο απο το Eurogroup ειναι τοσο οικονομικά όσο και πολιτικά “παράλογη” και γι αυτο ακριβώς τον λόγο υπάρχει ενα μεγάλο ερωτημα, μήπως τελικά αυτο που κρύβεται πίσω απο ολη την Κυπριακή κρίση να ειναι η επιθυμία για την κατάσχεση των αποθεμάτων χρυσου της Κύπρου;

Το άρθρο απο το ‘Voice of Russia’ θέτει κάποια ευλογα ερωτήματα

Γιατι ειναι τόσο ειδική η περίπτωση της διάσωσης της Κύπρου;
Γιατι προτιμούν οι Ευρωπαίοι ηγέτες να ωθήσουν την Κύπρο πρός την πτώχευση βάζοντας ‘χερι’ στις καταθέσεις;

Η Ευρωπαϊκή Ένωση, το ΔΝΤ και η ΕΚΤ διακυνδυνεύουν την κατάρευση της ευρωζώνης. Αν έχουν κανει λάθος στο πακέτο διάσωσης με την εισφορά αλληλεγύης τότε γιατι δεν ειναι πρόθυμοι να το διορθώσουν; Οι ευρωπαίοι διαπραγματευτές επιμένουν ότι η Κύπρος πρέπει να δώσει € 5,86 δισεκατομμύρια, γνωρίζοντας ότι η κυπριακή κυβέρνηση δεν έχει τα χρήματα. Η περίεργη αυτη συμπεριφορά μας οδηγεί στο να πιστεψουμε οτι η τρόικα προσπαθεί να πετύχει κάτι άλλο που μέχρι στιγμής δεν εχει αναφέρει κανείς.
Τι είναι αυτο που προσπαθούν να επιτύχουν;

Ας ρίξουμε μια ματιά στις αγορές χρυσού.

Είναι γνωστό εδώ και πολλά χρόνια, ότι οι κεντρικές τράπεζες των ανεπτυγμένων χωρών λειτουργούν ένα τεράστιο σύστημα συμπίεσης των τιμών στις αγορές χρυσού και αργύρου. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης αγνοούν αυτό το γεγονός, αλλά αρκετοί πληροφοριοδότες, όπως ο πρώην χρηματιστής της Goldman Sachs Andrew Maguire, έχει καταλήξει σε στοιχεία, που υποστηρίζουν την υπόθεση μιας ευρείας συνωμοσίας προς την καταστολή των τιμών του χρυσού και του αργύρου.

Για αρκετά χρόνια, γνωστοί χρηματιστές και επενδυτές, όπως οι Eric Sprott και John Sinclair έχουν προσπαθήσει να τραβήξουν την προσοχή του τύπου σ’ αυτό το ‘πρόβλημα’.
Σύμφωνα με τους τελευταίους υπολογισμούς που έγιναν από τον επενδυτή Eric Sprott, είναι πιθανό ότι η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ (US Federal Reserve) δεν έχει σχεδόν καθόλου διαθέσιμο χρυσό οπότε η ικανότητα της να συνεχίσει την καταστολή στις τιμές του χρυσού μειώνεται. Αν αυτό είναι όντως αλήθεια, η κρίση της Κύπρου ειναι ενα τεράστιο όφελος για τους χειριστές της αγοράς.

Το Ρωσικό κρατικό ειδησεογραφικό κανάλι, Ρωσια 24, αναφέρει ότι σύμφωνα με το τρέχον σχέδιο που συζητείται από το κυπριακό κοινοβούλιο, η Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου θα πουλήσει τα αποθέματα χρυσού της, προκειμένου να καλύψει ένα μέρος από τα € 5,86 δισεκατομμύρια που απαιτούνται από το Eurogroup.

Οι άλλες πηγές “συνεισφοράς” της χώρας περιλαμβάνουν τα εξωφρενικά μέτρα που ακούγονται εδω και μια βδομάδα όπως ειναι η ειδική εισφορά για τους τραπεζικούς λογαριασμούς και η απαλλοτρίωση των χρημάτων στο συνταξιοδοτικό σύστημα της Κύπρου, έτσι μέσα σ’ολα αυτα κανείς δεν δίνει σημασία στην πώληση χρυσού.

Τα αποθέματα χρυσού της Κύπρου ειναι κάπου στους 13,9 τόνους.

Αν και δεν είναι μια μεγάλη ποσότητα, τα αποθέματα αυτά αντιπροσωπεύουν τα αποθέματα στην κεντρική τράπεζα ( ‘physical gold’ not ‘paper gold’) κατι που τα καθιστά πολύτιμα από τη σκοπιά των αγορών.

Εάν οι κεντρικές τράπεζες και τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα που διατηρουν τις χαμηλές τιμές δεν εχουν χρυσό πλέον τότε ακόμη και η κάθε ουγγιά ειναι ανεκτίμητη.

Ο χρόνος έχει δείξει ότι οι διαχειριστές της αγοράς χρυσού είναι εξαιρετικά ισχυροί και θα κάνουν το πάν για να κρατήσουν τις τιμές του χρυσού και του αργύρου μειωμένες.

Αν πρέπει να αναγκάσουν μια χώρα να πτωχεύσει, προκειμένου να πάρουν 13,9 τόνους χρυσού θα το κάνουν. Εαν για να το κάνουν αυτο πρέπει να δημιουργήσουν ενα σύννεφο για να αποσπάσουν την προσοχή των ΜΜΕ τότε θα το κάνουν και αυτο. Αν ειναι επιτυχής τοτε ειναι πολύ πιθανό να υπάρξει συνέχεια με τα Ισπανικα και τα Ιταλικά αποθέματα χρυσού.

Το άρθρο απο την ιστοσελίδα ‘Voice of Russia’ μας έκανε να σκεφτούμε εαν μπορεί να υπάρχει κάτι πίσω απο την θεωρία του χρυσου ή εαν ειναι περισσότερο αλλη μια θεωρία συνομωσίας

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Ανώνυμος 03/23/2013 @ 11:27 ΠΜ

    Αυτά που περνάμε δεν είναι τίποτα καινούργιο.Απλώς αυτό που έγινε μετά από tom πόλεμο και μέχρι τάλη δεκαετίας 60 έριξαν το δόλωμα της ανάπτυξης.Για να μπορέσουν να κάνουν τον κόσμο να ανοιχτεί και να ανεβούν πάλι επάνω οι χώρες που οι ίδιες ήταν η αιτια της καταστροφής.Μετά άρχισαν το δόλωμα της υπερχρέωσης και μας έβαλαν στο χορό.Σταμάτησαν πλέον το αντιστάθμισμα χρυσός νομισματική αξια.Και τώρα μαζεύουν τα δίχτυα

    που πήγε το χρυσό της Ισπανίας που πήγε το χρυσό της Λιβύης Γιατί μας πείραν το χρυσό από τις τράπεζες?Ο ΣΟΡΟΣ αγόρασε 80 τόνους.Ο μεγαλοεπενδυτής Τζορτζ Σόρος κέρδισε σχεδόν 1 δισ. δολάρια, στοιχηματίζοντας από τον περασμένο Νοέμβριο ότι το ιαπωνικό νόμισμα θα καταρρεύσει, αναφέρει δημοσίευμα του πρακτορείου Bloomberg, που επικαλείται ένα πρόσωπο κοντά στην οικογενειακή επιχείρηση του Σόρος.Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το στοίχημα αυτό βοήθησε την εταιρεία του Σόρος να έχει απόδοση περίπου 10% το 2012 και 5% το 2013 έως τώρα.
    (ΓΙΑ ΨΑΞΕ ΣΤΟ SITE ΤΗΣ CIA ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ( αξιας 5.500.000.000 Δολάρια ) ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΕ ΔΟΛΑΡΙΑ 300 φορες ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠOΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΑΠΟΘΕΜΑΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥ?)ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΙΚΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΜΙΑ ΦΟΥΣΚΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ? ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ?
    Σκεφθείτε ότι η έλλειψη πετρελαιου μπορεί να είναι ένα μεγάλο ψέμα και πετρέλαιο να υπάρχει άφθονο αλλα κάποιοι χρειάζονται να μας αρμέγουν σαν τις αγελάδες.Αυτή η οικονομική κρίση είναι φτιαχτή κάποιοι κάνουν ότι μπορούν για να μείνουν με τον χρυσό τον δικό σας, που επειδή σας έφεραν σε αυτή την θέση τον αγοράζουν τζάμπα.Έχουν κάνει τον χρυσό που υπήρχε στα κρατικά θησαυροφυλάκια χαρτιά και ομόλογα που στο τέλος αξίζουν σκουπίδια όμως κάποιοι στο τέλος κρατάνε τον χρυσό που στήριζε την πραγματική οικονομία.Ο Σορός έχει αγοράσει μέχρι πέρυσι 80 τόνους και δεν είναι ο μοναδικός.ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ κ@λόχαρτα.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 183000 Τόνους Χρυσού στον πλανήτη .ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ.ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΘΕ ΓΡΑΜΜΑΡΙΟ ΧΡΥΣΟΥ ΝΑ ΑΞΙΖΕΙ 55000 ΔΟΛΑΡΙΑ. .ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΧΡΥΣΟ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ.
    Ο μεγαλύτερος αγοραστής χρυσού την τελευταία 10ετία
    02/14/2013 Η Ρωσία μετατρέπει τον μαύρο χρυσό σε πραγματικό χρυσό αναφέρει το Bloomberg και σχολιάζει ότι είναι απλώς λόγια τα όσα λέει ο Βλαντιμίρ Πούτιν για τις ΗΠΑ, ότι θέτουν σε κίνδυνο την παγκόσμια οικονομία με την κατάχρηση του μονοπωλίου του δολαρίου. Ο ίδιος ο Πούτιν έχει στοιχηματίσει σε αυτό, σημειώνει το Bloomberg.Σύμφωνα με στοιχεία του ΔΝΤ, ο μεγαλύτερος παραγωγός πετρελαίου στον κόσμο, έγινε ο μεγαλύτερος αγοραστής χρυσού, καθώς την τελευταία δεκαετία η κεντρική τράπεζα της Ρωσίας έχει προσθέσει 570 τόνους χρυσού, ένα τέταρτο περισσότερο από την Κίνα. Η προστιθέμενος χρυσός είναι σχεδόν τριπλάσιος από το βάρος του Αγάλματος της Ελευθερίας.
    Εάν γινόταν κάποια τεραστια καταστροφή και ο πλανήτης έφτανε στο σημείο μηδέν.Κάποιοι που για χρονια αγόρασαν την θέση τους στα έγκατα της Γης θα επιζήσουν .Τι θα χρησιμοποιούν μετά δολάρια ? Γiεν? ?Euro ? ή Χρυσό?
    Φτιάχνοντας υπόγειες πόλεις για την ελίτ χωρίς σταματημό.ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΘΙΣΑΝ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΜΕΤΕΩΡΙΤΗΣ?ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ.ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΙΓΟΣΤΕΨΟΥΜΕ..ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ(κυβερνώντες)

    The first underground physics experiment near Carlsbad was Project Gnome, December 10, 1961

  2. ΡΟΤΑΩ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΠΟΛΙΤΗΣ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ? ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ ΛΑΟΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ? ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΝΩΣΤΑ? ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ? ΟΥΤΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ,ΟΥΤΕ ΙΝΤΕΡΝΕΤ,ΟΥΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ? ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ? ΤΟΥΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΟΥΝ? ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ? ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ? ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΚΟΥΧΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΕΡΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ? ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ? ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙ!!!ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΓΕΝΙΕΣ ΑΔΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ????????ΑΣ ΨΑΞΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΒΡΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ …ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΗ………………Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΝΟΥΣ……ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΟΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ…Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ….

  3. ΜΩΡΕ ΟΛΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ , ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΛΟΓΩ ΣΥΝΘΗΚΩΝ. ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΟ, ΟΤΑΝ ΔΛΔ. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΟΙΤΑΣ ΠΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ-ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ 3-5-10 ΧΡΟΝΙΑ. ΕΝΨ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙΣ ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ.
    ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ 1ο ΑΡΘΡΟ ΑΝΩΝΥΜΕ. Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΕΚΤΟΞΕΥΤΕΙ ΣΤΑ ΥΨΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΤΕΥΤΑ ΑΝΤΙΦΑΣΚΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ Η ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΧΑΜΗΛΑ (ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΜΑΤΟΣ) ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΕΤΑΙ Ο ΧΡΥΣΟΣ ΤΩΡΑ. ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΧΡΥΣΟΣ ΚΑΙ ΑΡΓΥΡΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΜΟΥ ΘΑ3-4ΠΛΑΣΙΑΣΤΟΥΝ ΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΙΣΩς ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*