Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

14:15 - 13/04/2013

ΚΟΙΛΗ ΓΗ ΚΑΙ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΛΗΣ ΓΗΣ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΥΛΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΕΝΟΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΟΙΛΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΔΑΙΔΑΛΩΔΕΙΣ ΣΠΗΛΑΙΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΦΑΜΙΛΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΖΑΝ ΤΑΡΤΑΡΑ!

ΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΜΥΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΟΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΟΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΕΝΑΝΤΙΩΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

Ο ΔΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΙΤΑΝΟΜΑΧΙΑ ΦΥΛΑΚΙΣΕ ΤΟΥΣ ΗΤΤΗΜΕΝΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΩ ΑΝΑΤΟΛΗ,
ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΑΛΛΟΕΙΔΕΙΣ ΦΥΛΕΣ ΚΑΤΕΝΤΟΛΗΝ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΑΝΟΔΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΟΙ ΜΙΑΡΕΣ ΦΥΛΕΣ! ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΤΑ ΗΡΑΚΛΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΚΙΝΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΕΡΑΤΟ-ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΧΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΙΜΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΣΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΦΥΛΕΣ.

(ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΙ ΛΕΕΙ…)

«…. Ο Αλέξανδρος μπήκε σε μια χώρα πετρώδη ( Άορνος πέτρα = βράχος που δεν πετούν από πάνω ούτε τα όρνια, λόγο στροφοδίνης της υπάρχουσας πύλης) στην οποία κατοικούσαν δεκαεπτά μιαρές φυλές οι οποίες μιλούσαν δεκαεπτά διαφορικές γλώσσες και ήταν,ανθρωποφάγοι, κυνοκέφαλοι (άνθρωποι με κεφάλι σκυλού- αιγύπτιες θεότητες), γότθοι, μαγγόθοι, δραραίοι, μαρμύθες και άλλες πολλές.

Ήταν όλες τερατώδεις και έτρωγαν σκύλους, μύγες, σκουλήκια, και βρωμερά πράγματα. Υπήρχαν ομιλούντα πουλιά τεραστίων διαστάσεων, κένταυροι που πέθαιναν στο φως της ημέρας, μονοπόδαροι άνθρωποι με ουρά, άνθρωποι με έξι χέρια (ινδικές θεότητες), όντα αόρατα και άλλα με σκληρό κέλυφος σαν καβούρια.

Ο Αλέξανδρος βλέποντας αυτά φοβήθηκε ότι θα μολύνουν τον κόσμο και τους φυλάκισε σταΤΑΡΤΑΡΑ! Όλους αυτούς τους νίκησε κυρίως με το άναμμα πολλών φωτιών και επειδή δεν άντεχαν το φώς, έφευγαν για να σωθούν στα βουνά που υπήρχαν πολλά σπήλαια θεοσκότεινα και ομιχλώδη και αποτελούσαν «ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ ΦΩΤΕΙΝΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΙΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΟΙΝΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ!!!».

Ο Αλέξανδρος τους κατεδίωξε σκοτώνοντας χιλιάδες ενώ τους υπόλοιπους τους έκλεισε Εντός της εισόδου. Κατόπιν έδωσε διαταγή να κατασκευαστεί μια χάλκινη πόρτα με την οποία σφράγισε τελείως την είσοδο και την άλειψε με Σιακήνθη ή Ασίκητο, που είναι ένα υλικό τόσο ανθεκτικό που ούτε ο σίδηρος το διαπερνά ούτε η φωτιά το λιώνει. Έτσι έκλεισε για πάντα στα σκοτεινά βάθη (κοίλη γη) τους μιαρούς όλων των φυλών».

ΚΑΛΛΙΣΘΕΝΗΣ ¨ΒΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ¨.

ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ¨ΒΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ¨ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΛΗ ΓΗ (ΤΑΡΤΑΡΑ) ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ. ΓΙΑ ΚΥΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΥΛΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ Ο ΗΣΙΟΔΟΣ Ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΩΡΕΙΑ ΙΝΔΙΚΩΝ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ.

ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΥΤΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ.

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΣΕ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ, ΠΩΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΦΩΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΣΠΑΝΙΟΤΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΕΑΣΕΙΣ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ.

ΣΗΜΕΡΟΝ ΗΜΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ¨ΕΧΟΥΝ¨ ΑΝΩΘΕΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ (CHANNELING-ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ…) ΟΤΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΗ ΓΗ.

ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΚΑΛΟΚΑΓΑΘΑ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΕΜΠΤΟ-ΔΙΑΣΤΑΣΙΑΚΟΙ! ΜΑΛΙΣΤΑ (ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ…) ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑΛΑΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΜΑΣ!

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΝΤΑ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΕΠΑΝΩ?

ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟ ΦΩΣ?

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ?

ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ?

ΓΙΑ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΑΨΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΖΕΙ! ΤΑ ΟΝΤΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ.

Η ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΟΙΚΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ 500 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ( ΒΛΕΠΕ ΓΡΑΝΙΤΕΝΙΕΣ ΠΛΑΚΕΣ ΣΤΗΝ ΤΖΟΡΤΖΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ).

ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ. ΠΩΣ ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ?

ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΙΑΡΟΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΗ ΓΗ? ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΠΑΛΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΝΑ ΤΙΣ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ? ΜΜΜΜΜ… ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ!

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΑΝΟΙΞΑΝ…ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΦΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ?

ΠΩΣ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ?

ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΣΧΕΔΙΟ! ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΕΠΑΝΩ … ΚΑΙ ΕΝΩ Η ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ (ΛΟΓΟ ΠΑΛΜΟΥ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ) ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ, ΟΡΓΟΝΗ-ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ…
¨ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΟΡΓΟΝΟΕΙΔΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ¨) ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΩΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ…

ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΕΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ ΚΑΛΥΨΗΣ ΤΗΣ ΣΦΑΙΡΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΛΙΘΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΜΕ ΤΟ ΣΟΚ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ…ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ… ΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ!

ΟΠΟΤΕ ΑΦΕΛΕΙΣ ¨ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΙ¨…ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΕΡΝΕΤΕ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ. ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΗ ΓΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΦΙΛΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΑΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟΣΟ, ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ

… ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ¨ΒΑΛΟΥΝ¨ ΠΑΛΙ ΤΟ ΦΙΔΙ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ.

diogeneis

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!
19:52 - 26/05/2012

ΚΟΙΛΗ ΓΗ ΚΑΙ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Η θεωρία της κοίλης γης υφίσταται από αρχαιοτάτων χρόνων. Όλες οι φυλές του κόσμου γνωρίζουν την ύπαρξη ενός τεραστίου εσωτερικού κοιλώματος με δαιδαλώδεις σπηλιές. Είναι ένας εσωτερικός κόσμος εφάμιλλος με τον εξωτερικό. Οι Αρχαίοι Έλληνες τον ονόμαζαν Τάρταρα!                       

Τα Τάρταρα σύμφωνα με τους Αρχαίους Μύστες είναι τόπος σκοτεινός, είναι τόπος φυλάκισης όλων των οντοτήτων που εναντιώθηκαν στην ανθρωπότητα. Ο Δίας στην τιτανομαχία φυλάκισε τους ηττημένους εχθρούς του για να μπορεί η ανθρωπότητα να εξελιχτεί. Το ίδιο έκανε και ο Διόνυσος στην εκστρατεία του στην Άπω Ανατολή. Πολέμησε αλλοειδείς φυλές κατεντολήν του Φωτός και σφράγισε ενεργειακά τις πύλες ανόδου για να μην μπορούν να ανέβουν οι μιαρές φυλές! Την ίδια αποστολή είχαν και οι επτά Ηρακλείδες που κινήθηκαν στην ίδια περιοχή και πολέμησαν με τις ίδιες τέρατο-γεννήσεις. Τελευταία μαρτυρία έχουμε από τον Μ. Αλέξανδρο που έφτασε μέχρι τα δυτικά Ιμαλάια και αφάνισε οριστικά όλες τις σκοτεινές φυλές.
(δώστε προσοχή τι λέει…)
«…. Ο Αλέξανδρος μπήκε σε μια χώρα πετρώδη (άορνος πέτρα = βράχος που δεν πετούν από πάνω ούτε τα όρνια, λόγο στροφοδίνης της υπάρχουσας πύλης) στην οποία κατοικούσαν δεκαεπτά μιαρές φυλές οι οποίες μιλούσαν δεκαεπτά διαφορικές γλώσσες και ήταν, ανθρωποφάγοι, κυνοκέφαλοι (άνθρωποι με κεφάλι σκύλου- αιγύπτιες θεότητες), γότθοι, μαγγόθοι, δραραίοι, μαρμύθες και άλλες πολλές. Ήταν όλες τερατώδεις και έτρωγαν σκύλους, μύγες, σκουλήκια, και βρωμερά πράγματα. Υπήρχαν ομιλούντα πουλιά τεραστίων διαστάσεων, κένταυροι που πέθαιναν στο φως της ημέρας, μονοπόδαροι άνθρωποι με ουρά, άνθρωποι με έξι χέρια (ινδικές θεότητες), όντα αόρατα και άλλα με σκληρό κέλυφος σαν καβούρια. Ο Αλέξανδρος βλέποντας αυτά φοβήθηκε ότι θα μολύνουν τον κόσμο και τους φυλάκισε στα Τάρταρα! Όλους αυτούς τους νίκησε κυρίως με το άναμμα πολλών φωτιών και

επειδή δεν άντεχαν το φώς, έφευγαν για να σωθούν στα βουνά που υπήρχαν πολλά σπήλαια θεοσκότεινα και ομιχλώδη και αποτελούσαν τα σύνορα του φωτεινού κόσμου και της χώρας του αιωνίου σκότους. Για όλα αυτά υπήρχε μια και μόνο κοινή είσοδος που οδηγούσε στα τάρταρα!!!. Ο Αλέξανδρος τους κατεδίωξε σκοτώνοντας χιλιάδες ενώ τους υπόλοιπους τους έκλεισε εντός της εισόδου. Κατόπιν έδωσε διαταγή να κατασκευαστεί μια χάλκινη πόρτα με την οποία σφράγισε τελείως την είσοδο και την άλειψε με σιακήνθη ή ασίκητο, που είναι ένα υλικό τόσο ανθεκτικό που ούτε ο σίδηρος το διαπερνά ούτε η φωτιά το λιώνει. Έτσι έκλεισε για πάντα στα σκοτεινά βάθη (κοίλη γη) τους μιαρούς όλων των φυλών». ΚΑΛΛΙΣΘΕΝΗΣ ¨ΒΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ¨.

Το παραπάνω κείμενο είναι απόσπασμα από το έργο «Βιος Αλεξάνδρου» και μαρτυρά επακριβώς τι είναι κοίλη γη (τάρταρα)  και ποιοι είναι κλεισμένοι μέσα. Για κυνοκέφαλους και άλλες φυλές κάνουν λόγο ο Ησίοδος, ο Ηρόδοτος καθώς και σωρεία ινδικών αιγυπτιακών και κινεζικών κειμένων. Είναι τόσο ξεκάθαρο αυτό που δεν μπορεί να παρερμηνευτεί από κανέναν. Ακόμη και σήμερα έχουμε πολλές μαρτυρίες σε γεωτρήσεις που έχουν γίνει, πως ακούγονται φωνές από τα έγκατα της γης και σπανιότερα έχουμε και θεάσεις οντοτήτων από τις τρύπες.
Την σήμερον ημέρα γίνεται λόγος από πολλά άτομα που ¨έχουν¨ άνωθεν επικοινωνία (channeling-κανείς δεν αμφισβητεί ότι κάποιος επικοινωνεί μαζί τους, το θέμα είναι ποιος…) ότι η σωτηρία θα έρθει από την κοίλη γη. Γίνεται αναφορά ότι εκεί κατοικούν καλοκάγαθα όντα που θέλουν το καλό της ανθρωπότητας και πως στις δύσκολες στιγμές θα μας κατεβάσουν εντός της γης… για να γίνουμε πέμπτο-διαστασιακοί! Μάλιστα (σύμφωνα με αυτούς…) έχουν και θαλάμους που θα μας βοηθήσουν στην προσαρμογή μας!
Αλήθεια, γιατί αυτά τα όντα δεν ανεβαίνουν επάνω;
Τους ενοχλεί το φως;
Γιατί δεν βοηθούσαν τόσο καιρό;
Τι περιμένουν να γίνει για να υπάρχουν οι προϋποθέσεις να ανέβουν;
Για όλα υπάρχουν απαντήσεις αρκεί να πάψει ο άνθρωπος να στρουθοκαμηλίζει! Τα όντα αυτά είναι σκοτεινά και θέλουν τον αφανισμό του ανθρωπίνου είδους. Η πρόθεση τους είναι να κατοικήσουν στην επιφάνεια της γαίας αφήνοντας μόνο 500 εκατομμύρια σκλάβους από τον ανθρώπινο πληθυσμό (βλέπε γρανιτένιες πλάκες στην Τζόρτζια των ΗΠΑ).
Οι πύλες που έκλεισε ο Μέγιστος των Ελλήνων είναι ενεργειακές και δεν μπορούν να τις ανοίξουν εύκολα. Πως άραγε θα μπορούσαν να ανοίξουν; Που βασίζονται οι μιαροί και είναι τόσο σίγουροι για την έξοδο τους από την κοίλη γη;  Μήπως θα μπορούσε ένας ενεργειακός παλμός από τον ήλιο να τις απενεργοποιήσει; μμμμμ… πολύ ενδιαφέρον ακούγεται! Άντε και οι πύλες άνοιξαν …τι γίνεται με το φως που δεν αντέχουν; Πως θα κυκλοφορούν την ημέρα; Έχουν και γι αυτό σχέδιο! Βασίζονται πως όταν θα ανέβουν επάνω … και ενώ η ηλεκτρισμός και ο πολιτισμός δεν θα υπάρχουν (λόγω παλμού του Ήλιου) θα ενεργοποιήσουν την αρχαία τους τεχνολογία (πυραμίδες, οργόνη – οργονίτες… (προσοχή σε αυτά οργανοειδή κατασκευάσματα που κυκλοφορούν) που βασίζεται σε γεωμετρικά σχήματα και ανώτερα μαθηματικά επάνω στην επιφάνια του πλανήτη… και θα φτιάξουν ένα ενεργειακό πλέγμα κάλυψης της σφαίρας που θα τους διαμορφώσει τις συνθήκες που θέλουν για την δική τους επιβίωση. Ο άνθρωπος άλλωστε δεν θα είναι ισχυρός αντίπαλος διότι θα έχει γυρίσει στην λίθινη εποχή με το σοκ που θα έχει υποστεί. Όλα αυτά βέβαια είναι η πρόθεση τους. Το αποτέλεσμα θα είναι διαφορετικό. Είναι πολύ πιο καθαρό και υπέρ του ανθρώπου… Ας λογαριάζουν αυτοί ότι θέλουν!
Οπότε αφελείς ¨ενδιάμεσοι¨… μην παρασέρνετε κόσμο στο στόμα του λύκου. Εσείς μπορείτε να πάτε από τώρα στην κοίλη γη και να πιάσετε καινούργιες φιλίες με τους νέους σας φίλους που σας αγαπούν τόσο, οι άλλοι ας μείνουν στο έργο και στο πλευρό του Μεγάλου Αλεξάνδρου, του Διόνυσου και του Ηρακλή, γιατί από ότι φαίνεται … μια χούφτα Έλληνες θα ¨βάλουν¨ πάλι το φίδι στην τρύπα.  

http://enneaetifotos.blogspot.com/

xemandrios1

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!
18:14 - 21/05/2012

ΚΟΙΛΗ ΓΗ ΚΑΙ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΛΗΣ ΓΗΣ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΥΛΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΕΝΟΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΟΙΛΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΔΑΙΔΑΛΩΔΕΙΣ ΣΠΗΛΑΙΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΦΑΜΙΛΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΖΑΝ ΤΑΡΤΑΡΑ!                       

            ΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΜΥΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΟΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΟΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΕΝΑΝΤΙΩΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. Ο ΔΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΙΤΑΝΟΜΑΧΙΑ ΦΥΛΑΚΙΣΕ ΤΟΥΣ ΗΤΤΗΜΕΝΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΩ ΑΝΑΤΟΛΗ, ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΑΛΛΟΕΙΔΕΙΣ ΦΥΛΕΣ ΚΑΤΕΝΤΟΛΗΝ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΑΝΟΔΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΟΙ ΜΙΑΡΕΣ ΦΥΛΕΣ! ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΤΑ ΗΡΑΚΛΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΚΙΝΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΕΡΑΤΟ-ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΧΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΙΜΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΣΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΦΥΛΕΣ.

(ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΙ ΛΕΕΙ…)

       «…. Ο Αλέξανδρος μπήκε σε μια χώρα πετρώδη ( Άορνος πέτρα = βράχος που δεν πετούν από πάνω ούτε τα όρνια, λόγο στροφοδίνης της υπάρχουσας πύλης) στην οποία κατοικούσαν δεκαεπτά μιαρές φυλές οι οποίες μιλούσαν δεκαεπτά διαφορικές γλώσσες και ήταν, ανθρωποφάγοι, κυνοκέφαλοι (άνθρωποι με κεφάλι σκυλού- αιγύπτιες θεότητες), γότθοι, μαγγόθοι, δραραίοι, μαρμύθες και άλλες πολλές. Ήταν όλες τερατώδεις και έτρωγαν σκύλους, μύγες, σκουλήκια, και βρωμερά πράγματα. Υπήρχαν ομιλούντα πουλιά τεραστίων διαστάσεων, κένταυροι που πέθαιναν στο φως της ημέρας, μονοπόδαροι άνθρωποι με ουρά, άνθρωποι με έξι χέρια (ινδικές θεότητες), όντα αόρατα και άλλα με σκληρό κέλυφος σαν καβούρια. Ο Αλέξανδρος βλέποντας αυτά φοβήθηκε ότι θα μολύνουν τον κόσμο και τους φυλάκισε στα ΤΑΡΤΑΡΑ! Όλους αυτούς τους νίκησε κυρίως με το άναμμα πολλών φωτιών και επειδή δεν άντεχαν το φώς, έφευγαν για να σωθούν στα βουνά που υπήρχαν πολλά σπήλαια θεοσκότεινα και ομιχλώδη και αποτελούσαν «ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ ΦΩΤΕΙΝΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΙΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΟΙΝΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ!!!». Ο Αλέξανδρος τους κατεδίωξε σκοτώνοντας χιλιάδες ενώ τους υπόλοιπους τους έκλεισε Εντός της εισόδου. Κατόπιν έδωσε διαταγή να κατασκευαστεί μια χάλκινη πόρτα με την οποία σφράγισε τελείως την είσοδο και την άλειψε με Σιακήνθη ή Ασίκητο, που είναι ένα υλικό τόσο ανθεκτικό που ούτε ο σίδηρος το διαπερνά ούτε η φωτιά το λιώνει. Έτσι έκλεισε για πάντα στα σκοτεινά βάθη (κοίλη γη) τους μιαρούς όλων των φυλών».
ΚΑΛΛΙΣΘΕΝΗΣ ¨ΒΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ¨.

          ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ¨ΒΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ¨ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΛΗ ΓΗ (ΤΑΡΤΑΡΑ)  ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ. ΓΙΑ ΚΥΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΥΛΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ Ο ΗΣΙΟΔΟΣ Ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΩΡΕΙΑ ΙΝΔΙΚΩΝ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΥΤΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΣΕ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ, ΠΩΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΦΩΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΣΠΑΝΙΟΤΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΕΑΣΕΙΣ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ.

      ΣΗΜΕΡΟΝ ΗΜΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ¨ΕΧΟΥΝ¨ ΑΝΩΘΕΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ (CHANNELING-ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ…) ΟΤΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΗ ΓΗ. ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΚΑΛΟΚΑΓΑΘΑ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΕΜΠΤΟ-ΔΙΑΣΤΑΣΙΑΚΟΙ! ΜΑΛΙΣΤΑ (ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ…) ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑΛΑΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΜΑΣ!

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΝΤΑ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΕΠΑΝΩ?

ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟ ΦΩΣ?

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ?

ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ?




        ΓΙΑ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΑΨΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΖΕΙ! ΤΑ ΟΝΤΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ. Η ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΟΙΚΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ 500 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ( ΒΛΕΠΕ ΓΡΑΝΙΤΕΝΙΕΣ ΠΛΑΚΕΣ ΣΤΗΝ ΤΖΟΡΤΖΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ).
        ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ. ΠΩΣ ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ? ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΙΑΡΟΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΗ ΓΗ?  ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΠΑΛΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΝΑ ΤΙΣ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ? ΜΜΜΜΜ… ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ! ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΑΝΟΙΞΑΝ…ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΦΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ? ΠΩΣ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ? ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΣΧΕΔΙΟ! ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΕΠΑΝΩ … ΚΑΙ ΕΝΩ Η ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ (ΛΟΓΟ ΠΑΛΜΟΥ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ) ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ, ΟΡΓΟΝΗ-ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ… ¨ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΟΡΓΟΝΟΕΙΔΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ¨) ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΩΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ… ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΕΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ ΚΑΛΥΨΗΣ ΤΗΣ ΣΦΑΙΡΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΛΙΘΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΜΕ ΤΟ ΣΟΚ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ…ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ… ΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ!

         ΟΠΟΤΕ ΑΦΕΛΕΙΣ ¨ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΙ¨…ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΕΡΝΕΤΕ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ. ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΗ ΓΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΦΙΛΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΑΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟΣΟ, ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ

 … ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ¨ΒΑΛΟΥΝ¨ ΠΑΛΙ ΤΟ ΦΙΔΙ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ.  

http://diogeneis.blogspot.com/2012/05/blog-post_19.html?spref=fb

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*