Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

08:02 - 26/10/2011

Η σχέση του George Soros με τα «πολιτικά τζάκια» αυτής της χώρας.Βίντεο

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Η διαπλοκή των Ελλήνων πολιτικών με τον πανίσχυρο κερδοσκόπο George Soros συνεχίζεται! Μετά την οικογένεια Παπανδρέου που αγκαλιά με τον George Soros ξεπουλάνε την Ελλάδα, έχει μεγάλη σημασία να ξέρουμε ΠΟΙΟΥΣ υπηρετούν στην πραγματικότητα τα «πολιτικά τζάκια» αυτής της χώρας και ποιος χρηματοδοτεί τις…

καμπάνιες τους για να βρίσκονται στην κορυφή πολιτικών κομμάτων. Το 2002 και εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 ο Τζορτζ Σόρος αποφάσιζε να δραστηριοποιηθεί (κι αυτός) στο ελληνικό real estate σε συνεργασία με τον επιχειρηματία Παναγιώτη Μίχαλο. Στο πλαίσιο της συμφωνίας των δύο πλευρών ιδρύθηκε μια νέα εταιρεία, η Hellenic Land, στο Δ.Σ. της οποίας ο όμιλος του κ. Σόρος εκπροσωπείτο από τους Ρίτσαρντ Μάλι και Μίλτο Καμπουρίδη. Ποιος είναι ο κ. Μίλτος Καμπουρίδης; Υπήρξε συνιδρυτής και για μια πενταετία στέλεχος της Soros Real Estate Partners, εταιρείας επενδύσεων σε real estate του «διεθνούς φήμης επενδυτή George Soros», όπως γράφει ο ίδιος σε μια αυτοπαρουσίασή του. Ενώ η Hellenic Land που αναφέραμε προηγουμένως είχε ως αρχικό στόχο της να δραστηριοποιηθεί σε όλο το φάσμα του real estate επενδύοντας σημαντικά ποσά και επεκτείνοντας τις δραστηριότητές της και στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Περιοχή στην οποία ανήκουν φυσικά και τα γειτονικά Σκόπια στα οποία ως γνωστόν ο κ. Σόρος έχει επενδύσει πολλά – ή το αντίστροφο, δεν γνωρίζω ακριβώς. Στη συνέχεια, ο Μίλτος Καμπουρίδης και ο στενός φίλος και συνεργάτης του Πιέρ Χαραλαμπίδης «επιδιώκουν να αλλάξουν το χάρτη των τουριστικών επενδύσεων στη ΝA Ευρώπη και την Ελλάδα μέσω της Dolphin Capital Investors και οδηγό το δελφίνι, το ιερό ζώο του Ποσειδώνα» Τέσσερα χρόνια αργότερα (Ιούλιος 2006) γίνεται ο γάμος του Κωστή Μπακογιάννη με την αγαπημένη του Κάλλια Καμπουρίδου. Ποια είναι η κ. Καμπουρίδου; Κατάγεται από την Κύπρο, είναι ιδιοκτήτρια της αλυσίδας εστιατορίων «eat» και αδελφή του Μίλτου. Όπως εξάλλου έγραφε τότε το κοσμικό ρεπορτάζ «την τελετή του γάμου παρακολούθησαν με βαθιά συγκίνηση και οι γονείς της νύφης Ηλίας Καμπουρίδης και Γεωργία Πετρίδη – Καμπουρίδου καθώς και ο αδελφός της κ. Μίλτος Καμπουρίδης με την γυναίκα του κ. Μαρίνα Βερνίκου». Η Μαρίνα Βερνίκου είναι κόρη του Γιώργου Βερνίκου, ιδιοκτήτη της Vernicos Yachts & Leisure, εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση από πολύ μικρή και έχει πάθος την φωτογραφία.

Τι ανακαλύπτουμε λοιπόν; Το 2006, ένας Κύπριος επιχειρηματίας που εργάζεται για τον κ. Σόρρος, χρηματοδότη και σπόνσορα γενικώς των Σκοπίων, πάντρεψε την αδελφή του με τον γιο της κ. Ντόρας Μπακογιάννη και εγγονό του Κ. Μητσοτάκη.
.

Αργότερα, το 2005, η πεθερά της αδελφής του στενού συνεργάτη του Σόρρος, δηλαδή η κ. Ντόρα Μπακογιάννη, έγινε υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας. Ενώ ο κουνιάδος του στενού συνεργάτη του κ. Σόρρος , δηλαδή ο κ. Κωστής Μπακογιάννης, έγινε ειδικός συνεργάτης της, αμειβόμενος από το ίδιο υπουργείο.

Αν ρωτήσετε τώρα αν βλέπω τίποτα το κακό σε όλα αυτά, θα σας απαντήσω πως «άλλο οικογένεια, άλλο πολιτική και άλλο επιχειρήσεις». Στην Ελλάδα δεν μπερδεύονται ποτέ αυτά τα τρία μεταξύ τους. Άλλωστε πολυπολιτισμική δημοκρατία έχουμε και ο καθένας κάνει ό,τι νομίζει. Εδώ δεν εξοστρακίσαμε κανέναν για την στάση που κράτησε στο σχέδιο Ανάν, στον Σόρος θα κολλήσουμε;

Ειδικά τώρα που μάθαμε ότι ο αδερφός του Πρωθυπουργού της χώρας είναι σε εταιρία που επίσης διαχειρίζεται κεφάλαια ΚΑΤΑ της Ελλάδας , από την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ….
Τελικά μήπως τα λεφτά που ετοιμάζονται να αρπάξουν από τους πολίτες… άξιζαν να χρηματοδοτηθεί η ανατροπή του Καραμανλή με ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ , ακόμα και σε ανθρώπινες ζωές;
Διότι τα παραπάνω τρομακτικά για την Ελληνική Οικονομία εάν συμπληρωθούν με το ότι τοποθετήθηκε Πρόεδρος στον Οργανισμό Διαχείρισης Δημοσίου Χρέου (ΟΔΔΗΧ) … άνθρωπος της GOLDMAN SACHS και στην Εθνική Στατιστική Υπηρεσία τοποθετήθηκε άνθρωπος του ΔΝΤ
…Τι άλλο πρέπει να δούμε για να καταλάβουμε το μέγεθος της ληστείας που στήθηκε εις βάρος όλων μας αλλά ακόμα και των άλλων πολιτών της Ευρώπης;
Όλοι πήραν τις θέσεις τους για το μεγάλο κόλπο, χάος και απίστευτα ψέματα από τον Γιωργάκη οδήγησαν το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία κι αυτό με τη σειρά του τοποθέτησε στις κατάλληλες θέσεις τους κατάλληλους ανθρώπους ώστε τίποτα να μην πάει στραβά και να οδηγηθούμε σε μία ληστεία χωρίς προηγούμενο από τους ίδιους ανθρώπους που εξαπάτησαν τους Έλληνες χειραγωγώντας τους δείκτες του Χρηματιστηρίου.


Μόνο που στη μεγάλη αυτή μπίζνα έχουν μπει και οι πολιτικοί της Ευρώπης που θα κάνουν κι αυτοί το δικό τους «πλιάτσικο» από τις τσέπες αυτών που τους τίμησαν με τη ψήφο τους.

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*