Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

07:41 - 20/08/2014

ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΜΠΕΝ ΓΚΟΥΡΙΟΝ… ΝΕΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΜΑΣ…

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΜΠΕΝ ΓΚΟΥΡΙΟΝ… ΝΕΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΜΑΣ…
Η ένοπλη πτέρυγα της Χαμάς της μαχητικής ισλαμιστικής ομάδας που ελέγχει τη Λωρίδα της Γάζας απείλησε την Τετάρτη να στοχεύσει με ρουκέτες το διεθνές αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν κοντά στο Τελ Αβίβ και προειδοποίησε τις διεθνείς αεροπορικές εταιρείες να αποφεύγουν αυτόν τον προορισμό.

Νωρίτερα η ισραηλινή αεροπορία επιχείρησε αεροπορικές επιθέσεις κατά της Γάζας, όπου σκοτώθηκαν άλλοι τρεις άμαχοι παλαιστίνιοι, σε απάντηση για την εκτόξευση ρουκετών εναντίον του ισραηλινού εδάφους κατά παράβαση της έως τότε ισχύουσας εκεχειρίας. Σε απάντηση ένας διοικητής της στρατιωτικής πτέρυγας της Χαμάς ανέφερε σε δήλωσή του ότι η οργάνωση «αποφάσισε να απαντήσει στην ισραηλινή επιθετικότητα», κάνοντας το αεροδρόμιο «στόχο της επίθεσης τους».

Η Χαμάς δήλωσε νωρίτερα ότι εξαπολύσει μια ρουκέτα κατά του συγκεκριμένου αεροδρομίου και ενώ είχε προηγηθεί μπαράζ εκτόξευσης ρουκετών κατά θέσεων στο νότιο Ισραήλ και στην περιοχή του Τελ Αβίβ. Δεν αναφέρθηκαν θύματα από το μπαράζ των επιθέσεων με ρουκέτες.

Εν τω μεταξύ ο εκ των ηγετών της Χαμάς Μούσα Αμπού Μαρζούκ ανέφερε μετά την κατάρρευση των ειρηνευτικών συνομιλιών στο Κάιρο της Αιγύπτου και την αναζωπύρωση της βίας ότι το Ισραήλ σε μια από τις αεροπορικές επιθέσεις του κατά της Γάζας είχε στόχο τον επικεφαλής της ένοπλης πτέρυγας της οργάνωσης Μοχάμεντ Ντεΐφ. Όπως ανέφερε ο Μαρζούκ το Ισραήλ είχε σπάσει την ανακωχή «για να δολοφονήσει τον Μοχάμεντ Ντεΐφ» αλλά στην επίθεση σκοτώθηκαν άμαχοι.

Παρότι το Ισραήλ δεν προσδιόρισε τους στόχους των περίπου 30 αεροπορικών επιδρομών εντούτοις τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι οι επιθέσεις είχαν στόχο μια άλλη ηγετική μορφή της Χαμάς στον οποίο χρεώνουν το μπαράζ των επιθέσεων με ρουκέτες αλλά δεν είχαν πληροφορίες αν σκοτώθηκε ή επέζησε από τις αεροπορικές επιδρομές.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

stoxos



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (6)

  1. ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ+ΣΧΟΛΙΑΣΤΡΙΑ 08/20/2014 @ 9:06 ΠΜ

    ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΙΙΙΙΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΑΔΕΣ

    ΑΝΑΡΤΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΙΙΙΙΙΙΙ

    ΚΛΙΚ ΚΛΑΠ ΘΕΛΕΤΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ

    ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑ

    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΩΡΕΣ ΧΑΝΕΤΑΙ Η ΣΥΓΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ

  2. Ανώνυμος 08/20/2014 @ 10:30 ΠΜ

    "γεώργιε" και οι συν αυτώ, νικάτε βλέπω έτσι; Άντε βλέπω να το ρίξετε έξω με όλη την ομάδα με πανηγυρισμούς!!! Έλληνες, Φιλισταίους, Γερμανούς, Ρώσους, Ισπανούς και άλλους, σιγά σιγά παίρνετε εκδίκηση από όλους μας βλέπω για το παρελθόν!
    Υπέρ των… ΠΡΟΠΑΤΟΡΩΝ ΣΑΣ ΑΒΡΑΆΜ ΚΑΙ ΙΣΑΆΚ, ΤΟΥ ΝΩΕ ΠΟΥ ΈΣΩΣΕ ΤΟ ΓΟΝΊΔΙΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΣΑΡΑΣ (που δεν μπορούσε να κάνει παιδιά μέχρι τα ενενήντα) ΚΑΘΏΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΊΚΗΣ ΤΟΥ ΔΑΥΊΔ (μικρος ιουδαϊσμος) ΑΠΈΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΓΙΓΑΝΤΟΣΩΜΟ ΓΟΛΙΑΘ (μεγάλος Ελληνισμός).
    ΖΗΤΩ Ο ΜΠΕΝ ΧΟΥΡ!!! (λατρεύω την πουστιά του Χολυγουντ, κάθε ΠΆΣΧΑ και ΧΡΙΣΤΟΎΓΕΝΝΑ, εδώ και πολλά χρόνια, μας έκανε όλο και πιο πολύ Εβραίους)
    Που να τη γλυτώσουν τα καημένα τα έρμα!!! Όσο λιγότερο το νιονιό, όσο μεγαλύτερος ο αποκλεισμός απο τη γνώση και όσο πιο βαθύ το σκοτάδι… ΝΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΌ ΚΩΣΤΑΛΕΞΙ (για όσους δεν θυμούνται ή δεν γνωρίζουν ψαξτε το στο διαδίκτυο)

  3. Ανώνυμος 08/20/2014 @ 3:18 ΜΜ

    ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΜΠΕΝ ΓΚΟΥΡΙΟΝ… ΝΕΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΜΑΣ…ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ" ΔΙΑΝΟΗΘΕΙ "ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΙΖΡΑΗΛ ΘΑ ΝΙΚΗΘΕΙ….ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΘΑ ΝΙΚΟΥΝ._

  4. Ανώνυμος 08/20/2014 @ 6:36 ΜΜ

    Οχι το αεροδρομιο του Μπεν Γκουριον! κι εχω τοσο ομορφες αναμνησεις….

    nyeuis1

  5. Ανώνυμος 08/20/2014 @ 7:30 ΜΜ

    130 ΕΣΥ ο πνευματικός πεσ μας τι να κανουμε

  6. Ανώνυμος 08/20/2014 @ 10:10 ΜΜ

    Μια μακαρονάδα με κιμά για αύριο και μια κατασκευή με Lego!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*