Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

10:44 - 12/06/2013

Δείτε LIVE τι μεταδίδει η ΕΡΤ -Συνεχίζουν την εκπομπή οι δημοσιογράφοι

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ παραμένουν οι δημοσιογράφοι και οι τεχνικοί της δημόσιας τηλεόρασης και δεν εγκαταλείπουν της θέσεις τους παρά τις απειλές για αυτόφωρο.

Δημοσιογράφοι και τεχνικοί συνεχίζουν να «βγάζουν» εικόνα στον αέρα μέσω διαδικτύου, αφού στα δημόσια κανάλια έπεσε μαύρο.

newsbomb



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Ανώνυμος 06/12/2013 @ 11:05 ΠΜ

    Όποιος ενοχλεί τα συμφέροντα του Μπόμπολα και της παρέας του εξαφανίζεται και από την πολιτική και από την κοινωνική ζωή του τόπου , διωγμένος και συκοφαντημένος ..

    http://www.youtube.com/watch?v=NIOrV4JRqY4

    Τι γράφει το άρθρο 6 του νέου νόμου ..?? Παραδίδετε η δημόσια τηλεόρασης με το ν νέο νόμο ναι ή όχι στα συμφέροντα των «εθνικών» εργολάβων … ??

  2. Ανώνυμος 06/12/2013 @ 12:01 ΜΜ

    Θελεστα και παθεστα, υπαλληλοι της ΕΡΤ, υμνιτες του μνημονιου και δουλοι των εχθρων του Ελληνισμου.

  3. Η Δημοκρατία σήμερα …δακρύζει …!!!
    Σήμερα αυτή την ώρα …τα Αγάλματα… στο Μουσείο ..της Ακρόπολης …δακρύζουν..!!
    Σήμερα …αυτή την ώρα… τα μάτια των παρουσιαστριών …κατακόκκινα από το … νέο σημερινό Θρασύτατο αστραπιαίο χαστούκι …των …. Ανεκδιήγητων …Κεδίκογλου… δακρυσμένα… προσπαθούν …να συγκροτήσουν τον ενημερωτικό λόγο… και να αναγγείλουν …την ξαφνική διακοπή των Ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών..!
    Δυστυχώς με μία απλή υπουργική Απόφαση …κλείνουν …το πρώτο Δημόσιο …καταξιωμένο Ραδιοτηλεοπτικό …και Ραδιοφωνικό δίκτυο… με το απότομο κατέβασμα του κεντρικού διακόπτη…!
    Είναι γνωστό …ότι τα καλύτερα προγράμματα… προβολής πολιτισμού … και της παράδοσης… αυτού του τόπου , τα οποία προβάλλουν …τον παλμό και την φωνή της Ελληνικής Κοινωνίας..!
    Αυτό που πάει να γίνει… πίσω από τις πλάτες του Ελληνικού λαού …πρέπει να …Το επιληφθεί ..άμεσα ..ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας…!
    Τούτη την ώρα περιμένουμε τα κόμματα να αφοπλίσουν το χέρι …των ανάλγητων και αυθαίρετων ενεργειών διακοπής του σήματος Ραδιοφωνίας…!!

    Το σήμα της ΕΡΤ αυτή την στιγμή δεν πρέπει να κλείσει…. επειδή ο κόσμος δοκιμάζεται …και έχει… ανάγκη …ελεύθερης …ενημέρωσης…!!!

    Κύριε πρωθυπουργέ !!!
    Δώστε άμεσα εντολή …να μην κοπεί το σήμα και τα προγράμματα ..όλων των δικτύων
    Δεν μπορεί και δεν πρέπει να υπάρξει διακοπή του πρώτου ραδιοτηλεοπτικού για τους εξής σπουδαίους Εθνικούς λόγους ασφαλείας … και οι υπεύθυνοι των όποιων …πράξεων .. φέρουν ακέραια την ευθύνη .
    1) Εάν ώμοι γένοιτο συμβεί τούτες τις ώρες συμβεί κάποια κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, όπως σεισμός, επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα,….πλημμύρες..κλπ,…θα πρέπει ..άμεσα να είναι σε θέση …η διοίκηση….και η πολιτεία, να επικοινωνήσει με τον Ηπειρωτικό …Νησιωτικό …και παραμεθόριο… κόσμο και να ενημερώσει ως μόνο νόμιμο ..υπεύθυνο και συγκροτημένο …Θεσμικά και τεχνικά….για τις όποιες υπεύθυνες οδηγίες..διάσωσης και συντονισμό της όποιας ασφαλιστικής μέριμνας.
    2) Η Γείτονα Τουρκία…αυτή την στιγμή αντιμετωπίζει σοβαρό κίνδυνο εξέγερσης και πολιτικής αναταραχής.Οι γνωρίζοντες τα πολιτικά τερτίπια καθυποψιάζονται ότι υπάρχει κίνδυνος…μετατόπισης της έντασης …και το έχει πράξει…τελευταία…πειραματικά να βαρύνει με προκλήσεις στην περιοχή του Αιγαίου.Δεν πρέπει τούτες τις ώρες να υπάρχει το αίσθημα ανασφάλειας και μη προβολής στις νησιωτικές ..κ.α παραμεθόριες περιοχές… των ειδικών για την περίπτωση …ενημερωτικών εκπομπών .
    Αυτός και μόνο είναι ένας υψηλής Εθνικής Ασφαλείας σοβαρός πολιτικός λόγος….για τον οποίο δεν πρέπει να κοπεί το σήμα εκπομπής των δικτύων.! Κανείς δεν μπορεί ν βασισθεί στα ιδιωτικά κανάλια…ενθυμείσθε τι έγινε στα Ίμια..?
    Από αυτά ξεκίνησε η ένταση…!
    3) Οι εξετάσεις που γίνονται αυτή την στιγμή στις αίθουσες των εξεταστικών κέντρων παίρνουν τα θέματα μέσω της ΕΡΤ…Αύριο δεν γνωρίζουμε πως θα εξελιχθεί η συνέχεια αυτών.
    4) Η πρωτόγνωρη φασιστική και αυθαίρετη …αυτή ενέργεια θα προκαλέσει τα πλέον δυσάρεστα συναισθήματα,…στην Ευρωπαϊκή κοινωνία…ιδιαίτερα στις χώρες του Νότου…οι οποίες…είναι βέβαιο ότι θα αναπτύξουν …αντιδραστικές…και μη συνεργάσιμες …στο κοινό Ευρωπαϊκό όραμα …στρατηγικές συνεργασίας.!
    Μία… Ελλάδα..που ..εγκλωβίστηκε στην "Πειραματική " φάκα..και ψάχνει απεγνωσμένα διέξοδο… από τέτοιες μεθόδους…είναι ότι χειρότερο…και απευκταίο για την δική τους πατρίδα…
    Είναι φανερό ότι διαπράξατε μία πολιτική γκάφα.
    Εκτός …κι αν πήρατε ..χαμπάρι …ότι το μετ άκεντρο του "πλοίου"..μετατοπίζεται …λόγω βύθισης…και ετοιμάζετε από την σκοτεινή του πλευρά..σχεδία απομάκρυνσης και προσωπικής σας διάσωσης…
    Σε αυτή την περίπτωση…παρ..ότι …ψαράς….ούτε ψύλλος στον κόρφο σας …δεν θα ήθελα ..κ Πρόεδρε να είμαι….!
    Αν και θα ..έπρεπε…!…για να σας "ψιθυρίσω " …λίγο …στα ..αυτιά.. τις …..πάρα πάνω ..απόψεις…!
    Μπαρμπα Γιάννης ο Ψαράς.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*