Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

18:44 - 08/05/2013

ΔΑΚΡΥΖΕΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Αναστάτωση προκάλεσε στους πιστούς της κοινότητας Καμπιού Φαρμακά στην Κύπρο, η θέα της εικόνας του Αγίου Γεωργίου να αναβλύζει μύρο. Στο ναό έσπευσε ο Μητροπολίτης Ταμασσού και Ορεινής, μαζί με εμπειρογνώμονες, οι οποίοι εξέτασαν την εικόνα και εκ πρώτης όψεως δεν εντοπίζουν φυσικά αίτια για το φαινόμενο αυτό.

Πρόκειται για εικόνα του 15ου αιώνα, ξεχωριστής αγιογραφικής αξίας, η οποία απεικονίζει τον Άγιο Γεώργιο και βρίσκεται στην Εκκλησία της κοινότητας, η οποία είναι αφιερωμένη στον Άγιο.

Ο Μητροπολίτης Ταμασσού Ησαΐας, ανέφερε χθες πως, μετά το τέλος της Λιτανείας, ένας από τους πιστούς διαπίστωσε πως από το χιτώνα του Αγίου ανέβλυζε ένα παχύρευστο υγρό, το οποίο ευωδίαζε και το οποίο αναμίχθηκε με το βερνίκι της εικόνας, η οποία συντηρήθηκε πριν από 12 χρόνια.

Σύμφωνα με τον Μητροπολίτη, η συγκεκριμένη εικόνα ήταν υπερβολικά βαριά, και για τη μεταφορά της κατά τη λιτανεία χρειάστηκαν έξι άνδρες, κάτι που δεν είχε γίνει ποτέ στο παρελθόν.

http://www.agioritikovima.gr/

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (8)

  1. Ανώνυμος 05/08/2013 @ 6:46 ΜΜ

    ΓΝΩΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΒΑΦΗΣ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ.

  2. Ανώνυμος 05/08/2013 @ 6:50 ΜΜ

    θάυμα θάυμα!!!δάκδρυσε η εικόνα πω πω πω ανατρίχιασα!!! ΘΑΥΜΑ!!τι λέτε μωρέ το ιράν της ευρώπης είμαστε…έλεος ρε η πίστη είναι δικαίωμα του καθενός ΑΛΛΑ προσωπική..οπότε μη μας τα πρήζετε….2013 η επιστήμη έχει κάνει τεράστια άλματα και κάποιοι ασχολούντε με ξύλινες εικόνες….ωχ που βαδίζουμε ρεεεεεεεεεεεεεε!!!άλλωστε αν θες να δείς γιατί είσαι στην κατάσταση που το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κοιτάξεις πίσω σου…οπότε βλαχαδερά εσείς καταντήσατε την ελλάδα του πνέυματος της φιλοσοφίας του θεάτρου των μαθηματικών και άλλα ένα θεοκρατικό κράτος…φάτε τα παπαδαριά τώρα και της προσευχές σας animals

  3. Ανώνυμος 05/08/2013 @ 9:07 ΜΜ

    Προς το παρων παντως ανωνυμε 9:50, δεν τρωμε παπαδαρια……….ενα ματσο μασσωνων η αθεων τρωμε στη μαπα που εφτασαν την χωρα μας εδω που την εφτασαν! Κι ομως εσυ παλι με τη Θρησκεια ασχολεισαι!

    παρεπιπτοντως εχω γνωρισει καμποσους που μιλανε για κομπογιαννιτικα θαυματα, και οπισθοδρομικους που τα πιστευουν , αλλα στη δυσκολη τους στιγμη τους πιανεις να παρακαλανε κι αυτοι για καποιο θαυμα, "μηπως και"…………………..
    μα αφου ειναι τοοσο σιγουροι οτι δεν υπαρχει τιποτα, τι "μηπως και";

  4. Ανώνυμος 05/08/2013 @ 9:18 ΜΜ

    9.50 Αν ανατριχιασες , να πας σε κανα γιατρο να το κοιταξεις , κι αν σου γραψει τιποτα χαπια παρτα , γιατι δεν πας καλα . Βλεπεις παντου τα αδερφακια σου τα "animals" κι αυτο το λενε εμμονη…

  5. Ανώνυμος 05/08/2013 @ 11:08 ΜΜ

    Είδωλο λάτρες και νεκρόφιλοι……….

  6. Ανώνυμος 05/10/2013 @ 9:04 ΜΜ

    καποιος καθαριζει κρεμμυδια.

  7. Ανώνυμος 05/13/2013 @ 7:51 ΠΜ

    έχουνε ξεσαλώσει τα παπαδαριά…… και που είσαι ακόμα, μεγάλες συμφορές μας περιμένουν, ήδη μέσα στα τρένα σταυροκοπιούνται όλοι σαν υστερικοί μόλις περνάμε σταθμό με το πρόθεμα: άγιος.. σου λέει πες πες όλο και κάποιος θα μας ακούσει να μας σώσει από το ΔΝΤ!!!
    Μόλις φάνε και την τελευταία χλαπάτσα από τον Τσίπρα που θα γίνει κυβέρνηση, οι τελευταίοι που απόμειναν να ελπίζουν μετά μας περιμένει Θεοκρατικό κράτος…… αν σκεφτείς κιόλας ότι ήδη κάποιοι (μαζί με αυτούς και ο Stranger) καλούν τον κόσμο να πάει να χωθεί σε εκκλησίες και μοναστήρια καταλάβατε όλοι φαντάζομαι τι μας περιμένει μετά (μετά από οτιδήποτε καταστροφικό)

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*