Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

19:09 - 26/10/2013

ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (12)

  1. Ανώνυμος 10/26/2013 @ 9:42 ΜΜ

    Τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ και της εβραιομασωνίας προσπαθούν να διαστρεβλώσουν την αλήθεια κατά παραγγελία των αφεντικών της τρόϊκα όπου σύντομα θα επιχειρηθεί αυτό που δεν πρόλαβαν οι τότε υπάλληλοι των Ροκφέλερ , Βατικανό, Χίτλερ & Στάλιν, την ληστεία των θησαυρών του Αγίου Όρους και την εξαφάνισή του απο το χάρτη. Τώρα βέβαια ποιό κυριλέ, μετατροπή του σε τουριστικό θέρετρο υπο μορφή ΑΟΖ. Για να δούμε όμως θα προλάβουν ???

  2. Ανώνυμος 10/26/2013 @ 10:05 ΜΜ

    Σωστά. Παρακαλώ διαβάστε στο παρακάτω σύνδεσμο:
    http://ellinonea.blogspot.gr/2013/10/blog-post_2862.html#more

  3. Ανώνυμος 10/27/2013 @ 2:24 ΠΜ

    hristianoi horis apidia
    den eine hristianoi
    kitazoun to simferon ke proskinane opion dipote
    ehi kamia shesi o Hristos me auta?
    ke to hirotero misoune tous ellines
    an eitan dinaton na tous kanane olous evreous
    pezoune poli ipoulo pegnidi
    ke auto fenete kathara
    se oles tis periptoseis me olous tous prodotes kivernites pou eihame ke ehoume
    pote den piran to meros tou laou na ton iperaspisoun
    auto tha pi oti eine ikanopiimenoi
    tha ithela na do pos tha adidrousan an tous zitousan ke auton tis perousies
    iparhoun omos poloi me perikefalea pou malon tha adidrousan gia autous

  4. μπλακ-αης 10/27/2013 @ 3:14 ΠΜ

    η Ιστορια γραφτηκε απο τους …"νικητες" …
    η ΑΛΗΘΙΝΗ Ιστορια γραφεται μεσα στην Ψυχη των Ανθρωπων !!!!

    γιαυτο ξανα (ΞΑΝΑ) επανερχεται η επιχειρηση/εργο του Χιτλερ
    λες να εκαναν λαθος τοτε :
    και το Βατικανο
    και το Αγιον Ορος
    και συσσωμος ο Γερμανικος Λαος

    για να ακολουθησουν καποιον σχιζοφρενη….καποιον φρενοβλαβη….
    καποιον δολοφονο…καποιον ομοφιλοφυλο…
    και οτι αλλο του εχουν χωσει οι …"νικητες"..
    (της αδελφης στοας που πλακωθηκαν στο ποιος θα επικρατησει…)

    και που αυτος ο μπηξε/δειξε "καποιος" τους την εφερε
    προσπαθοντας για …(δεν συνεχιζω διοτι σεβομαι την ιδιοκτησια του σαητ)

    μας παρακολουθουν που μας παρακολουθουν ΟΛΟΥΣ εδω μεσα…
    και μας εχουν εντοπισει κιολας …ας μην χασουμε και την γειτονια.-

    μαγαπη σολους και σολες σας

  5. ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΨΕΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ,ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΑΥΤΟΝ ΛΑΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ

  6. Ανώνυμος 10/27/2013 @ 7:26 ΠΜ

    fuck them all oloi pseftes einai apo ti thriskia mexri tous kolopapades kai tin ioudaiki xristianiki thriskia
    kai ton hitler evraioi ton evalan na kataktisi ta panta
    kopste tis malakies lipon

  7. ντροπὴ σας! μὲ τοὺς προδότες δημοσιογράφους, καὶ τοὺς ἀνιστόριτους δῆθεν κουλτουριάδες! σταματῆστε αὐτὸ τὸ αἶσχος ἐπιτέλους.

  8. Ανώνυμος 10/27/2013 @ 1:34 ΜΜ

    ΦΙΛΕ 5.14 ΜΠΛΑΚ-ΑΙΣ [ ΣΕ ΠΑΓΩΤΟ ] ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΠΑΤΑΓΟ… ΚΟΙΤΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΟΤΙ ΛΕΣ ΑΝΩΘΕΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΥΨΙΣΤΟ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ… ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙΣ ΣΟΛΑ ΚΑΗΚΕΣ …ΕΙΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟ SITE ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΙΠΕ ΧΕΣΤΗ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟ ΒΛΑΚΑ ΠΡΟΣΥΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΚΛΠ…ΚΟΙΤΑ ΜΗ ΦΑΣ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΜΙΑ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙΣ ..[ ΣΤΟ ΞΑΝΑΘΥΜΙΩ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΔΞΚΗΓΟΡΟ ΕΧΩ ΕΓΩ…jiannha kozani

  9. Ανώνυμος 10/27/2013 @ 7:37 ΜΜ

    afiste ths ahdies oth to agio opos htane me ton xitler masonoi kofte to oi agiorites zoyne se alo kosmo proseyxh nhstha peite re karagkiozhdes oth o diaboloxitler den mporoyse na katastrevei to agio oros to periboli ths panagias giath ayth ekei kanh koymanto auliio stamathste thn propaganda

  10. Ανώνυμος 10/27/2013 @ 7:42 ΜΜ

    exhs apolito dikio file to eipe o gerontas paisios aytoi oi satanades ueloyne na dialisoyne ton teleyteo propirgio ths oruodoxias to gnorizoyne oi gerontes file oth ueloyne na toys kanoyne moyseio kai jenodoxeia ala mhn jexnas ekei koymanto kanh mono h PANAGIA

  11. Ανώνυμος 10/28/2013 @ 2:02 ΜΜ

    Έλεος ρε παιδιά έλεος ! Φτάνει πια . Πάλι η ίδια ξαναζεσταμένη σούπα. Γύψο έχετε στο κεφάλι ; Αυτό το θέμα έχει χιλιοειπωθεί και όλες οι διευκρηνήσεις – εξηγείσεις έχουν δοθεί . Επειδή δηλ. κάποιοι όψιμοι "ήρωες"θέλουν να κατηγορήσουν τους καλόγερους και κατ' επέκταση την Ορθοδοξία πιπιλίζωντας την ίδια καραμέλα ή χύνοντας τη χολή τους πρέπει να μας πρήζουν τα συκώτια και μείς να τους ανεχόμαστε ;;;!!! Αφού αυτοί είναι τόσο ήρωες και οι καλόγεροι "δειλοί και προδότες"γιατί δεν κάνουν επανάσταση για να σώσουν την Ελλάδα και και τότε να τους παραδεχτούμε . Ειδάλως να ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ . Ακους εκει όλη την ώρα τα ίδια και τα ίδια φτάνει ρε σας βαρεθήκαμε ….

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*