Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

11:53 - 24/08/2014

Ένοπλη οργάνωση απειλεί με δολοφονίες πολιτικούς αρχηγούς

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ένοπλη οργάνωση απειλεί με δολοφονίες πολιτικούς αρχηγούς

«Τελευταία Προειδοποίηση. Όλοι έχετε οικογένεια» είναι ο τίτλος της επιστολής της πρωτοεμφανιζόμενης ένοπλης οργάνωσης «Ένοπλη Ομάδα Απόδοσης της Δικαιοσύνης» που δραστηριοποιείται στην Κύπρο

Με την συγκεκριμένη επιστολή προειδοποιεί τους βουλευτές πως σε περίπτωση που υπερψηφιστεί το νομοσχέδιο για τις εκποιήσεις δε θα διστάσουν να προβούν σε δολοφονίες!

Χαρακτηριστικά αναφέρεται: «Εμείς δεν είμαστε τρομοκράτες και δολοφόνοι αλλά, αν χρειαστεί, θα γίνουμε για να υπερασπιστούμε τις περιουσίες μας και το μέλλον των παιδιών μας μέχρις εσχάτων… Ποτέ δεν θα πληρώσουμε εμείς για τα δικά σας λάθη και το φαγοπότι των τραπεζιτών.»

Συνεχίζοντας, η Ένοπλη Ομάδα υπογραμμίζει ότι: «Κάθε βουλευτής, πολιτικός ή τραπεζίτης, όπου και να πάει, θα πρέπει να συνοδεύεται με ολόκληρο στρατό 24 ώρες το 24ωρο, θα χάσουν τον ύπνο τους. Μια ολόκληρη ζωή θα φοβούνται γιατί θα έχουν τη ρετσινιά του προδότη. Δεν θα ξέρουν πού θα κρυφτούν…»

Έντονη ανησυχία επικρατεί στα κόμματα από τη στιγμή που έφτασε στα γραφεία τους η συγκεκριμένη επιστολή.

Προς το παρόν δεν έχουν ληφθεί τουλάχιστον επισήμως κάποια μέτρα από την αστυνομία, ενώ στο Υπουργικό Συμβούλιο δεν ετέθη καν το θέμα προς συζήτηση.

Η κοινωνία πλέον είναι ανάστατη, πολύς κόσμος έχει φτάσει στο… κόκκινο και η κατάσταση στη Μεγαλόνησο δείχνει να ξεφεύγει.

newsbomb.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (13)

  1. Ανώνυμος 08/24/2014 @ 12:13 ΜΜ

    Αντε κ στα δικα μας!!!!!!!

  2. Ανώνυμος 08/24/2014 @ 12:21 ΜΜ

    ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΩΡΗΓΟΥΝ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΧΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΕΝΟΠΛΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ
    ΙΣΩΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΞΕΜΠΑΡΚΟ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΙΣΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΣΤΟΑ (ΑΔΕΛΦΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΩΣΕ ΛΕΓΕΤΑΙ) ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ

  3. Ανώνυμος 08/24/2014 @ 2:06 ΜΜ

    Και όντως, αν αναλογιστούμε ποια η βασική θεώρηση των πολεμικών επιχειρήσεων: αιφνιδιασμός. Ποιος ο λόγος να υπάρξει προειδοποίηση; Τι πολιτικό και ιστορικό υπόβαθρο θα έχει μια τέτοια κίνηση εκ των υστερών, έστω και στεφθεί με επιτυχία; Προειδοποιούν μόνο οι μαφιόζοι για να επιτύχουν όσο πιο αναίμακτα είναι δυνατόν τον σκοπό τους (εν έτη 2014 σίγουρα σε ένα διαφορετικό αναβαθμισμένο επίπεδο). Επίσης χρησιμοποιούν ορολογίες καθεστωτικές π.χ. τρομοκράτες βαπτίζουν στην Ελλάδα τους αναρχικούς και τους εθνικιστές, τα ειδησεογραφικά επιτελεία κατ εντολή της νέας τάξης πραγμάτων. Επίσης δεν υπάρχει με βάση το κείμενο και μόνο, μια ριζοσπαστική ζύμωση με βαθύτερο πολιτικό μήνυμα, ανεξάρτητα ποιας ιδεολογικής προσέγγισης θα ήταν. Για παράδειγμα μιλάνε για περιουσίες… Τι λαϊκό έρεισμα θα μπορούσε να έχει μια τέτοια λέξη εν μέσω οικονομικής επέλασης; Ο κόσμος πλέον έχει ανάγκη όσο ποτέ άλλοτε την επαφή, την επικοινωνία και την δημιουργία. Όχι τον υλισμό, τον ωχαδερφισμό. Γιατί όπως έλεγε και ο μεγάλος μύστης Πυθαγόρας: Ελεύθερον αδύνατον είναι τον πάθεσι δουλεύοντα και υπό παθών κρατούμενον. μετφρ: είναι αδύνατο να θεωρείται ελεύθερος αυτός που είναι δούλος στα πάθη του και κυριαρχείιται από αυτά. Σκοτεινές καταστάσεις αδέρφια.

    Παναγιώτης – Άνω Βούλα

  4. Ανώνυμος 08/24/2014 @ 2:28 ΜΜ

    ΣΩΣΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ Ο 3:21.

    ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ – ΜΑΣΣΩΝΙΚΗ ΑΛΗΤΑΡΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΥΝΟ-ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΑΔΙΑΛΛΕΙΠΤΗ ΦΡΟΥΡΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ 24ΩΡΟ. ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΝ !

    ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ….

    Ο ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΟΙΚΗΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΣΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ? ΜΠΟΛΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ ΕΚΕΙ …..
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  5. Ανώνυμος 08/24/2014 @ 3:02 ΜΜ

    Σωστός

  6. Ανώνυμος 08/24/2014 @ 8:26 ΜΜ

    ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΚΟΠΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΜΥΡΙΑΔΕΣ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΨΑΝΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ Η ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ? ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ…..ΔΗΛ. ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΝΤΑΒΑΝΤΖΗΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΒΙΟΣ ΣΟΥ,ΝΑ ΒΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΣΟΥ ΤΟΝ ΓΙΟ ΣΟΥ ΚΙ ΕΣΥ ΘΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ? ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΡΩΤΑ …… μια ριζοσπαστική ζύμωση με βαθύτερο πολιτικό μήνυμα ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ? ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΑΧΑΑΧΑΑ. ΑΠΛΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΤΕ ΜΑΣ ΔΩΣΑΝΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ !!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ…………..Ο ΦΟΒΟΣ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΕΡΜΑ. ΕΤΣΙ ΓΑΤΑΚΙΑ. ΑΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ……… ΕΣΤΩ ΚΙ ΕΤΣΙ ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΜΑΣ………

  7. Ανώνυμος 08/24/2014 @ 9:06 ΜΜ

    και οι πολιτικοι αναλωσιμοι ειναι. σιγουρα ειναι στημενο. μονο η αφυπνιση του κοσμου ειναι δυναμη. ποιος μπορει αυτο να το πετυχει;

  8. Ανώνυμος 08/25/2014 @ 12:16 ΠΜ

    ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΦΟΥ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΤΙΟΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΦΤΩΧΩΝ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΠΟΙΑ ΑΞΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΙΒΕΩΣΗ ΦΟΒΟΥ ΣΤΟ ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΑΒΛΕΨΟΥΝ ΑΦΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΥΝΗΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ

    παρατηρητης αορατης μαχης

  9. Ανώνυμος 08/25/2014 @ 3:37 ΠΜ

    ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙΣ ΤΟΝ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΣΤΟ ΑΝΑΘΕΜΑ ΚΑΙ ΧΑΊΡΕΤΑΙ.ΕΤΣΙ ΨΥΧΡΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ!!!!!

  10. Ανώνυμος 08/25/2014 @ 4:14 ΠΜ

    η οπρα….

  11. Ανώνυμος 08/27/2014 @ 4:31 ΜΜ

    Παπαριες…δεν μπορουν να κανουν τιποτα

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*