Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

05:42 - 20/03/2014

Συντρίμμια στον Ινδικό: Πιθανότατα ανήκουν στο μοιραίο Boeing

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Δύο αντικείμενα που βρέθηκαν στο νότιο Ινδικό Ωκεανό είναι πιθανόν να αποτελούν μέρος του αεροσκάφους της Malaysia Airlines που εξαφανίστηκε πριν από 12 ημέρες, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Μεταφορών της Μαλαισίας Χισαμουντίν Χουσέιν. Μάλιστα το ένα από αυτά έχει μήκος 24 μέτρα.

«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι έχουμε μια νέα ένδειξη», δήλωσε ο υπουργός Μεταφορών στους δημοσιογράφους στην Κουάλα Λουμπούρ.

Η δήλωση του υπουργού διατυπώνεται μετά την αποστολή από την Αυστραλία αεροσκάφους για να ερευνήσει τα δύο αντικείμενα που εντοπίστηκαν μέσω δορυφόρου να επιπλέουν στη θάλασσα.

Η Αυστραλία έχει στείλει αεροσκάφος για αναγνώριση

Η κυβέρνηση της Αυστραλίας έχει στείλει ένα αεροσκάφος στην περιοχή περίπου 3000 χιλιόμετρα δυτικά του Περθ στον Ινδικό Ωκεανό ενώ αναμένονται άλλα τρία αεροπλάνα για να ερευνήσουν και πιθανώς να ανασύρουν δυο αντικείμενα που εντοπίστηκαν μέσω δορυφόρου να επιπλέουν στο νότιο Ινδικό Ωκεανό. Σύμφωνα με τον Αυστραλό πρωθυπουργό Τόνι Άμποτ και τα όσα δήλωσε την Πέμπτη, στο κοινοβούλιο της χώρας, τα αντικείμενα αυτά θα μπορούσαν να είναι συντρίμμια από την πτήση MH370 του Boeing 777 της Malaysia Airlines που αγνοείται ήδη για δώδεκα ημέρες.

«Νέες και αξιόπιστες πληροφορίες έχουν έρθει στο φως σε σχέση με την έρευνα για την πτήση MH370 της Malaysia Airlines στο νότιο Ινδικό Ωκεανό» δήλωσε ο Άμποτ στην αυστραλιανή βουλή. «Η αυστραλιανή Αρχή για την Ασφάλεια στη Θάλασσα ( AMSA ) έχει λάβει πληροφορίες που βασίζονται σε δορυφορικές εικόνες των αντικειμένων που πιθανώς σχετίζονται με την αναζήτηση » ανέφερε. Ο Άμποτ είπε επίσης ότι έχει ήδη μιλήσει τηλεφωνικά με τον ομόλογό του της Μαλαισίας τον Νατζίμπ Ραζάκ και προειδοποίησε ότι τα αντικείμενα δεν έχουν ακόμη προσδιοριστεί. .

« Το έργο του εντοπισμού αυτών των αντικειμένων θα είναι εξαιρετικά δύσκολο και μπορεί να αποδειχθεί ότι δεν είναι σχετικά με την αναζήτηση της πτήσης MH370» διευκρίνησε ο Άμποτ. Ο αυστραλός πρωθυπουργός είπε ακόμη ότι ένα αεροσκάφος αναζήτησης ήταν προγραμματισμένο να φθάσει στην περιοχή όπου εντοπίστηκαν τα αντικείμενα περίπου την ώρα που αυτός μιλούσε στο κοινοβούλιο ενώ έγινε γνωστό ότι η αυστραλιανή Αρχή για την Ασφάλεια στη Θάλασσα (AMSA) θα προχωρήσει σε συνέντευξη Τύπου στην Καμπέρα στις 0430 GMT .

Μία άνευ προηγουμένου πολυεθνική έρευνα επικεντρώνεται σε δύο περιοχές αναζήτησης που σχετίζονται με βασικούς αερο-διαδρόμους. Ο πρώτος είναι σε χερσαία περιοχή στο τόξο βόρεια από το Λάος προς την Κασπία Θάλασσα και ο δεύτερος από τα νότια σε όλο τον Ινδικό Ωκεανό δυτικά του νησιού Σουμάτρα της Ινδονησίας προς τα δυτικά της Αυστραλίας. Η Αυστραλία ερευνά στο νότιο τμήμα του νοτίου διαδρόμου, με τη βοήθεια του αμερικανικού ναυτικού.

«Η αυστραλιανή Αρχή για την Ασφάλεια στη Θάλασσα (AMSA) έχει λάβει πληροφορίες που βασίζονται σε δορυφορικές εικόνες αντικειμένων που πιθανώς να σχετίζονται με την αναζήτηση» συμπλήρωσε ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας αναφέροντας ακόμη ότι αεροσκάφη είναι καθ ‘οδόν προς την περιοχή όπου βρέθηκαν τα αντικείμενα.

Η αυστραλιανή Αρχή για την Ασφάλεια στη Θάλασσα (AMSA) θα κάνει επίσημες ανακοινώσεις στην Καμπέρα στις 0430 GMT όπως έγινε γνωστό.

Υπενθυμίζεται πως το Boeing 777 της Malaysia Airlines που μετέφερε 239 άτομα επιβάτες και πλήρωμα εξαφανίστηκε στις 8 Μαρτίου μετά την απογείωση του από το διεθνές αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ.

iefimerida.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Ανώνυμος 03/20/2014 @ 8:22 ΠΜ

    οταν δεν εχεις αποδειξεις για κατι, τις δημιουργεις.
    ——-ΧΑΪΒΑΝΙ—-

  2. Ανώνυμος 03/20/2014 @ 7:30 ΜΜ

    Στη Νέα Ζηλανδία θα το βρούνε,,,το έχουν οι Μαορί.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*