Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

06:15 - 10/08/2014

Συνετρίβη αεροσκάφος στο Ιράν

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Συνετρίβη αεροσκάφος στο Ιράν
Πολιτικό αεροσκάφος συνετρίβη στο αεροδρόμιο Μεχραμπάντ της Τεχεράνης, μετέδωσε το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων IRNA.

To πρακτορείο FARS το αεροσκάφος κατευθυνόταν προς το Ταμπάς στο ανατολικό Ιράν και έχει πέσει 5 χιλιόμετρα δυτικά της πρωτεύουσας.

enikos.gr

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες σε αυτό επέβαιναν 40 άτομα

Τα στοιχεία της πτήσης:

-48 συνολικά επιβάτες εκ των οποίων 34 ενήλικες, τρία βρέφη κάτω των 2 ετών και τρία παιδιά κάτω των 12 ετών και οι υπόλοιποι μέλη πληρώματος

-Αριθμός πτήσης: 5915

-Αναχώρηση από: Τεχεράνη

-Προορισμός: Tαμπάς

-Tύπος αεροσκάφους: Ιραν-140



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. Ανώνυμος 08/10/2014 @ 7:42 ΠΜ

    κ θρυψαλα ο καθρεφτης!!

    αν παρατηρησετε σε ποιες περιοχες επεσαν τα αεροπλανα, απο το πρωτο που δεν εχει βρεθει μεχρι κ το τελευταιο, θα καταλαβετε πολλα….

    μενει τωρα να δουμε ποια κυριακη απο ολες θα ξημερωσει, αλλα μαλλον υποψιαζομαι ποια….

  2. μπλακ-αης 08/10/2014 @ 8:29 ΠΜ

    μην σας προβληματιζει καθολου…καθολου!!!

    απλα προκειται περι του τελους των αεροπλανων …οπως τα ξεραμε μεχρι τωρα!!!

    θα πεσουν κιαλλα!!!! πολλα αλλα!!!…πολλων αλλων!!!!
    αν ειστε τυχεροι …και ειστε σε καποιο απο αυτα…θαστε και τυχεροι!!!!

    γλυτωνεται …πεινα!…εξαθλιωση!!…πολεμο!!! …δυστυχια!!!!….
    μια στιγμη…και καλη!!!!!!!
    με την αποσυμπιεση …δεν θα καταλαβεται και τιποτα…
    θα πατε στον αλλον …και με χαμογελο!!!!!

    οπως ξαναματαεγραψα…κατα τον Νιοβρη Δεκεμβρη θα πεσει και ΕΝΑ πολυ σημαντικο αεροπλανο αφου θα εχει μεσα του…και εναν απο τους….υψηλους …που αναλαμβανουν …να μας σωσουν….!!!!

    και κατι αλλο…το τελος των αεροπλανων …γινεται διοτι ο κραδασμος των ενεργειων της Γαιας …εχει αλλαξει…
    και δεν υποβοηθει πλεον τετοιου ειδους μηχανες…με εξωτερικη προωθηση της παραγωμενης δυναμικης κινητικης ενεργειας!!!…
    γιαυτο και οι παραγωγοι αυτοκινητων πλεον τεινουν να αλλαξουν την παραγωμενη ενεργεια απο καυσιμα ….

    η νεα αποδεκτη απο την αλλαγη των κραδασμων (μαγνητικων…ενεργειακων…κ.τ.λ.) του πλανητη

    θα ειναι η παραγωμενη ενεργεια εσωτερικα και απο μαγνητικους κλοβους κ.ο.κ. που δεν θα προωθειται προς τα εξω αλλα θα παραμενει εσωτερικα και δεν θα μολυνει ουτε περιβαλλον ουτε θα συνεχισουμε να ρουφαμε αναγωγα το αιμα της Γαιας (πετρελαια κ.ο.κ.)

    ((…επειδη δεν ειμαι γνωστης μηχανικων κατασκευων εαν εκανα λαθος ονοματολογιας με καποιο εξειδικευμενο σημειο…μην αρχισετε τους χλευασμους…))

    απλα πιστευω ομως οτι καταφερα να σας μεταφερω …αυτην την ερμηνεια του τελους των αεροπλανων και του ερχομου..των ιπταμενων δισκων,!!!!!,

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*