Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

09:57 - 15/02/2013

Σμήνος μετεωριτών έπληξε τα Ουράλια

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ένα μοναδικό φαινόμενο σημειώθηκε πάνω από τα Ουράλια στην Κεντρική Ρωσία, όταν βροχή μετεωριτών προκάλεσε εκρήξεις στα χαμηλά στρώματα της ατμόσφαιρας, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν περισσότεροι από 500 άνθρωποι και να προκληθούν υλικές ζημιές (σπασμένα τζάμια) σε πολλά κτήρια, όπως μετέδωσαν τα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων επικαλούμενα τοπικές Αρχές και κατοίκους των περιοχών.

«Σημειώθηκε βροχή μετεωριτών, χωρίς να πέσουν κομμάτια τους στη Γη. Ένας μετεωρίτης εξερράγη πάνω από την περιοχή του Chelyabinsk, σε απόσταση 80 χιλιομέτρων από το διοικητικό κέντρο της Satka. Από το ωστικό κύμα έσπασαν τα τζάμια σε πολλές περιοχές» δήλωσε εκπρόσωπος του τοπικού Υπουργείου Αντιμετώπισης Καταστροφών στο πρακτορείο Ιντερφάξ.

Η πτώση του μετεωρίτη στη ρωσική επαρχία Sverdlovsk προκάλεσε καταστροφές τόσο από το ωστικό κύμα όσο και από την πρόσκρουση στο έδαφος.

Το ρωσικό Υπουργείο Εσωτερικών ανακοίνωσε πως αρκετοί άνθρωποι τραυματίστηκαν σε σχολείο του Chelyabinsk από σπασμένα τζάμια. Σύμφωνα με τον Ρώσο υπουργό Εσωτερικών, τουλάχιστον 150 άνθρωποι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία, προκειμένου να τους παρασχεθεί ιατρική βοήθεια, χωρίς όμως κανείς τους να έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Το ρωσικό RT αναφέρει, επικαλούμενο ανώνυμη στρατιωτική πηγή, ότι ο μετεωρίτης επλήγη από τα συστήματα ρωσικής αεράμυνας και έσπασε σε κομμάτια κατά την πτώση του.

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν πως η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή, που έμοιαζε σαν μία δυνατή βροντή και ένας σεισμός να «χτυπούν» την ίδια στιγμή. Ανέφεραν, μάλιστα, ότι είδαν καπνό στον ουρανό, ενώ άλλοι δήλωσαν ότι είδαν καμένα αντικείμενα να πέφτουν στη Γη. Οι τηλεπικοινωνίες έχουν σταματήσει και το Υπουργείο Αντιμετώπισης Εκτάκτων Καταστάσεων ανέφερε ότι 20.000 διασώστες δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

ΠΗΓΗ

Διαβαστε περισσοτερα εδω

400 τραυματίες στη Ρωσία από μετεωρίτες (Όλα τα βίντεο)

Ρωσία: Πρωτοφανής βροχή μετεωριτών προκαλεί ζημιές και τραυματισμούς (video)

Ο αστεροειδής 2012 DA14 θα περάσει μέσα από δορυφορική ζώνη της Γης στις 15 Φεβρουαρίου 2013

ΣΟΚ – Βρέχει μετεωρίτες στην περιοχή Τσέλιαμπινσκ – ΣΗΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ΙΣΧΥΡΕΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*