Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

12:48 - 01/12/2016

10,000,000 εκατομμυρια καθε χρονο

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Η αναφορα μου αυτη που ολοι καταλαβατε που απευθυνομαι εγινε γιατι ειναι τουλαχιστον περιεργα τα τελετουργικα σε λεσχες, με κατα καιρους μαρτυριες και βιντεο που δειχνουν τουλαχιστον βαβυλωνικες καταστασεις . Αρα συμπεραινετε την συγγενεια τους με την ανωμαλια.

Ενα αλλο κεφαλαιο που θελω ετσι λιγο να ακουμπησω ειναι το απο που και ποιος προμηθευει ατομα μικρης ηλικιας σε αυτους τους κυκλους, δεν γινεται τωρα να βγαινει ο high society κυριουλης να ψαχνει θυμα μεσα στην νυχτα … καποιος αποπατος το βρισκει και μετα ιεραρχικα και πυραμιδωτα φτανει στον σκατοψυχο που το παραγγειλε.

Νομιζω οτι δεν θα συνεχισω αλλο σε αυτο το αρθρο ( μιλωντας για το ποιος η ποιοι οφελουνται απο τον ανθρωπινο πονο)  αλλα θα το κανω συντομα ωστε να συγκροτησουμε μια σκεψη και μετα θα συνεχισω με αλλες ενδειξεις και ισως και αν βρω και αποδειξεις, αν και η αποδειξη πιστευω αναδυεται μετα απο εις ατοπο απαγωγη ..

Θα νικήσει αυτός που ξέρει πότε να πολεμήσει και πότε να μην πολεμήσει.

-sun tzu-

pirinikos mousikos

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με pirinikos mousikos
ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΠΥΡΙΝΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΛΩΔΙΑ ΤΩΝ ΧΟΡΔΩΝ ...... ΒΑΘΕΙΑ ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΥΜΒΑΛΑ..... ΛΑΤΡΗΣ ΤΗΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΑΛΑΤΤΑΣ........ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ.-

Σχόλια Αναγνωστών (6)

  1. Ανώνυμος 12/01/2016 @ 2:40 ΜΜ

    Ρε αρθρογραφε, το εμποριο οργανων δε σου λεει κατι? μην τα βλεπουμε ολα συνομοσιολογικα!!! Εδω και καμποσα χρονια που μας εχουν φακελομενους ειδικα στην ιατρικη, ξερεις ποσοι ειναι αυτοι που υπεγραψαν για δωρητες οργανων και ξαφνικα τους εφαγε το μαυρο σκοταδι? ξερεις ποσα παιδακια εξαφανιστηκαν “εντελως τυχαια” …ειδικα απο τριτοκοσμικες χωρες και οχι μονο? για κανετε μια βολτα σε περιοχες με γυφτους να δειτε ποιοι πανε και τους πλησιαζουν και πληρωνουν αδρα για απαγωγες με σκοπο το εμποριο ! Γιατι δεν κανει κατι η αστυνομια ή μηπως δεν το ξερει…?

    • pirinikos mousikos 12/01/2016 @ 2:59 ΜΜ

      Φιλε ανωνυμε και βεβαια μου λεει πολλα και το εμποριο οργανων και οι δωρητες και οι ημιθανεις του πολεμου ( που ανοιγονται ενω δεν εχουν πεθανει για τα οργανα τους) και και και και και δεν ζω σε γυαλα. Αλλα αν ψαξεις λιγο τις στατιστικες θα δεις πολυ απλα οτι το συνολο αυτων που απαγαγονται για τα παραπανω που ειπες υπολοιπονται κατα πολυ του ολου συνολου…
      Οσο για τους γυφτους ,ειναι αυτοι που εμμεσως κατονομαζω (αλλα με προλαβες) για την αρπαγη των ανηλικων…. γιατι αλλαζουν συνεχεια σπιτια ουτε ταυτοτητες δεν εχουν και ειναι πρωτης ταξεως για αυτη την δουλεια….
      μεσα στο αρθρο γραφω για τους ψηλα υσταμενουνς κυκλους ,σε αυτους ανηκουν και μελη της αστυνομιας….

  2. Ανώνυμος 12/01/2016 @ 2:47 ΜΜ

    en.metapedia.org/wiki/Jewish_Ritual_Murder kai jrbooksonline.com/PDFs/Jewish%20Ritual%20Murder%20JR.pdf

  3. Τα περισσότερα παιδιά τα πηγαίνουμε στην Κοίλη Γη όπου τα παραδίδουμε στους αφέντες μας τους Εξωγήινους Νεφελίμ για να τα φάνε. Ενώ τα υπόλοιπα τα πηγαίνουμε σε ειδικές κλινικές αποστράγγισης αίματος ώστε να κάνουμε μεταγγίσεις με το αίμα τους εμείς και οι επίγειοι ανθρώπινοι άρχοντές μας, ώστε να ζούμε περισσότερα χρόνια. Δεν πάνε τζάμπα λοιπόν! Όπως χιλιάδες γουρουνάκια και χιλιάδες κότες σφάζονται κάθε μέρα για να δουλεύουν τα γυράδικα των ανθρώπων, έτσι χιλιάδες μικρά ανθρωπάκια θυσιάζονται ως τροφή των Νεφελίμ και ως ελιξίριο νεότητάς μας. Αγράμματοι είστε βρε και δεν τα γνωρίζετε αυτά;;; Για διαβάστε τον δόκτωρ Δημοσθένη Λιακόπουλο να μορφωθείτε!!! Ζουν Ανάμεσά μας… κτλ

    • Ανώνυμος 12/02/2016 @ 11:36 ΠΜ

      καλο το τρολλαρισμα αλλα αυτα που λεει το αρθρο ισχυουν και οι σατανολατρες κανουν εμποριο χερι χερι με παιδοφιλους που και οι δυο υπηρετουν το ιδιο αφεντικο, που το λενε σατανα,εωσφορο νεφελιμ ελοχιμ δρακονιανο καραπιπεριμ και οτι αλλο γουσταρεις….. το διπολο υπαρχει… διττοτητα …οπως θελέις πες το… και αν σε βοηθα στην ψυχολογια σου να τρολλαρεις γιατι χεζεσαι πανω σου απο την ιδεα οτι υπαρχουν …οκ θα συνηθισεις….

      • Ανώνυμος 12/03/2016 @ 10:29 ΠΜ

        Οχι δεν τρολλαρει, σε διατετγμενη υπηρεσια ειναι, διοτι καποιος του κακολογησε του “Περιουσιους”… Νομιζει οτι εφαρμοσε την Πρωτη αρχη του απο… : κατω απο τα λινκ που πονανε, εβαλε τη π@π@ντζ@ του, για να “κοροιδεψει” τη σοβαροτητα του θεματος…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*