Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

15:17 - 16/07/2015

Η αυτογνωσία οδός παραπλάνησης για τους τυφλούς εν το πνεύματι

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Η αλήθεια ειναι ένα πρισμα πολλών διαστάσεων που ο κάθε ενας ανάλογα την θέση και άποψη που διαμορφώνει την ορίζει.

Εμεις ως μέλος του σώματος της κοινωνίας αυτής κλεινουμε της πληγές μας να πράξουμε ορθά σε κάθε περίπτωση για εμάς και το κοινό συμφέρον και με πίστη αδιερετα προχωρούμε.

Η ανθρωπότητα δεν φέρει σύνορα ο πολιτισμός και η γνωσση δεν χορίζουν αλλά σμίγουν τους λαούς με Ειρήνη αγάπη ως ένα αρμονικό σώμα του κυρίου πάνω στην γη. Τα γεγονότα τα δεδομένα όσο και αν προσπαθούν να τα παραποιησουν ειναι αδύνατο να το καταφέρουν οι ψυχές που ειναι αγαθές δίχως μίσος και φθόνο έχουν άρμα στο πλευρό τους. Κάθε ανθρωπος απο κάθε φυλή και έθνος εχει ίσα δικαιώματα ως προς τον θεό οποιος γνωρίζει την αληθινή αγάπη και φέρει ορθά αισθήματα με ανιδιοτελής σκοπό ανταμείβεται.

Ολα έχουν τελεστεί πριν τη κάθε λέξη να γραφτεί υπάρχουμε ακόμη ως πολιτισμός σε αυτο το στάδιο αφού τα έτη ειναι λάθος γραμμένα. Ο πατέρας ημων και δημιουργός του σύμπαντος σε επτά ημέρες κατα της γραφές έφιαξε την πλάση όλη όταν αναγνωρίσουμε της αντιστοιχίες μεταξύ των γραφών του Ζαχαριά, των αρχαίων ημων προγόνων και του Ιωάννου. τότε θα αναγνωρησουμε το μέγα θεϊκό σχέδιο του κυρίου μην προσδοκούμε το κακο και όσοι το προσδοκούν το φέρνουν ολα ποιουνται ως ο δημιουργός έπραξε αν εμείς δεν έχουμε το ψυχικό σθένος να αντισταθούμε στον Σατανα που θρέφουμε μέσα μας τότε σε κάθε μας σκέψη και πράξη θελήματα και μη βρίσκουμε το κακο και κατα αυτο πορευόμαστε.

Ο θεος ειναι ήταν και θα ειναι Εσαει παρών εντός μας και παρών αρκεί να ανοίξουμε τα μάτια της ψυχής και να κρατούμε Εν Ειρήνη και αγάπη. Όσα και αν ρθουν μη φοβάστε η ζωή ειναι ένα ταξίδι κάθε στιγμή που διαβενουμε και ένα βήμα προς τον θεό. Όταν εκτιμάς την ζωή τα λαθοι και διακρίνεις με υπομονή το καλό με το κακο τότε δεν φέρεις μίσος αλλά τον θεό μέσα σου.
Πίστεψε στο τέλειο το θεϊκό στο θαύμα δημιούργησε το με το όραμα και την ΠΡΟΣΕΥΧΗ σου φέρε το καλό σε εσένα και στην ανθρωπότητα μόνο η αληθινή αγάπη φέρνει την σωτηρία.

Όσα έτη ημέρες και αν διαβούν το ταξίδι εχει εσένα οδηγό και συνεπιβάτης μόνο ο θεος, θα κρίνεις εσυ όσα έρχονται μην περιμένεις να κριθείς αφού σου εδωθει νου αντίληψη να διακρίνεις με Σοφία και αγάπη τα μελλούμενα. Εδιαβηκαν ολα μην φοβάσαι ακόμη ξυπνά δες τα άστρα το φεγγάρι όσο γρήγορα και αν τρέχουν τα βλέπεις ακίνητα, μην ακολουθείς της συρηνες παρατηρισε δίχως δόγμα και ιδεολογία ολα ειναι ένα αλλά Εν Ειρήνη όχι όπως ο μισητός το εχει παρουσιάσει αλλά ένα σώμα πνεύμα αθάνατο και περιούσιο ως θεος και εσυ στην πλάση, ενας θεος όπως εσυ άρτιος αδιερετος μοναδικός.

Το δια δυκτιον εργαλείο σοφό και αληθινό σύγχρονος ψεύτικο όπως εμείς δια ετούτο όμως η γραφές του ως πλέγμα φωτεινό όπως η αστραπή φέρνουν το φως του ερχομού του. Μην ξαφνιαστεις οτι και αν δεις όσα και αν ακούσεις εχε πίστη ο θεος ειναι κοντά μας, αν εμείς χάσαμε το δρόμο ο δημιουργός ολων μας εχει φροντίσει Εν ειρηνη να φτάσουμε στον προορισμό μας, μέτρα ημέρες και προσευχησου όσο θα πρατεις. Η ανθρωπότητα όπως και η γη φωτίζεται απο έναν ήλιο εξού ο υιός του θεού ο μόνος αληθινός θεος.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Faros
Eίμαι ένας Έλληνας ορθόδοξος και κουζουλός που αρνούμαι ότι μου ταΐζουν τα ΜΜΕ, το σύστημα. Με παρατήρηση σφαιρική αντίληψη παίρνω κάθε απόφαση σε ότι κάνω. Με όραμα την λευτεριά του έθνους και της ανθρωπότητας από τα δεσμά της ΝΠΤ. Πιστεύω ότι όλα με την βοήθεια του θεού και με θέληση γίνονται αρκεί να προβλέψουμε κάθε κακό και με πίστη να διαβάζουμε κάθε εξέλιξη.

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*