ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ NEA TAΞΗ STRANGER VOICE OIKONOMIA EΠΙΒΙΩΣΗ ΥΓΕΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Powered by Blogger.

Αγαπητό Katohika.gr,

By Nikolaos Gonos 15.1.14

θα ήθελα να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για τη δυνατότητα που μου δώσατε να προβάλλω τα προϊόντα μου μέσω του πρόσφατα ενεργοποιηθέντος σύνδεσμου αγγελιών της ιστοσελίδας σας!

Η προβολή ήταν άμεση και άκρως ενισχυτική, καθώς συνέλληλες από όλη τη χώρα επικοινώνησαν μαζί μου για αποστολή των χειροποίητων σαπουνιών ελαιολάδου που παρασκευάζω με πολύ μεράκι και αγάπη!

Ο τρόπος δοσοληψιών μαζί τους και η ανθρώπινη επαφή απέδειξε και το "ποιόν" των ανθρώπων που σε "διαβάζουν"! Ποιότητα, ευγένεια, καλοσύνη, ευελιξία και διαλλακτικότητα, με γέμισαν χαρά όχι μόνο γιατί απέστειλα προϊόντα μου αλλά γιατί υπάρχουν άνθρωποι ακόμη, δυστυχώς, διάσπαρτοι...

Το katohika.gr είναι τελικά μέγας κόμβος ενημέρωσης, επικοινωνίας, ποιότητας...

Ευχαριστώ άλλη μια φορά για την προβολή μέσω του site και να σας θυμίσω εκ νέου ότι τα χειροποίητα σαπούνια ελαιολάδου είναι πραγματικά μοναδικά, όχι γιατί είναι δικά μου αλλά γιατί είναι μοναδικά από ΜΟΝΑ τους.

Οι καιροί άλλαξαν και οι άνθρωποι αλλάζουν... Η ''επανάσταση'' ξεκινά, και πρέπει να ξεκινά, από εμάς, μέσα κι έξω. Αν "καθαρίσει" το μέσα καθαρίζει και το "έξω"...

Δεν ανέχομαι, σε προσωπικό επίπεδο τουλάχιστον, να να βάζω στο σώμα μου ξένα, χημικά, δηλητήρια, βακτήρια και σκουπίδια... Το ίδιο προσπαθώ να πράττω και σε εσωτερικό επίπεδο.

Καλή συνέχεια στο έργο σας και καλή δύναμη!

Με εκτίμηση

Γιώργος Αθανασίου

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ ΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΣΑΠΟΥΝΙΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ
sss

Post Tags:

Stranger

Στην ουσία τίποτα δεν διαρκεί ούτε η Νίκη ούτε η Ηττα ,ίσως το μόνο που διαρκεί να είναι η απόφαση της αρχής σου να αλλάξεις αυτόν τον πολιτισμό της χεστρας!.

test position 2

No Comment to " Αγαπητό Katohika.gr, "