Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2014

Αγαπητό Katohika.gr,

Nikolaos Gonos / / 0

θα ήθελα να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για τη δυνατότητα που μου δώσατε να προβάλλω τα προϊόντα μου μέσω του πρόσφατα ενεργοποιηθέντος σύνδεσμου αγγελιών της ιστοσελίδας σας!

Η προβολή ήταν άμεση και άκρως ενισχυτική, καθώς συνέλληλες από όλη τη χώρα επικοινώνησαν μαζί μου για αποστολή των χειροποίητων σαπουνιών ελαιολάδου που παρασκευάζω με πολύ μεράκι και αγάπη!

Ο τρόπος δοσοληψιών μαζί τους και η ανθρώπινη επαφή απέδειξε και το "ποιόν" των ανθρώπων που σε "διαβάζουν"! Ποιότητα, ευγένεια, καλοσύνη, ευελιξία και διαλλακτικότητα, με γέμισαν χαρά όχι μόνο γιατί απέστειλα προϊόντα μου αλλά γιατί υπάρχουν άνθρωποι ακόμη, δυστυχώς, διάσπαρτοι...

Το katohika.gr είναι τελικά μέγας κόμβος ενημέρωσης, επικοινωνίας, ποιότητας...

Ευχαριστώ άλλη μια φορά για την προβολή μέσω του site και να σας θυμίσω εκ νέου ότι τα χειροποίητα σαπούνια ελαιολάδου είναι πραγματικά μοναδικά, όχι γιατί είναι δικά μου αλλά γιατί είναι μοναδικά από ΜΟΝΑ τους.

Οι καιροί άλλαξαν και οι άνθρωποι αλλάζουν... Η ''επανάσταση'' ξεκινά, και πρέπει να ξεκινά, από εμάς, μέσα κι έξω. Αν "καθαρίσει" το μέσα καθαρίζει και το "έξω"...

Δεν ανέχομαι, σε προσωπικό επίπεδο τουλάχιστον, να να βάζω στο σώμα μου ξένα, χημικά, δηλητήρια, βακτήρια και σκουπίδια... Το ίδιο προσπαθώ να πράττω και σε εσωτερικό επίπεδο.

Καλή συνέχεια στο έργο σας και καλή δύναμη!

Με εκτίμηση

Γιώργος Αθανασίου

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ ΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΣΑΠΟΥΝΙΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ

Nikolaos Gonos


Τίποτα δεν διαρκεί ούτε η Νίκη ούτε η ήττα ! Η απόφαση της αρχής σου είναι και ο λόγος που είσαι εδώ ! Θα στο θυμίσω μέχρι το τέλος!
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΕ FACEBOOK PROFILE

0 comments:

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

© 2014 Kατοχικά Νέα | Distributed By Sudo Dev Team | Designed By VelvetStudio.gr