Kατοχικά Νέα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

  Το να συνεχίζεις κόντρα στο ρεύμα της υποδούλωσης χρειάζεται υποστήριξη ..σας ευχαριστούμε για οτι μας προσφέρετε....

Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2013

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ "ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ" ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ...ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ!

Το άρθρο δημοσιεύτηκε στις: Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2013 At Παρασκευή, Οκτωβρίου 18, 2013 Και μέχρι τωρα έχει33 σχόλια.

Προφητεια του Αγιου Ανδρεα, δια το Χριστο σαλός, σχετικα με τα οσα θα γινουν κατα την συντελεια του κοσμου Κατά τό έτος έκείνο θ' όνοίξη ό Κύριος τίς πύλες τών Ίνδιών πού έκλει*σε ό βασιλιάς τών Μακεδόνων Άλέξανδρος. Θά βγοϋν τότε απ' έκεί οί έβδομηκοντα δύο βασιλείς μέ τόν λαό τους, τά λεγόμενα βδελυρά έθνη, πού εί*ναι πιό σιχαμερά όπό κάθε άηδία καί δυσωδία. Αύτά θά διασκορπισθοϋν σ' ολο τόν κόσμο. Θά τρώνε ζωντανούς τούς άνθρώπους καί θά πίνουν τό αίμα τους. Θά καταβροχθίζουν έπίσης μέ μεγάλπ ηδoνή μύγες, βατράχους, σκυ*λιά καί κάθε άκαθαρσία. Άλλοίμονο στίς περιοχές, απ' οπου θά περάσουν! Αν είναι δυνατόν, Κύριε, άς μην ύπάρχουν τότε Χριστιανοί! Γνωρίζω δμως οτι θα ύπάρχουν.

'Εκείνες οί ημερες θα σκοτεινιασουν, σάν νά θρηνούν στόν άέρα για οσα άποτροπιαστικά θό διαπράξουν έκείνα τά σιχαμερά έθνπ. Ό ήλιος θό γίνει σαν αίμα, ένώ n σελn*νπ κι ολα τό άστρα θά σκοτισθουν, καθώς θα τά βλέπουν έπανω οτή γη νά συναγωνίζωνται στην άκαθαρσία. Αύτοί οί λαοί θό κατασκαψουν τη γη, θά κάνουν όποχωρητηρια τό θυσιαστήριο, καί θά βάλουν τό αγια σκεύη σέ άτιμωτικη χρησι. Τότε οσοι θά κατοικουν οτήν Άσία, άς φύγουν στό νησιά τών Κυκλάδων -Γιατί τό ρυπαρά έθνη δέν θά πάνε.

Τι διαβασαμε μολις παραπανω; Οτι ο Μεγας Αλεξανδρος κατα την εκστρατεια του στα βαθη της Ασιας εκλεισε μεσα στην γη τα βδελυρα εθνη, τους Γωγ και τους Μαγωγ, σφραγιζοντας πυλες που τα κρατουσαν παγιδευμενα. Δεν ξερουμε βεβαια αν ο Αλεξανδρος ειχε αυτο σαν σκοπο ή απλα προεκυψε στην πορεια. Σημασια εχει οτι διαβαζουμε οτι αυτο εγινε και σιγουρα δεν ειναι τυχαιο γεγονος. Ας παρουμε τα πραγματα με την σειρα για να καταλαβουμε ολοι μας...

Τι μας λεει η αποκαλυψη για τις πυλες;

Καθώς λοιπόν θα οδεύει ο κόσμος προς το τέλος του θα ανοίξει ο Θεός (δια Αγγέλου Του) τις "ΠΥΛΕΣ". Στην αποκάλυψη του Ιωάννου, κεφ κ' στιχ. 9. λέει "και ανέβησαν επί το πλάτος της γης". Ανεβαίνει κάπου, κάποιος που είναι κάτω. Άρα η γη "Γωγ και Μαγώγ" (Αποκ. Ιωάνν. κ 8) βρίσκεται υπόγεια.

Στην Αποκάλυψη (Αποκ. Ιωάνν. θ 1-2-3) λέει "και εδόθη αυτώ η κλεις του φρέατος της αβύσ*σου και ήνοιξε το φρέαρ της αβύσσου και ανέβη καπνός εκ του φρέ*ατος ως καπνός καμίνου καιομένης και εσκοτίσθη ο ήλιος και ο αήρ εκ του καπνού του φρέατος. Και εκ του καπνού εξήλθον ακρίδες εις την γην και εδόθη αυταίς εξουσία ως έχουσιν εξουσίαν οι σκορπιοί της γης".

Βλέπουμε ότι ανοίγει το φρέαρ της αβύσσου και από τα έγκατα της γης βγαίνουν περίεργα όντα για να βασανίζουν τους αμαρτωλούς. (Αποκ. θ 7). "Και η φοβερά μορφή των δαιμονικών και κακοποιών αυτών όντων και ο τρομερός και πνευματικός οπλισμός των είναι όχι μόνον τρομακτικά και επιβλητικά αλλά και δελεαστι* κά", Μας μιλά επομένως η Αποκάλυψη για περίεργα όντα, που εκτός από την τερατόμορφη όψη τους έχουν και "πνευματικό οπλισμό", δηλαδή έχουν τη δυνατότητα δια της σκέψης και μόνο να ενεργούν.

Ποια ηταν η σχεση του Μεγαλου Αλεξανδρου με τις πυλες;

Συμφωνα με την προφητεια του Αγιου Ανδρεα, ο Μέγας Αλέξανδρος εξεστράτευσε στην Ανατολή με αποστολή να κλείσει τις "πύλες" που είχαν ανοίξει, με αποτέλεσμα αρκετοί από τα ρυπαρα εθνη να βγουν στην επιφάνεια. Η προφητεία μας μιλά επομένως για μία θεϊκή αποστολή του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Μόνον από αυτό καταλαβαίνουμε ότι δεν ήταν ούτε κίναιδος, ούτε παιδεραστής, ούτε διεστραμένος, ούτε κατα συρροήν σφαγέας των λαών, αλλά ένας υπηρέτης του Θεού.

Μας μιλά επίσης ο Άγιος Ανδρέας για "ρυπαρά έθνη, τα βδελυρώτατα πάσης συχασίας και δυσωδίας και διασκορπισθήσονται εν ταις χώραις ταις υπ' ουρανόν". Τα ρυπαρά λοιπόν έθνη, δεν ζουν "υπ' ουρανόν"; Ζουν τώρα δηλαδή υπόγεια; Γιατί τονίζει ο Άγιος Ανδρέας ότι θα διασκορπισθούν στις χώρες κάτω από τον ουρανό;

Τι γνωριζουμε για τα "ρυπαρα εθνη" ή αλλιώς Γωγ και Μαγώγ;

Σύμφωνα λοιπόν με τις ελάχιστες δημοσιοποιημένες πηγες, που είναι η αρχαία ελληνική μυθιστορία, η Παλαιά Διαθήκη και ο απόκρυφο βιβλίο του Ενώχ, κάποιοι ... σύμφωνα με την Παλαιά Διαθήκη (Γένεση, κεφ 6, 1-2), οι Ελοχίμ, παρά το θέλημα του Θεού συνε*βρέθηκαν με τις κόρες των ανθρώπων και δημιουργήθηκαν όντα, πλά*σματα, ξεχωριστά μεν, αποκυήματα πράξεως ανομίας δε. Τα πλάσματα αυτά πολέμησαν μεταξύ τους και οι νικητές έκλεισαν τους ηττημένους στα "Τάρταρα", σφραγίζοντας τους μέσα στη Γη με ειδικές "πύλες" που τίποτε δε μπορούσε θεωρητικά να τις ανοίξει. Οι νικητές παρεξετράπησαν παίζοντας το θεοί και θεές μεταξύ των ανθρώπων, αφού οι δυνάμεις τους και οι ικανότητές τους ήσαν υπε*ράνθρωπες. Έτσι σταδιακά περιορίστηκαν και οι τελευταίοι στο εσωτερικό της Γης.

Τα λεγόμενα "πρωτόκολλα των σοφών της Σιών" λένε: "όταν οι παλιοί κάτοικοι της Γης, (τα βδελυρά έθνη), θα πολεμήσουν με τους "καινούργιους" (ανθρώπους), τότε θα γίνει ένας πόλεμος που όμοιός του δεν ξανάγινε πάνω στον πλανήτη".

Ο Αγιος Ανδρεας μας μιλαει για72 βασιλεις, πιθανοτατα για 72 ομαδες ανθρωπων...

Ποια ειναι η γη των Γωγ και Μαγωγ;

Οι υποχθόνιες χώρες που στεγάζουν όλους αυτούς, δηλαδή τα "ρυπαρά έθνη" στην Αποκάλυ*ψη ονομάζονται γη των Γωγ και Μαγώγ. Ο Αγιος Ανδρεας μιλαει για "Ινδαλία" δηλαδη για την περιοχη της Ινδιας και πιθανοτατα και των Ιμαλαϊων ενω κατα αλλα βιβλια πυλες υπαρχουν και αλλου...

Τι γνωριζουμε για τις πυλες;

Οι "Πύλες" ήταν απαραβίαστες. Τα υπόγεια γένη, απόρρεια επι*μειξιών με ανθρώπους αυξάνονταν και πληθύνονταν και μερικές από τις "πύλες" τύχαινε, πριν έλθει ο Χριστός να "ανοίγουν". Τότε ξεχω*ριστοί άνθρωποι με πίστη στον ένα Θεό αναλάμβαναν το σφράγισμά τους. Το τελευταίο καταγεγραμμένο μάζεμα των "διαφυγόντων" "υπο*χθονίων" και το σφράγισμα των "πυλών" που είχαν ανοί*ξει είναι αυτό που διαβάζουμε στο κείμενο του Αγίου Ανδρέα.

Γνωριζουμε επισης απο κειμενο του 15ου αιωνα (το οποιο και κατεχω) του οποιου ο συγγραφεας παραμενει αγνωστος, οτι ο Αλεξανδρος εκλεισε τα βδελυρα εθνη με χαλκινες πυλες οι οποιες περιβαλλονταν απο "ασύγκριτον ύαλο". Δηλαδη, επειδη ο χαλκος απο μονος του δεν ηταν αρκετος και μπορουσε να σπασει περιβληθηκε με ενα ειδος γυαλιου ασυγκριτου, που πιθανοτατα να σημαινει καποιο ειδος ενεργειακου πεδιου.

Ετσι οι πυλες περαμενουν σφραγισμενες μεχρι να ερθουν τα εσχατα χρονια και οπως ειδαμε παραπανω στην Αποκάλυψη να ανοιχθουν απο τον Αγγελο του Θεου. Να τονισω οτι υπαρχει στην κατοχη μου και κειμενο του 7ου αιωνα το οποιο δικαιωνει και επιβεβαιωνει και παλι τον Αγιο Ανδρεα, οτι δηλαδη ο Αλεξανδρος σφραγισε αυτες τις πυλες. Τα κειμενα αυτα ειναι στην διαθεση σας και εφοσον τα ζητησετε θα χαρω να τα μοιραστω μαζι σας.

Γιατι δεν γνωριζουμε κατι περισσοτερο για τις "πυλες";

Κατ' αρχήν για αυτές τις δραστηριότητες του Αλεξάνδρου ουδείς γνωρίζει, αφού όλα τα σχετικά αρχαία κείμενα αποκρύπτονται επι*μελώς. Σας διαβεβαιώνω όμως, ότι υπάρ*χουν πολλές πηγές που μας μιλούν για τις "πύλες". Τα γραπτά αυτά όμως κρύβονται καλά σε βιβλιοθήκες στα Ιεροσόλυμα, το Βατι*κανό, τη Νεβάδα και τη Μακεδονία....
Τι γνωρίζουμε για τις πύλες;(Περισσότερα)

Οι “Πύλες” ήταν απαραβίαστες. Τα υπόγεια γένη, απόρροια επιμειξιών με ανθρώπους αυξάνονταν και πληθύνονταν και μερικές από τις “πύλες” τύχαινε, πριν έλθει ο Χριστός να “ανοίγουν”. Τότε ξεχωριστοί άνθρωποι με πίστη στον ένα Θεό αναλάμβαναν το σφράγισμά τους. Το τελευταίο καταγεγραμμένο μάζεμα των “διαφυγόντων” “υποχθονίων” και το σφράγισμα των “πυλών” που είχαν ανοίξει είναι αυτό που διαβάζουμε στο κείμενο του Αγίου Ανδρέα. Γνωρίζουμε επίσης από κείμενο του 15ου αιώνα του οποίου ο συγγραφείς παραμένει άγνωστος, ότι ο Αλέξανδρος έκλεισε τα βδελυρά έθνη με χάλκινες πύλες οι οποίες περιβάλλονταν από “ασύγκριτον ύαλο”. Δηλαδή, επειδή ο χαλκός από μόνος του δεν ήταν αρκετός και μπορούσε να σπάσει περιβλήθηκε με ένα είδος γυαλιού ασύγκριτου, που πιθανότατα να σημαίνει κάποιο είδος ενεργειακού πεδίου.Έτσι οι πύλες παραμένουν σφραγισμένες μέχρι να έρθουν τα έσχατα χρονιά και όπως είδαμε παραπάνω στην Αποκάλυψη να ανοιχθούν από τον Άγγελο του Θεού. Να τονίσω ότι υπάρχει και κείμενο του 7ου αιώνα το οποίο δικαιώνει και επιβεβαιώνει και πάλι τον Άγιο Ανδρέα, ότι δηλαδή ο Αλέξανδρος σφράγισε αυτές τις πύλες. Συμφωνα με την προφητεια του Αγιου Ανδρεα, ο Μέγας Αλέξανδρος εξεστράτευσε στην Ανατολή με αποστολή να κλείσει τις “πύλες” που είχαν ανοίξει. Η προφητεία μας μιλά επομένως για μία θεϊκή αποστολή του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Μόνον από αυτό καταλαβαίνουμε ότι δεν ήταν ούτε κίναιδος, ούτε παιδεραστής, ούτε διεστραμένος, ούτε κατα συρροήν σφαγέας των λαών, αλλά ένας υπηρέτης του Θεού.

Γιατί δεν γνωρίζουμε κάτι περισσότερο για τις “πύλες”; (Περισσότερα)

Κατ’ αρχήν για αυτές τις δραστηριότητες του Αλεξάνδρου ουδείς γνωρίζει, αφού όλα τα σχετικά αρχαία κείμενα υποκρύπτονται επιμελώς. Υπάρχουν πολλές πηγές που μας μιλούν για τις “πύλες”. Τα γραπτά αυτά όμως κρύβονται καλά σε βιβλιοθήκες στα Ιεροσόλυμα, το Βατικανό, τη Νεβάδα και τη Μακεδονία….Σε διάφορα βιβλία σχετικά με αυτό το θέμα, λέγετε πως η έδρα των Νεφελιμ βρίσκεται στην έρημο Τακλα Μακαν, στην επαρχία Ξιν Γιανγκ, στην Βόρεια Κίνα. Το όνομα Τακλα Μακαν στην τοπική γλώσσα σημαίνει “μπαίνεις μέσα αλλά δεν βγαίνεις έξω”. Εκεί λοιπόν υπάρχει μια πανάρχαια και τεραστίων διαστάσεων πυραμίδα που στην κορυφή της κάποτε υπήρχε ο ναός του Βααλ. Κάτω λοιπόν από την αρχαία αυτή πυραμίδα η οποία ονομάζεται Λευκή Πυραμίδα, υπάρχει μια υπόγεια πολιτεία που ονομάζεται Μαχ-Τανε που στην γλώσσα των Ναχρμπεν σημαίνει Λευκή Πολιτεία.

Το Λευκό Αδελφάτο για το οποίο και οι γέροντες του Αγίου Ορούς γνωρίζουν. Είναι ουσιαστικά ένα 12μελες συμβούλιο το οποίο αποτελείται από Νεφελιμ και άλλους αρχέγονες δαίμονες οι οποίο είναι ο Αζαζελ, ο Αζαζελον, ο Αζαραντελ και ο Αζαελ. Στους τέσσερις αυτούς δαίμονες-αγγέλους, θα δοθεί εξουσία να κάνουν μεγάλες καταστροφές πάνω στην γη στα έσχατα χρονιά. Σε συνδυασμό με την ιστορία και την προφητεία του Αγίου Ανδρέαο Αλέξανδρος έκλεισε τους Νεφελιμ, τα ρυπαρά έθνη δηλαδή, κάτω από πύλες (δηλαδή κάτω από την Λευκή Πυραμίδα) το 326π.χ. καθώς και πύλες που βρίσκονται στην Ινδία. Να τονίσω ότι πύλες υπάρχουν και σε αλλά μέρη της γης, όπως και στο Βόρειο Πόλο. Για την ακρίβεια έκλεισε 72 βασιλείς όπως μας λέει ο Άγιος Ανδρέας. Αυτοί λοιπόν οι Βασιλείς είναι που θα βγουν έξω στα έσχατα χρονιά μαζί με τους ακολούθους τους και θα βασανίζουν το κόσμο.

Δεν θα τον σκοτώνουν αλλά θα τον βασανίζουν μέχρι να δεχτούν το σφράγισμα. Ο Άγιος Ανδρέας μιλάει ότι η εξουσία τους πάνω στην γη θα κρατήσει για 660 ημέρες ενώ στο χωρίο που ακολουθεί από την Αποκάλυψη γίνεται λόγος για 5 μήνες μονό, δηλαδή για 150 ημέρες, γιατί ο κόσμος δεν θα αντέχει περισσότερο. Φανταστείτε τι έχουμε να τραβήξουμε δηλαδή.[Αποκάλυψη Κεφ. Θ΄10 : και έχουσιν ουράς ομοίας σκορπίοις και κέντρα, και εν ταίς ουραίς αυτών εξουσίαν έχουσι του αδικήσαι τους ανθρώπους μήνας πέντε]. Αν διαβάσετε στην προφητεία του Αγίου Ανδρέα, λέει πως θα τρώνε ζωντανούς τούς ανθρώπους και θα πίνουν το αίμα τους. Θα καταβροχθίζουν επίσης με μεγάλη ηδονή μύγες, βατράχους, σκυλιά και κάθε ακαθαρσία. Αλλοίμονο στις περιοχές, απ’ όπου θα περάσουν!

Πάνω σε αυτό έχω να σας πω ότι σύμφωνα με λεγόμενα διαφόρων πηγών, οι Νεφελιμ έχουν εκτροφεία κλωνοποιημένων ανθρώπων που τους χρησιμοποιούν σαν δούλους και σαν τροφή. Ξαφνιάζεστε ε; Για τους Νεφελιμ οι άνθρωποι δεν είναι τίποτα άλλο από εκτρεφόμενα ζώα και στην γλώσσα τους μας λένε Γκοϊμ, που σημαίνει καταναλώσιμος. Οι Νεφελιμ, δεν μπορούν να βγουν από τις πύλες, παρά μόνο οι πολύ πνευματικά ισχυροί από αυτούς, όταν κάποιος τους καλέσει όπως γίνεται και με το κάλεσμα απλών δαιμόνων. Την επάνοδο τους στη γη την ονομάζουν Μεγάλη Επιστροφή.Τις πύλες αυτές θα ανοίξει ο αντίχριστος στα έσχατα χρόνια. Δεν είναι τυχαίο που έχει ειπωθεί ότι οι μάρτυρες αυτών των χρόνων θα είναι οι μεγαλύτεροι όλων των εποχών…
Πηγή

Σου άρεσε; Παρακαλώ μοιρασε το χρησιμοποιώντας το παρακάτω λινκ...και μην ξεχάσεις να πατήσεις το κουτάκι στα σχόλια ωστε να ενημερώνεσαι με υπενθυμίσεις για τα νέα σχόλια ..


Μην' ξεχάσεις να διαβάσεις ακόμα...


33 σχόλια :

 1. Κανένας "αγιος πατέρας" που να προβλέπει κάτι καλό για την ανθρωπότητα υπάρχει;
  Πάντα είχα την απορία γιατί οι προφητείες τους είναι του στυλ "καθίστε πρώτα να σας γαμίσουμε και μετά θα πάνε όλα καλά" γιατί αυτό είναι το θέλημα του Κυρίου και αυτοί βέβαια ως απευθείας συνομιλιτές μαζί του μας μεταφέρουν την θέλησή του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Τι με λες τωρα? σοβαρα?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΤΟ ΟΤΙ

  ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ , ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ Ή ΚΑΤΑ ΤΑ ΕΣΧΑΤΑ ΧΡΟΝΙΑ Ή ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ , ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ

  Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟΣ

  ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ
  ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟΥ

  ΣΥΝΕΠΩΣ
  ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. 1:03 Ε ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΜΕ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΟΜΑΖΕΙΣ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. 18 Οκτωβρη,μια αποφραδα ημερα για την ανθρωποτητα.
  Σαν σημερα πριν 95 χρονια παραβιασε την πυλη το βδελυρο γενος κωτσοντινου μητσοτακουλα.Ο γνωστος και ως γκαντεμοσκυλο εχει σαν μοτο του τη παραποιημενη φραση:να ζησω να σας θυμαμαι.Ολους θα μας θαψει ο στησπου.
  Ευτυχως ομως για το ανθρωπινο γενος και οχι μονο,ο καλος θεος διορθωσε αυτο το λαθος του μια μερα και μερικες δεκαετιες αργοτερα,στις 19 εστειλε εμενα στον πλανητη γη να τον χωσω παλι μεσα στην τρυπα του.
  PS:Ρε μανα,τι ημερομηνια ηταν αυτη που με γεννησες?Μια μερα μετα τον δρακουμελ?
  ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ να μην βασκαθω

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΩΡΑΙΟΣ ΘΕΟΣ ΡΕ!
  ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. 103 Aκου στο λέω dιότι παρα πολλοι έχουν την ιδια απορία.Ιδανικό θα ήταν μία κοινωνία αγίων κατα την ανθρωπότητα την οποία ζής η ακολουθείς και εσύ κάτι τέτοιο δέν θα είχε ενδιαφέρον,έτσι λέει αυτή σύμφωνα με τα καθέκαστα η τα τεκτενόμενα η αυτά που πράτει.Αρκετοί δέν έχωμε ιδέα τι ακριβώς είναι άγιος τι βλέπει πως σκέπτεοτε γιαται τον ονομασαν ετσι και όχι να καπως ετσι αλφαγαΜΑιος ποιοι φοβούνε όταν τους βλέπουν έστω και σε εικόνα ποιοι φρικάρουν όταν αντιλαμβάνοντε την αύρα τους.Τέλικά ποιοί δέν τους θέλουν και γιατί;Ολα τα πνεύματα ακόμη και το δικό σου έχουν μία εξέλιξη,το κακό όπος ειναι τώρα δύσκολα ξεπερνάτε μα εξακολουθει σκοπο να έχει την τριβή την διατριβή την οξυδέρκεια την κρίση την προετοιμασία γιά κατοίκηση άλλων κόσμων που δέν βρίσκονε στη γη μα θα μπορούσαν να βρίσκοντε και στη γι αν δεν δινόταν τόση σημασία στο κακό με καθαρα δικη τους προτοβουλα οι ανθρωποι.Το ερώτημα που πρέπει να θεσεις πρώτα δέν είναι αυτό που λές και λέτε μα το γιατί δέν μας αρέσει το καλό η το καλύτερο το οποίο τείνωμε να ξεχάσουμε πώς είναι απο την υπερβολική ενασχόληση και θεοποιηση των υλων

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Να γλυτώσεις απο τα Νεφελίμια μετά απο μέρες ανελέητου κυνηγητού,και όπως θα γυρνάς επιτέλους σπίτι σου γεμάτος περηφάνια,να σου σκάσει γλάστρα στο κεφάλι..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. δηλαδη τωρα οι βασιλεις δεν μας βασανιζουν?.....ενα κρατος που δεν θελει την παγκοσμια ταξη δεν το κεντριζουν τα ιπταμενα πουλια τους?......οι πυλες-δρομος δεν εχουν ανοιξει για την επιστροφη τους απο την στιγμη που κυριαρχουν με πονηρια και τσαμπουκα σε ολο τον πλανητη?........οι χριστιανοι δεν μαρτυρουν στις μερες μας?......το τσιπ-σφραγισμα που δεν βαζουν οι χριστιανοι δεν ειναι εχθρικη πραξη κατα του λαου του θεου?.....που αυτο αργοτερα θα γινει αναγκαστικο και οποιος δεν το βαζει θα του παιρνουν το κεφαλι......το επιπεδο των ανθρωπων δεν ειναι στο επιπεδο της βαβυλωνας?....την νεα βαβυλωνα που ειναι η ευρωπη (βλεπε ευρωπαικο κοινοβουλιο) δεν την εχουν στησει?............οι διαφορες τελετες μαγειας που κανουν δεν ανοιγουν τις πυλες για πνευματα που σκανε μυτη και μετα τους κανουν καταληψη η στο σωμα η στο πνευμα η και στα δυο?.....αυτα δεν εκαναν και στην βαβυλωνα συν τα οργια.......καλα ρε σεις.....που ζειτε?.....δεν τα βλεπετε?.....δεν βλεπετε οτι στον κοσμο δεν υπαρχει κανενας σεβασμος στον θεο και στον λαο του θεου?........δεν βλεπετε που λενε ολοι.....ποσα μου δινεις?......και οχι....τι πρεπει να κανω για να μου τα δωσεις?.....δεν τους νοιαζει τιποτα.....για το χρημα τα ξεπουλησαν ολα......και το λενε και ειναι και περηφανοι....μεχρι που ζητανε και αυτογραφα ο ενας απο τον αλλο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Το κάψιμο συνεχίζεται .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Δηλαδη για να καταλαβω"και κεραταδες και δαρμεν παλι εμεις θα πληρωσουμε για αλλους"για καθιστε μωρε τοσα χρονια τρωμε το γαμηση της αρκουδας"γιατι δεν πανε να φανε αυτους τους αλλους"που τα εχουν κανει να μην πω τι"μπουρδες και παλι μπουρδες"θυσια στην θυσια ε οχι παει πολυ"ρε παρτε το χαμπαρι αυτο το υπερτατο που εμεις εχουμε μεσα ατην καρδια μας"θα φερει τους νεφελιμ να φανε τους ανθρωπους"για να εξαγνιστουμε αργοτερα?δεν ειναι ετσι τα πραγματα παιδια........
  PSR33

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ??ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο 1:03

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. ξέρουμε περιπου τον χρόνο πριν την συντέλεια. Πώς τον ξέρουμε; Από την προφητεία του Ανδρέα του Σαλού φυσικά. και από άλλού (ιωσήφ βατοπαιδινός). Μετά από 30-40 χρόνια "αναλαμπής της ορθοδοξίας" κατά ιωσήφ βατοπαιδινό μετά ερχεται ο Αντίχριστος. Συνεπώς κάποιος μπορεί να πει πώς τα ρυπαρά έθνη θα εμφανιστούν μετά από 30-40 χρόνια. Η προφητεία του Αγίου Ανδρέα του Σαλού όμως αναφέρει και άλλες βασιλείες μετά τον "ευσεβή βασιλιά" και πριν τον Αντίχριστο. Χονδρικά είναι κάπου στα 50 με 60 χρόνια. Κάπου εκεί θα γίνουν τα γεγονότα της συντέλειας ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ. Όσο για το συγκεκριμένο άρθρο...δεν βαρεθήκατε να το κάνετε συνεχώς αναδημοσίευση?! ΕΛΕΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. ΒΡΕ ΚΕΦΤΕ 1:03 μ.μ. ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ?ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΓΙΝΕ ΧΑΜΟΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΣΥΝΑΧΕΙΑ ΠΛΑΚΟΝΩΝΤΑΙ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΠΑΝΤΟΥ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΣΟ ΜΑ ΠΟΣΟ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ ΣΥΡΑΙΖΑΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΝ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ Η ΟΧΙ.ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΠΙΝΕΙΣ ΤΟ ΦΡΑΠΟΓΑΛΟ Κ ΚΑΘΕΣΑΙ Κ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΨΗΔΟΤΡΕΜΗΠΡΕΤΕΝΤΕΡΙΑΔΕΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΟΣ?ΞΥΠΝΑ ΚΕΦΤΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Όλα είναι βλακείες αλλά ας το σχολιασω κάνοντας πως τα πιστεύω. Πω πω! Ο Μ.Αλέξανδρος τους έκλεισε στα εγκατα της γης με τα δορια τα τόξα και τα σπαθιά αυτά τα κτήνοι που έτρωγαν τους ανθρώπους. Θαύμα! Δηλαδή εμείς με τα υπερεξελιγμένα όπλα που έχουμε σήμερα δεν θα μπορέσουμε να τους στείλουμε ολοκληρωτικά στον αγυριστο? Η μήπως και αυτοί εκεί που είναι απέκτησαν και αυτοί ξαφνικά υπεροπλα και θα μας τρώνε πιο εύκολα? Ότι να ναι πραγματικά... Απορώ πως ο κόσμος τα πιστεύει όλα αυτά. Αυτοί οι άγιοι ονομαζόμενοι άγιοι από ανθρώπους παπάδες μόνο το κακό ήξεραν να βγάζουν από το στόμα τους. Τέτοιο θεό που υπηρετούσαν τέτοιοι γίνονταν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Πρωτον τα λογια αυτα δεν τα ειπε ο Αγιος Ανδρεας ΠΟΤΕ!Ειναι ψευτιες καποιοων που πουλανε βιβλια και δευτερον μην πιανεις στο στομα σου τον Θεο.Ουτε κακος ειναι ο Θεος ουτε εκδικητικος,ουτε κιναιδος οπως ειναι οι "θεοι"καποιων εδω μεσα.Ο Θεος ειναι αγαπη.Αν δε μπορεις να το καταλαβεις σε λυπαμαι ειλεικρινα.Μονο αυτο θα σου πω.

   Διαγραφή
 16. "ΝΕΦΕΛΙΜ /ΝΕΦΙΛΕΙΜ" (εβρα'ι'στι) = ΓΙΓΑΝΤΕΣ (ελληνιστι). ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΒΔΕΛΥΡΑ ΕΘΝΗ ΚΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Ο ΣΑΛΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΣΥΣΧΕΤΙΖΕΙ. Η ΛΕΞΗ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ "ΝΑΦΑΛ" (πεφτω) 'Η "ΕΙΜΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΟΣ". ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΣ.
  "ΕΛΟ'Ι'Μ " ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟΣ ΜΑΓΑΛΕΙΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥ "ΕΛ" 'Η "ΕΛΟΑ" (Θεος). ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ "ΔΥΝΑΣΤΗΣ", "ΙΣΧΥΡΟΣ".
  ΣΤΗΝ ΓΕΝΕΣΗ F 1-4 ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ " ΥΙΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ" (μπενε (α)ελο'ι'μ). ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ " ΥΙΟΙ ΤΩΝ ΔΥΝΑΣΤΕΥΟΝΤΩΝ / ΙΣΧΥΡΩΝ".
  Ο ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ "ΥΙΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ" ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΣΗΘ ΕΝΩ "ΑΝΘΡΩΠΟΙ" ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΥΛΙΣΤΗ ΚΑ'Ι'Ν.
  ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΠΑ'Ι'ΣΙΟ, "ΦΡΕΑΡ ΤΗΣ ΑΒΥΣΣΟΥ" ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΠΗΓΕΣ.
  ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΕΝΩΧ ΕΧΕΙ ΑΠΟΡΡΙΦΘΕΙ ΩΣ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΟ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΟ ΑΠΟ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ.
  ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΥΝΟΝΘΥΛΕΥΜΑ/ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΑ, ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΤΙΤΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΑΣΧΟΥΝ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΡΩΚΤΟΛΟΓΟ.

  Ν Καρουσος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Κοιταξτε να μην πουμε και καμια.ιστορια ετσι για το ολο σκηνικο.....ποια θα εινε τα εσχατα χρονια ουδης γνωριζει ουτε οι παπαδες!!!! Απλως εικαζουν....οσο για τον Αλεξανδρο οντως ετσι εινε......οσο για τα υπολοιπα ας επιβιωσουμε ως εθνος .....εαν δεν εχουμε ξεκληριστη και οι εναπομηνοντες βλεπουν τι θα κανουν.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. παιδια εγω δεν τα πολυπιστευω αυτα αλλα αν το ειπε αυτο ο αγιος ανδρεας τοτε αλλαζει το πραγμα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ο Αγιος Ανδρεας ο Σαλος δια Χριστον Ποτε δεν ειπε για υπαρξη νεφελιμ.Αυτα τα λενε καποιοι και καπηλευονται τον αγιο για να πουλησουν βιβλια.

   Διαγραφή
 19. Ποιοί άλλοι μας λένε γκογίμ;;;;;;;;;;

  72 βασιλείς..... Τι μου θυμίζει αυτός ο αριθμός.... Τι μου θυμίζει ρε γαμώτο......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. προs ολουs τουs ανωθεν προσυπογραφωντεs και μη ...ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΙΣΗ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΗΛΟΣΠΑΡΑΓΜΟΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΣΟΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΓΩ [ ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΥΟ ΥΠΑΡΧΗΓΟΙ ] ΤΥΧΟΝ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΗ jiannhs kozani

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. που τα βρισκουμε τα βιβλια??

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. 30403 σειρά σου σκέψου ένα καλό και πέστο.Για να καταλάβεις αν χάτι ειναι ψέμα πρέπει να το τσεκάρεις συνεχομενα για τουλάχιστον 50 συναπτά έτη μετά προβάλεις τις απόψεις σου.Η πολιτική ζωή του τοπου μετά απο 60 έτη κι ακόμη δέν ξέρωμε τι απ όλα αυτά είναι αλήθεια η ψέμα.Τούμπες ελευθερα με τόση ανεργία μαθαίνεις και καλός ακροβατης πλατειας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. 4:29 Κ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΡΕ ΤΙ ΥΠΕΡΟΠΛΑ ΕΙΧΑΝ ΤΟΤΕ???ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΟΜΕΡΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΙΣΑΙ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΣ.Κ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΑ ΛΕΕΙ Κ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. Η ημιμάθεια ή η απάθεια τών περισσοτέρων είναι αυτοί πού θά "σκοτώσει" στήν πραγματικότητα...Αυτή είναι τρομακτική. Τρομάζει κανείς μέ τήν διαδικασία τής ειρωνείας τών ολίγων σέ απάντηση τών περισσοτέρων.
  Τό γεγονός ότι αυτό πού βλέπω αυτό καί υπάρχει είναι τό χειρότερο στό οποίο μπορεί νά ακουμπάει ο άνθρωπος.
  Άν θέλει ο καθένας, μπορεί νά αναλογισθεί, πόσα δεδομένα υπάρχουν καί τά ακολουθεί πιστά ενώ δέν φαίνονται...Κάθε μέρα συμβαίνει αυτό στή ζωή μας. Εκεί δέν έχει άποψη κατακριτέα ο αδαής ;
  Διάβασε λοιπόν μέγιστε άνθρωπε, μορφώσου καί πέτα κατά τό δοκούν ότι σού φανεί αχρείαστο, όμως σταμάτα νά λοιδορείς ώς "ευστροφότερος" τόν απέναντι σου. Αυτό ονομάζεται αλαζονεία κι είναι αμάρτημα είτε κατά τών ιερών επιταγών είτε κατά τήν θεώρηση τής λογικής.
  Επομένως είσαι πλέον ηλιθιότερος εσύ πού χλευάζεις αυτόν πού θέλει νά πιστέψει. Κι είσαι πλείστα αχρείος όταν μάλιστα προσπαθείς νά υπονομεύσεις τήν θέληση αυτών πού μάχονται γιά τήν αλήθεια, έστω κι άν είναι η δική τους αλήθεια.
  Αλλά τό πρόβλημα σου δέν είναι τί θά μάθεις, τό κορυφαίο γιά σένα είναι νά φαντάζεις πανέξυπνος σέ μιά κοινωνία αφελών. Τότε θά πάς χαρούμενος στό μαξιλάρι σου μέ τήν ευδαιμονία ότι ξεχώρισες γι ακόμα μιά φορά...
  Αγνοώντας κι αδιαφορώντας άν τελικά ο υπάνθρωπος είσαι εσύ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. Ο ένας μου λέει για αγάπη του θεού (που δεν υπάρχει κατ εμέ) και ο άλλος για την αποκάλυψη που μιλάει για βασανιστήρια και καταστροφή των ανθρώπων και ψυχών προσοχή. Και στην αποκάλυψη μάλιστα (δεν θα το έχετε προσέξει) λέει ότι θα σωθούν αυτοί που είναι γραμμένο να σωθούν και είναι γραμμένα τα ονόματα τους στο βιβλίο της ζωής το οποίο βιβλίο υπάρχει από τη δημιουργία όλου κόσμου. Άρα πιστέψει δεν πιστέψει δεν πιστέψει κάποιος αν δεν είναι γραμμένο το όνομα του δεν έχει νόημα. Στην ουσία μας λέει ότι το οτιδήποτε πρόκειται να γίνει είναι ΓΡΑΜΜΕΝΟ από την δημιουργία των πάντων. Υποτίθεται ότι κάποιοι τα έχετε διαβάσει αλλά δεν βλέπετε τι γράφει. Πολύ αγάπη ρε σεις. Ε τι να πω. Καθίστε και σκεφτείτε μόνοι σας σε τι πιστεύετε. Και εγώ Έλληνας γεννήθηκα σε αυτά πίστευα σαν παιδί, έτσι έμαθα. Δεν σας λέω να αλλάξετε τα πιστεύω σας, ο καθένας έχει το δικαίωμα να πιστεύει όπου θέλει και το δικό δικαίωμα επιλογών στη ζωή του. Φιλικά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Τα εχεις ερμηνευσει οπως γουσταρεις αλλα δεν ειναι ετσι!Λυπαμαι που θα απολεσεις την ψυχη σου.Ο Θεος ολους τους συγχωρει αρκει να υπαρχει αληθινη μετανοια.Ο τροπος σου ειναι προσβλητικος!Το φιλικα το ακουω βερεσε.Αληθεια εσυ πιστευεις καπου;

   Διαγραφή
  2. Στην τεχνολογία σε αυτό εδώ το συγκεκριμένο συμπαν.

   Διαγραφή
  3. Σε λυπαμαι αγαπητε μου και το λυπαμαι οχι με την κακοπροαιρετη εννοια.Δικαιωμα σου να πιστευεις οπου θες,δε σε κατηγορει κανεις για αυτο,μην κατηγορεις εμας που πιστευουμε στον Θεο.Αυτο το δικαιωμα δεν το εχεις

   Διαγραφή
 26. Exω παρατηρησει οτι αυτοι που δεν πιστευουν στο θεο,τσατιζονται με αυτους
  που πιστευουν.Πολες φορες, μαλιστα, τους χλεβαζουν και τους θεωρουν κατωτερου πνευματικου επιπεδου.Προφανος αυτο συμβενει διοτι εχουν απομακρυνθει απω τον δημιουργο τους.Οσο για την υπαρξη,η μη,των ρυπαρων εθνων θα δειξει ο χρονος και το μακρυνο,θελω να πιστευω,μελλον.
  Με τους μπορει να μας πει καποιος,που ξερει,η
  βλεπει,η ακουει,πως μπωρουμε να τους κλεισουμε στα εγκατα της γης?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. Exω παρατηρησει οτι αυτοι που δεν πιστευουν στο θεο,τσατιζονται με αυτους
  που πιστευουν.Πολες φορες, μαλιστα, τους χλεβαζουν και τους θεωρουν κατωτερου πνευματικου επιπεδου.Προφανος αυτο συμβενει διοτι εχουν απομακρυνθει απω τον δημιουργο τους.Οσο για την υπαρξη,η μη,των ρυπαρων εθνων θα δειξει ο χρονος και το μακρυνο,θελω να πιστευω,μελλον.
  Με τους μπορει να μας πει καποιος,που ξερει,η
  βλεπει,η ακουει,πως μπωρουμε να τους κλεισουμε στα εγκατα της γης?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. Γι αυτο μας αποκαλουν γκοιμ! Καποιοι προσβαλουν τον Κυριο μας κ τους αγιους μας ντροπη!! Πολλοι πιστευουν ο,τι τους πασαρει η ΝΤΠ μεσω τηλεορασης,βιβλιων,ραδιοφωνου κ αλλων μεσων για να μην γνωριζουν την αληθεια! Ο Ιησους Χριστος ειπε ΠΙΣΤΕΥΕ ΜΗ ΠΙΣΤΕΥΕ ΕΡΕΥΝΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Πες την σκέψη σου: