Kατοχικά Νέα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

  ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ .

Δευτέρα, 1 Ιουλίου 2013

ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΚΛΕΒΕΙ Η ΔΕΗ ΟΛΟΥΣ... ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ..

Το άρθρο δημοσιεύτηκε στις: Δευτέρα, 1 Ιουλίου 2013 At Δευτέρα, Ιουλίου 01, 2013 Και μέχρι τωρα έχει68 σχόλια.

ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΚΛΕΒΕΙ Η ΔΕΗ:

Η ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΟ ΔΙΜΗΝΟ ΕΝΑΝΤΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΑΦΟΥ ΕΡΘΕΙ Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΡΟΛΟΪ.

ΟΜΩΣ Η ΔΕΗ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟ ΝΑ ΜΕΤΡΗΘΕΙ ΤΟ ΡΟΛΟΪ ΑΛΛΑ ΚΑΘΕ ΔΥΟ Ή ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΤΕΤΡΑΜΗΝΑ.

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ.

ΑΝ ΕΧΕΤΕ 3000 kwh ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ 300€ (ΜΕ ΚΛΙΜΑΚΩΤΗ ΧΡΕΩΣΗ).

ΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΕΤΡΗΘΕΙ ΕΝΑ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΘΟΥΝ ΔΥΟ ΜΑΖΙ, ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.

ΟΙ 3000kwh Χ 2 ΤΕΤΡΑΜΗΝΑ = 6000 kwh ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ 300€ Χ 2 = 600 € ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΙΣΩΣ ΚΑΙ 1200€ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΜΠΟΡΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 12 ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ (ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ).

ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.

ΟΙ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΕΙΝΑΙ ΚΛΙΜΑΚΩΤΕΣ. ΑΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΟΡΙΟ ΑΥΞΑΝΕΙ Η ΤΙΜΗ ΤΗΣ kWh.

ΟΠΟΤΕ ΟΤΑΝ Η ΔΕΗ ΜΕΤΡΑΕΙ ΔΥΟ Ή ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΤΕΤΡΑΜΗΝΑ ΜΑΖΙ ΤΟΤΕ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ kWh ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΧΡΕΩΣΗ.

ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΘΕ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ Η ΚΛΙΜΑΚΩΤΗ ΧΡΕΩΣΗ, ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΚΩΤΗ ΧΡΕΩΣΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΕΤΡΑΜΗΝΑ ΤΑ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΛΙΜΑΚΑ.

ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΜΕΤΡΗΣΗ ΣΤΟ/ΣΤΑ ΡΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ.

ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ; ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΒΑΣΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟ ΚΛΕΨΙΜΟ ΤΟΥΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΜΕΤΡΗΣΗ ΤΟΥ ΡΟΛΟΓΙΟΥ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΡΙΣΤΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΟΣΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΗΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ INTERNET.

ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΟ ΚΛΕΨΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΓΝΩΣΗ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ:

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΗ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ.

ΔΗΛ. ΑΝ ΕΧΕΤΕ 1300€ ΟΦΕΙΛΗ Η ΔΕΗ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΟ 300€ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΕ 5 ΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ 200€. ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΟΤΕ ΚΑΛΩΣ. ΠΟΣΟΙ ΟΜΩΣ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ, ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ; ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ.

Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ.

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΑΠΑΡΑΒΑΤΑ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΟΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΦΕΙΛΗ ΠΑΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΣΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΒΑΖΕΤΕ ΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ (50€ - 100€ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΚΑΘΕ 20, 30 Ή 40 ΗΜΕΡΕΣ) ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ Η ΔΕΗ.

ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑ ΝΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΔΕΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΩΣΗ 80% ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ. (Ο ΧΟΡΤΑΤΟΣ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΝΗΣΤΙΚΟ)

ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΜΠΟΝΕΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΩΣΕΙ 80% ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΔΕΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ "ΧΑΖΟ" ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΕΣΥ ΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΓΛΙΤΩΝΕΙ.

ΕΠΙΣΗΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΦΑΝΦΑΡΕΣ ΓΙΑ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ. ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΜΕ 50€ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ... ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ Ο "ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ".

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ...

ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ Η ΔΕΗ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΤΕ, ΟΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ Ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΠΕΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΒΕΛΤΙΩΘΗΚΑΝ ΒΡΕΙΤΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙΤΕ.

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΟΤΑΪΣΜΕΝΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ (ΟΠΩΣ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΔΕΗ ΜΕ ΜΕΙΩΣΗ 80% ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ κλπ) ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΛΕΒΕΙ.

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ: ΒΡΕΙΤΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ.

ΕΠΩΝΥΜΩΣ
ΣΑΪΝΗΣ Δ. ΧΡΗΣΤΟΣ (sainis.gr)
Δ/ΣΤΗΣ ekdosi.com
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ

Σου άρεσε; Παρακαλώ μοιρασε το χρησιμοποιώντας ...


Μην' ξεχάσεις να διαβάσεις ακόμα...


68 σχόλια :

 1. το 'φερες απο δω
  το 'φερες απο κει
  σαϊνι μου εσυ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΥΠΕΡ ΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΟΝ ΔΕΚΟ ΟΛΩΝ ΤΟΝ ΔΕΚΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΝΑ ΧΟΡΤΑΙΝΟΥΝ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΝΑΝΕ ΠΟΛΛΟΙ.ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Εξ ιδίων κρίνεις τα αλλότρια εκπαιδευτικέ πολύτεκνε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ποιος ανταγωνισμος θα λειτουργησει αν την πουλησουν ? αφου ειναι μονοπωλειο .. και 2-3 εταιριες που ιδρυθηκαν και πουλησαν ποιο φτηνα, στο τελος φαγανε τα λευτα του κοσμου αν θυμαστε...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Μου έτυχε σε μαγαζί το οποίο νοίκιαζα...Είχα φτάσει να πληρώνω για χώρο 25τ,μ, ΔΕΗ...όσο πλήρωναν καφετερίες - εστιατόρια που βρισκόταν γύρω μου...Για 7 μήνες αγνοούσα που βρισκόταν το ρολόι...το οποίο ήταν μέσα στο μαγαζί...Όταν το ανακάλυψα..το άνοιξα...είδα το νούμερο και κάλεσα στα γραφεία της ΔΕΗ...μου απήντησαν πως αυτό είναι αδύνατο. Την επόμενη μέρα που ήρθανε...μου ζήτησαν συγνώμη...Το ωραίο είναι πως για το επόμενο τετράμηνο..ερχόταν αρνητικός λογαριασμός και στο δεύτερο τετράμηνο...το ποσό είχε κατέβει σχεδόν κατά τα 2/3.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός πως κάνετε δημόσια επώνυμη ενημέρωση. Όμως επειδή στο διαδίκτυο βλέπουμε συνέχεια πολλά, μήπως θα μπορούσατε να μας δώσετε ακόμα κάποια στοιχεία σχετικά με την έκπτωση 80% των εργαζομένων στη ΔΕΗ και με το πόσο συχνά η μέτρηση δε γίνεται κάθε τέσσερις μήνες; Εγώ προσωπικά δεν έχω προσέξει κάτι τέτοιο. Επειδή όμως μπορεί να κάνω λάθος, ή να είμαι από τους ελάχιστους που η ΔΕΗ έρχεται τουλάχιστον μια φορά το μήνα και μετρά το ρολόι, μήπως έχουμε κάποια στατιστικά στοιχεία σχετικά με τη συμπεριφορά της να μετρά μαζί δύο και τρία τετράμηνα; πόσο συχνά μπορεί να συμβαίνει αυτό;
  Σας ευχαριστώ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ενας ο αστυνομος και ενας ο παπαγαλος Σαϊνης!!Ο μονος δρομος ειναι να τα πουλησουμε ολα δηλαδη για να σωθουμε!!Α ρε επωνυμε...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ΛΟΙΠΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΕ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΤΟΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΑΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΟ...ΣTO ΛEEI ENAΣ TEXNIKOΣ THΣ ΔEH ΞEPEIΣ AΠO AYTOYΣ TOYΣ KAΛOTAIΣMENOYΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ ΕΟΡΤΕΣ ΑΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΑΝ ΤΙΣ ΜΠΕΚΑΤΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΥΛΟΥΣ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΖΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΑΠΟ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΥΡΙΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ....ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΘΛΙΒΕΡΕ ΚΑΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΠΑΤΑΣ ΚΟΥΜΠΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΚΤΡΑ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΡΕΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ...20 ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ 40 ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΒΡΕ ΑΣΧΕΤΕ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΕ......ΑΝΑΚΑΛΕΣΕ.....ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΩΣ .....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Οπα ρε μεγάλε ήρεμα. Ακου εκεί ματωμενο ρεύμα, κοψε κάτι συνδακα- ληστης είσαι.

   Διαγραφή
 9. Εγω πληρωνω συνηθως 500€ το δυμηνο.Το χειμωνα που περασε εβαζα παντα εναντι γιατι ο λογαριασμος ηταν μονιμα 1000€+ και οταν λεω εναντι εννοω απο 150-500€ καθε μηνα. Μαντεψτε τελικα τι εγινε . Πηγα παλι μια μερα και εβαλα 400 ο λογαριασμος ηταν 1070 σε μια εβδομαδα μετα ηρθαν και εκοψαν το ρευμα παρολο που ο υποδιευθυντης της δεη με διαβεβαιωσε οτι δεν υπαρχει περιπτωση να μου το κοψουν εαν πληρωσω εναντι. Τελικα το συνδεσα μονος μου αμεσως προχειρα εκοψα τον λαιμο μου βρηκα τα υπολοιπα λεφτα με δανεικα πληρωσα και το τελος επανασυνδεσης και δεν ηρθαν ακομα να το συνδεσουν!!!!!!!!!!! Το εχω ακομα προχειρα παρολο που τους το εχω πει αλλες 2-3φορες να ερθουν να το φτιαξουν κανονικα.Τι να λεμε μπουρδελο κανονικο λεμε πφφφφ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. κλεφτεσ για τισ ρυθμιζωνμενεσ χρεωσεισ ποιοσ μπορει να μασ δωσει μια απαντηση τι ειναι και τη πληρωνουμε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Για τις ρυθμιζομενες χρεωσεις τουμπεκι ολοι...ανάθεμα και αν το εχουν παρει χαμπάρι οι πιο πολλοί. ..κοιμόμαστε. ...ξυπνάτε ρεεεεεεε

   Διαγραφή
 11. Ναι ειδαμε πως λειτουργησε ο ανταγωνισμος κ στη Βουλγαρια....που μετα απο 5 χρονια ιδιωτικης ΔΕΗ ερχοταν ο λογαριασμος στα υψη του μηνιατικου....οχι δεν θα παρω ευχαριστω...στο μεταξυ εχει πλακα....*εκπαιδευτικος* κ να κατηγορει το δημοσιο....δεν υπαρχει ελπιδα για αυτη τη χωρα με αυτο το λαο...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. δεν ισχυουν αυτα που λεει... ειναι προβοκατσια και καλα για να ιδιοτικοποιηθει η ΔΕΗ. Η ΔΕΗ μετραει καθε 4μηνο και αν το ρολοι σου ειναι μεσα και δεν μπορει να το μετρησει τοτε δεν φταει η ΔΕΗ αλλα το ηλιθιο το κεφαλι σου που δεν μπορει να εχει ανοιχτα να γινει η μετρηση. 3 φορες το χρονο γινεται εξαλλου. Μην κατηγορουμε χωρις λογο λοιπον!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Mην τα ριχνουμε ολα στην ΔΕΗ. Αυτος που τα λεει αυτα κανει παραπληροφορηση και αποσκοπει στην πωληση της ΔΕΗ λες και αυτο θα μας σωσει. Η ΔΕΗ μετραει καθε 4μηνο, 3 φορες το χρονο. Αν για παραδειγμα το ρολοι σου ειναι μεσα και δεν μπορει να μετρησει, τοτε δεν σου φταιει η ΔΕΗ, αλλα το ξερο σου το κεφαλι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟ ΜΥΤΗΛΙΝΑΙΟ ΣΤΟΝ ΚΟ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΤΗΣ ENERGA ΚΑΙ ΤΗΣ ELLAS POWER ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΛΕΨΑΝΕ 350 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ.....ΣΤΟΥΣΒΚΥΡΙΟΥΔ ΤΗΣ ΑΛΟΥΜΙΝΑΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΡΕΥΜΑ ΜΕ 40 ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΜΕ 5......ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΔΕΗ ΕΝΑΝΤΙ ΠΙΝΑΚΙΟΥ ΦΑΚΗΣ....ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ( ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ) ΠΟΥ ΣΥΝΕΤΕΛΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΗ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΓΙΓΑΝΤΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΧΟΡΗΓΟΥΣΕΩΤΟΩΡΕΥΜΑ ΩΣ ΑΓΑΘΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΧΑΡΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΤΟ ΔΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙΩΩΣ ΧΡΥΣΟΣ....ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ....ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΙ.....ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ....ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ΝΑ ΦΘΑΣΩ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΕΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΑ Γ@ΜΙΣΙ@ΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΙΖΟΥΝ.....ΨΑΞΤΕ ΡΩΤΗΣΤΕ ΒΡΗΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΠΙΣΩ...Ο ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΟΔΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΕΙΣ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΤΗΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΦΤΑΙΕΙ Η ΑΛΛΗ....ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΣΚΙΣΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ!!!! ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΥΤΗ ΠΑΝΤΑ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ.....ΤΟΣΟ ΑΠΛΗ ΣΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΗ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Τι λετε ρε . Αν περασει ο καταμετρητης και δεν μπορει να δει το ρολοι αφηνει αυτοκολλητο χαρτακι που σας ζηταει να παρετε τηλεφωνο και να δωσετε την ενδειξη εσεις .

  Αν τωρα δεν περασει καθολου το πολυ πολυ να βαλει μια ενδειξη απο το κεφαλι του η να κανει αναφορα αδυνατης καταμετρησης που σημαινει πως αφησε το χαρτακι που λεγαμε, εκτος αν δεν το αφησε .

  Σε ποσα ρολογια να το κανει ομως αυτο ,αν το κανει σε πολλα δεν θα πληρωθει τα λεφτα που πρεπει αλλα πολυ λιγοτερα , εργολαβικα δουλευει , αλλα και θα εχει προβλημα με την δουλεια του.

  Οτι ναναι λετε ,οτι σας κατεβει.

  Γιώτης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. anonimoi xazoi panili8eioi ellhnes pou kriveste piso apo ena pc kai ek tou asfalous sxoliazete kai krinete an8ropous pou exoun to 8aros na vgazoun alh8eies kai na ksoipnane to koimismeno ellhnhko kanapedokopritoi.vgalte tois komatikes paropides kai sikoste to xontro kolo sas apo to kanape kai diekdikiste to melon sas kai ton paidion sas.file saini shnexise na les alh8eies kai mhn ptoeise apo argosxolous anegefalous komatovlakes.ELLAS ELLHNON XRHSTIANON.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Αγαπητοι φιλοι σημερα στην ελλαδα εισαι οτι δηλωσεις ο καθε χλαιμπας γραφει οτι θελει στο δια ταυτα εφαρμογη η απλκαισιον στα αγγλικα της δεη σου δινει την δυνατοτητα να βαζεις εσυ τις τιμες που λεει το ρολοι σου και αναλογα με αυτες σε χρεωνει αιντε μεγαλε ζαγαρι γεννηθηκες μακακας θα πεθανεις

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. ΑΝ ΟΜΩΣ ΟΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΦΕΙΛΗ ΠΑΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΣΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΒΑΖΕΤΕ ΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ (50€ - 100€ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΚΑΘΕ 20, 30 Ή 40 ΗΜΕΡΕΣ) ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ Η ΔΕΗ.
  εγω εδινα καθε μηνα 100-150 ευρω και το εχουν κοψει 3 φορες με το ανωτεο λογαριασμο να εχει ερθει 450€ μην δουλευομαστε...και το χειροτερο που μοιυ κανανε ειναι να εχω παει να κανω διακανονισμο να λειπει η υπαλληλος με αδεια ασθενειας οπως μου ειπαν και μου εδωσαν να κανω αιτηση διακανονισμου για να καλυφτω οτι δεν θα μου το ξανακοψουν και θα με ειδοποιησουν για το εαν ενεκριναν τον διακανονισμο η οχι ...το αποτελεσμα? και ειχαν εγκρινει τον διακανονισμο και τα λεφτα της προκαταβολης τα ειχα στα χερια μου 2 ολοκληρες εβδομαδες και μια ωραια παρασκευη επιστρεφοντας με το μωρο μ απο τον παιδικο ειδα οτι δεν ειχα ρευμα..... πηρα εξαλλη στο τηλ 11770 τους εκραξα να τσακιστουν να μου το συνδεσουν γιατι εχω μανα που μολις ειχε 2 μερες που ειχε βγει απο το νοσοκομειο εγχειρισμενη και ειναι σε κρεβατι και μωρο παιδι...μου απαιτησαν 120 ευρω {την δοση και την επανασυνδεση}και ηρθαν μεσα σε 20 λεπτα απο την καταθεση και το συνδεσαν ...και το κερασακι? αυτοι που μου εκοψαν το ρευμα μου χαλασαν και τα καλωδια του πινακα τα τραβηξαν με βια και εμειναν τα μισα επανω στις βιδες...και δεν χτυπησαν καν το δικο μας κουδουνι χτυπησαν ενος αλλου ενοικιαστη....ξεφτυλες............. ξεφτυλισμενοι .........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Ενώ εσύ επώνυμε 1 Ιουλίου 2013 - 9:51 μ.μ.δέν πάς να μάθεις καμμια κλίτσα γράμματα πανηλίθιε που θές νά αναφαίρεσαι και να γράφεις το ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ με greek egkish βρε ουστ νούμερο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. κριμα που εισαι εκπεδευτικος γιατι λες μαλακιες...πρωτον αν δεις τις χρεωσεις αν δεν εχει μετρηθει κανονικα το ρολοι σου στο τετραμηνο αλλα στο οχταμηνο οπως λες αν ξερεις να διαβασεις ειναι αναλογικες τετραμηνων δευτερον που εχεις δει εσυ μειωση 80% στους υπαληλους??ειχαμε 15 τα εκατο εκπτωση και αυτο γιατι οταν επρεπε να μας δωσουν αυξηση συμφωνησαν να το παρουμε σε ειδος και οχι σε χρημα...και αλλη μια φορα κριμα που διδασκεις παιδια γιατι βλεπεις το τυρι και οχι τη φακα...οταν καποιος θελει να ξεπουλησει αν οχι να χαρισει στους κολητους το απαξιωνει στην κοινη γνωμη για να πουν δοξα το θεο τους πουλησαν...και τοτε θα δεις την γλυκα...καθυστερησε 1 μερα να πληρωσεις και να δω αν θα εχεις φως...εχεις την πιο φθηνη δεη στην ευρωπη αν βγαλεις δημ τελη...ερτ και παπαριες ασχετε ε ασχετε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Σωστά τα λέει ο τύπος.

  Η ΔΕΗ μας κλέβει συνέχεια.

  Ένας τρόπος είναι και αυτός που περιγράφει.

  Μας έχουν αλλάξει τα φώτα οι Φωτόπουλοι.

  Όσοι υπερασπίζεστε την ΔΕΗ σκεφτείτε μόνο αν αξίζουν αυτά που πληρώνετε για το ρεύμα που έχετε.

  Όσο για το να πουληθεί η ΔΕΗ;

  Μακάρι να έπαιρνε και τίποτα το κράτος.

  Αλλά θα την χαρίσουν σε κανέναν δικό τους που της χρωστά πολλά.

  Το 80% μείωση στους εργαζόμενους της ΔΕΗ ισχύει.

  Όλος ο κόσμος το ξέρει.

  Πολλοί από τους υπάλληλους της ΔΕΗ το πουλάνε και σε γείτονες, συγγενείς και φίλους.

  Και άντε ο καθένας μας έχει την γνώμη του για την ΔΕΗ.

  Κανείς όμως δεν κατάλαβε αυτό που γράφει στο τέλος;

  "ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ... ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΛΕΒΕΙ."

  Διαφωνεί κανείς με αυτό;

  Ή μήπως μας έχει γίνει συνήθεια να μας κλέβουν και το θεωρούμε φυσιολογικό;

  Το ξαναγράφω. Δίκιο έχει ο τύπος.

  Καληνύχτα και καλά μυαλά.

  ΜΠΑΜΠΗΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. 1 Ιουλίου 2013 - 7:38 μ.μ.,
  Εσείς που τα γνωρίζετε γιατί δεν τους κάνετε μύνηση;
  Μήπως για να μην σας κόψουν τα προνόμια -80% και τις μίζες, και τους διορισμούς και τα επιδόματα......;
  Τώρα θυμηθήκατε οτι δεν πρέπει να υπάρχουν 2 κοινωνίες δύο τάξεις,
  μέχρι τώρα σας βόλευε;
  Δυστηχώς τα λαμόγια, τους κλέφτες, τους κομπιναδόρους, εσείς οι Δημόσιοι τους εξυπηρετείτε και τους προσκαλείτε να κλέβουν (αφού είσαστε και εσείς κλεφτοκοτάδες) για να τρώτε τα αποφάγια τους Ζώα! ή και μαζί τους στις μέγάλες "μάσες".

  Κι αν υποφέρετε και "θυσιαζεστε" με το "αίμα σας" υπάρχει και ο ιδιωτικός τομέας, να εισέλθετε και να εργαστείτε και να θυσιαστείτε πραγματικά.
  Οχι στο δούλεμα και στο βόλεμα, αλλά στην πραγματική εργασία και στην πραγματική προσφορά στην κοινωνία.
  Την πατήσατε τώρα! Σας πήραμε χαμπάρι εδω και χρόνια, αλλά τώρα πια τέλος κοπρόσκυλα!!!


  Και με τα ¨Ολοι μαζί" και "είμαστε όλοι το ίδιο" δουλέψτε τους ομοίους σας._

  Αφού γουστάρετε εμφύλιο θα τον έχετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. '' ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΔΕΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΩΣΗ 80%''
  πραγματι ετσι ειναι αλλα αυτο συμβαινει εναντι μισθολογικων κλιμακιων.Αν λεμε αν,ο εργοδοτης σου πει ''θα παιρνεις 350 ευρω κ τα υπολοιπα 100 στο προιον που παραγω'' εσυ να πεις ''οχι''!Δεν καταλαβαινεις οτι στο τελος κερδος εχει αυτος που πουλαει το προιον?Κανε μια μεταφορα της παραπανω πραγματικοτητας στον τομεα της εργασιας σου...ξερεις,καποιες ομαδες ανθρωπων θα πουν οτι οφελησε.Εσυ τι θα πεις?ΟΕΟ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. Η ηλίθιοι είστε η αγράμματοι η κ τα δύο μάλλον...ρε πρέζα πίνετε;;;κανένας δημόσιος η αναγνωρισμένος ιδιωτικός οργανισμός κοινής κ μη ωφέλειας δεν κλέβει πόσο μάλλον με γελοίους τρόπους!επειδή ο εκπαιδευτικός είπε ουσιαστικά μια άποψη-ανακάλυψη που του ήρθε απόφαση αλόγιστα εσείς τη τσιμπάτε κ τη συμμερίζεται ο κάθε ένας;όλοι αυτοί οι οργανισμοί πηγάζουν από το κράτος-πολιτεία με κάποια στάνταρ κ κάποιες συμφωνίες με ανάλογα κριτήρια Ξ συμφέροντα.το ότι είναι άδικα κοινωνικά κάποια πράγματα αυτό είναι άλλη ιστορία κ όχι κλεψιά!κ ο τελευταίος Έλληνας είναι κλέφτης κατεπαγγελμα κ κατά συνήθεια...από τότε που γεννήθηκε(μαζί κ εγώ) εφορία,αποδείξεις,οικοδομικές,μαύρη εργασία,αδήλωτα χρήματα κ χιλιάδες αλλα.τώρα που ο κάθε ένας πρέπει να γίνει αυτό που πραγματικά αξίζει τσιναει σα φοράδα!τόσο καιρό λέγαμε εις υγείαν τα κορόιδα!τωρα πλήρωνε βλάκα κορόιδο κ μη μιλάς!στη σχολική μόρφωση κάναμε κοπάνα κ στην κοινωνική μόρφωση ήμασταν μπορολας κ ξερόλας!τώρα μας φταίνε όλοι οι άλλοι!π.χ ΔΕΗ.κόψε τη γκρίνια κ τα μπαρμπουτσαλα κ στρωθητε στη δουλειά!όλοι πλούσιοι δεν θα γίνουμε,είναι αδύνατο!αλλα ας καταφέρουμε έστω κ φάλτσα να μοιάζουμε το λαό,το πολιτισμό κ την κουλτούρα που περηφανευομαστε!ήμαστε Έλληνες κ αξίζουμε πολλά αλλα δεν θα μας τα χαρίσει κανένας!!!όλα αυτά είναι η ταπεινή μου άποψη κ δεν έχω σκοπό να θίξω κανέναν προσωπικά!απλά σκέφτομαι με τη καρδιά κ δουλεύω με το μυαλό.δε φθονω τα πολλά του διπλανού μου,απλά τον στηρίζω κ προσπαθώ να φτάσω!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. ΡΕ 1 IOYΛIOY 6:59 ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΚΟΨΩ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ....ΕΓΩ ΓΡΑΦΩ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΠΟ ΚΟΛΩΝΕΣ....ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΑΡ ΟΛΙΓΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΣ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ.....ΕΣΥ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ.....ΠΩΣ ΣΤΡΑΒΟΚΑΤΑΠΙΕΣ ΤΟΝ ΚΑΠΟΥΤΣΙΝΟ ΣΟΥ?? ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΝΕΚΡΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ....ΚΑΙ ΝΑΙ ΡΕ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΛΕΨΑΝ ΝΑ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΡΕΙΑ......ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΡΑΞΙΑ ΣΑΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΟΦΑΓΑ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΜΑΣ......ΞΕΦΥΣΙΔΙ Ε ΞΕΦΥΣΙΔΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ.......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. καντε δικο σας ηλεκτρικο ρευμα συγουρα θα συνφερει
  απο αυτο τις δεη στραιτζερ βγαλε κανα αθρο το πως να παραγουμε ρευμα
  για τα σπιτια μας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. οι υπαλληλοι της δεη εχουν εκπτωση 80 τοις εκατο..
  αυτο που λες ειναι παραμυθι,το ξερω απο κολλητο που ειναι υπαλληλος στη δεη κ δεν ισχυει κατι τετοιο
  μη λετε οτι να ναι,απλως για εντυπωσιασμο κ κακια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. 2 IOYΛIOY 1:56 ΚΑΙ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.....ΚΑΙ ΠΡΣΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΔΕΙΟ ΣΟΥ ΚΕΦΑΛΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ.....15 ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΥΛΕΥΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΟΡΓΙΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕΒΟΜΟΥΝ ΤΟ ΨΩΜΙ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΑ ΕΞΑΚΟΛΟΘΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΣΕΒΟΜΑΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΑΩΣΤΗΝ ΔΕΗ......ΗΛΙΘΙΕ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΑΔΕΛΦΟ 30 ΧΡΟΝΩΝ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ.....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΥ ΛΕΣ...ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ???? ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. episis oi ipalliloi tis deh forologoyntai gia to poso poy exoyn ekptwsi sto logariasmo , ws etisio esodo , se kathe forologiki tous dilwsi ... (oxi oti tous dikaiologo 1000 alla.. apla lew oti kserw)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. 2 Ιουλίου 2013 - 3:23 π.μ.
  Εσύ είσαι ρε ξεφτιλισμένε που χρησμιοποιείς τους άτυχους συναδέλφους σου για να "bloggareis" - Ξεφτίλα!!!!

  Και τα "Ολοι μαζί" και "Ολοι τα ίδια κάναμε" να τα αφήστε για τους ομοίους σας κόπανοι!!!

  Αλλά εσείς Χαμπάρι δεν παίρνετε, τώρα βολεύει να τους δούλέψετε και από πάνω όλους!!!!


  Και πούσαι, όποιος δεν γουστάρει την δουλειά του ή αισθάνεται οτι παρακινδιεύει να την δώσει εθελοντικά σε απολυμένο του ιδιωτικού τομέα ΣΗΜΕΡΑ!!!

  Και αυτά για τα καπουτσινάκια και τα φραπεδάκια στους ομοϊδεάτες σου.

  Ουτε καν ξέρεις ποιός είναι και τι κάνει πραγματικά ο καθένας. ΖΟΜΠΙ έχετε γίνει!!!

  Παρτε το χαμπάρι - Τελειώσατε! σας περιμένει μεγάλη δυστηχία και τιμωρία!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. Λοιπόν, επειδή εδώ μέσα υπάρχει και ένας ΕΝΑΕΡΙΤΗΣ που γράφει και έχει θιχτεί ο άνθρωπος (και δικαίως), να έχετε υπόψη το εξής (για αυτό θίχτηκε και αυτός): η μόνη ειδικότητα εκεί μέσα που αξίζει 1000% το ψωμί που τρώει, που κάνει ένα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ επικίνδυνο επάγγελμα, που εκτός από το 80% του ρεύματος του του αξίζει και ακόμα κάτι παραπάνω είναι ένας ΕΝΑΕΡΙΤΗΣ.
  Όλοι οι άλλοι εκεί μέσα από την τηλεφωνήτρια μέχρι την καθαρίστρια είναι για πολλές κλωτσιές και αργά ή γρήγορα θα τους λιντσάρουν και αυτούς οι πολίτες όταν αρχίσει το ντου.......

  Οι Εναερίτες για να μαθαίνετε (γιατί φωνάζει ο άλλος εδώ αλλά δε γράφει και τα δίκια του) είναι αυτοί που ανεβαίνουν σαν τα πιθήκια ως τον ουρανό πάνω στις κολώνες και ακροβατούν στα σύρματα. Είναι αλήθεια ότι έχουν κλάψει πολλά θύματα όπως γράφει ο παραπάνω, ενώ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΗ ΦΤΩΧΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ από κει μέσα (μέσα από το μπουρδέλο της ΔΕΗ).

  Έχω ζευγάρι φίλους, με φοβερό οικονομικό πρόβλημα και τεράστιο χρέος στη ΔΕΗ που δεν είχαν ρεύμα 3 μήνες, πέτυχαν Εναερίτη στη γειτονιά τους και τον θερμοπαρακάλεσαν γονατιστοί για μια λύση. ΚΑΙ ΑΝΕΒΗΚΕ Ο ΜΑΓΚΑΣ ΣΤΑ ΣΥΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΕ ΚΡΥΦΑ ΤΟ ΡΕΥΜΑ (δεν ξέρω με ποιό κόλπο, τέτοιο κόλπο που δεν μπορούσαν να δουν στα Κεντρικά ότι παίρνουν ρεύμα) και τους είπε και τι να κάνουν στο σπίτι τους ενώ τους είπε και πόσους μήνες καιρό έχουν να μαζέψουν τα χρήματα να πάνε να το πληρώσουν.

  ΗΡΩΑΣ???? ΑΝΘΡΩΠΟΣ???? ΣΥΜΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΕΜΑΣ????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. 2 Ιουλίου 2013 - 2:44 μ.μ.
  Είναι απιστευη η εμμονή σας!!
  Χαρακτηριστικό βέβαια των απατεώνων.

  Μετρήστε βρε ηλίθιοι πόσες οικογένειες απο εργαζόμενους του ιδιωτικου τομέα υποφέρουν και κινδυνεύουν ΖΩΑ! στην εργασία τους.

  Πεταχτήκατε να κάνετε και τους....εναερόμαγκες?
  Ψοφίμια!!!

  Θέλετε και μετάλλιο για τις κομπίνες σας? Και αφήστε τις διαστρεβλώσεις και τα μούσια για... τους εναεροτέτοιους σας.

  Κλανόμαγκες είσαστε όλοι. Αντε ρε κλανόμαγκα να δεις στην Ομόνοια που κοιμουνται οι Ελληνες στους δρόμους, ρε "εναερίτες της παπάρας".

  Αντε ρε σκατοήρωες του κώλου να τα πείτε στον ηλικιωμένο που αυτοκτονησε στο Σύνταγμα και τόσοι άλλοι που τερμάτισαν τη ζωή τους απο αξιοπρέπεια για τις δικές σας κλανομαγκιές.

  Αντε και σκαραφλώστε και σε καμμία κολόνα της ΔΕΗ να σας δώσουμε και επίδομα "Ολυμπισμού!!" (για την προσπάθεια) και ανακύρηξη σε εθνικούς ήρωες.

  Ξέρετε βρε τρελλοκλανόμαγκες πόσοι υπηρετούν στο στρατό, στην αστυνομία, δουλεύουν στις οικοδομές, στα εργοτάξια και κινδυνεύουν κάθε μέρα;

  Το ξέρετε βρε αρχιμόσχαροι οτι αυτοί που υπηρετούσαν στα υποβρύχια, μετά απο ένα μήνα μέσα στο τσίγκο και στο σίδερο, ότανν βγήκαν τους ανακοινώσανε απλά: "και πουσαστε, θα σας κόψουμε και άλλα από τον ξεφτιλισμένο μισθό που σας δίνουμε."

  Θίχτηκε πολυ ο εναεροφασιστόμασγκάς σας;


  Γυφτάκια; βλέπετε βρε ζώα κανέναν απο αυτούς να το επιδεικνύουν και να το διαφημίζουν; Μοσχάρια;;;;;

  Αντε να δουλέψετε και λίγο να μάθετε και τι εστί εργασία..............τι είπα τώρα, απαγορευμένη λέξη για εσάς. Ουστ! κοπρόσκυλα.
  Λέτε να έχουν θιχτεί μαζί με τον εναεριτοτέτοιο σας και οι 1.000.000 απολυμένοι του ιδιωτικού τομέα?

  Μερικές φορές όσο περισσότερα διαβάζει κανείς στην Ελλάδα, μ@λ@κ1εν βρίσκει μόνο και μ@λ@κ1a.

  Αντε και Αγαλμα στο Σύνταγμα για τους εναριτο,,,,,, πως τους είπαμε; αυτούς που είναι μεγαλύτεροι και απο τους ήρωες του '21 ? και δεν΄ξέρουμε πως να τους πούμε ?

  Εγω λέω να γίνει να αναγνωριστεί και ως Ολυμπιακό επίτευγμα.
  Οπως το ¨Καλατράβα...." -> "Καλασκαρφάλα...μαντρακαβάλα" αντε και στο CΝΝ!!!!

  Άμοιρη Ελλάδα πως κατάντησες : όποιος ανεβαινει σε κολώνα είναι ήρωας!

  Αντε, με γεια την Χουντική σας Προπαγάνδα και σε ανώτερα.


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 33. Εν πάσει περιπτώσει, δεν έχω πιάσει και αυτές τις εκφράσεις τύπου "...ΜΕ ΕΜΑΣ????" και "Ολοι το ίδιο...".

  Οταν σας διατάξουν ρε τσογλανόμαγκες να κατεβάσετε τους διακόπτες -γιατι θα γίνει και αυτό-, για μην έχει ρεύμα κανένας στην Ελλάδα- γλύφοντας θα τρέξετε , όπως κατεβάζατε μέχρι σήμερα τους διακόπτες στις φτωχές οικογένειες που δεν είχαν να πληρώσουν....

  Σε αυτές τις οικογένεις να θυμίστε και το εναερο ήρωά σας πως το έιπαμε??


  Σιχάθηκα! κομματόσκυλα και εμετικοί διορισμένοι.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΡΕ ΨΕΥΤΟ-ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ ΙΜΙΤΑΣΙΟΝ...2 ΙΟΥΛΙΟΥ 9:18 .. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ....ΕΙΝΑΙ, ΜΠΡΑΒΟ ΑΡΧΙΜ@Κ@Κ@...ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ....ΤΟ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ....

   Διαγραφή
 34. Παρεπιπτόντως όσοι συνήθως λένε για μαγκας, μαγκια κ.τ.λ. είναι οι μεγαλύτερες πΟυστρ0κλ@ν1@ρ1δ3ς της άμοιρης Ελλάδας...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 35. ΕΛΑ ΡΕ Μ@Λ@Κ@ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ 1:05 ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΣΥ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΓΩ.....ΚΑΙ ΑΝ ΣΕ ΕΙΧΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΕΔΕΙΧΝΑ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΝΑΕΡΙΤΗΣ....ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΣΕ ΠΟΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙΣ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ??? ΑΛΗΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΑΧΡΗΣΤΕ ΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΤΟΠΡΟΒΑΛΟΜΑΙ...Μ@Λ@Κ@ ΕΓΩ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΜΟΥ.....30 ΧΡΟΝΩΝ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΑΔΕΛΦΟ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΒΛΑΜΕΝΕ.....ΔΟΥΛΕΥΩ ΑΠΟ ΟΧΤΩ ΧΡΟΝΩΝ ΚΟΠΡΙΤΗ....ΠΟΚΥΤΕΚΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΕΝΤΕ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΑΤΕΡΑΣ ΟΙΚΟΔΟΜΟΣ.....ΦΤΩΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΡΙΣΕΙ....ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΕΧΩ ΑΠΕΙΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΤΑΠΩΣΩ ΤΟ ΚΩΛΟΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΟΙΞΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ....ΚΡΙΜΑ ΣΤΗΝ ΓΗ ΠΟΥ ΣΕ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ...ΦΥΡΑ ΕΙΣΑΙ.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 36. ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΑΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΡΓΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΣ....ΕΝΑΕΡΙΤΗΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 37. ΦΙΛΕ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ 2.44 ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΗ ΣΤΑΣΗ ΣΟΥ...ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΕΚΘΕΣΩ ΕΚΤΕΝΕΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΤΕΜΑΧΙΣΜΕΝΗ ΔΕΗ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.....ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΙΟΙ ΚΑΙ ΑΜΟΛΥΝΤΟΙ....ΘΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΘΕΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ,ΤΙΣ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΔΟΥΛΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΕΙΔΗΣΗ;....ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΔΕΗ ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΧΕΙ ΕΞΗΛΕΚΤΡΙΣΕΙ ΤΟ 99% ΧΩΡΑΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΦΘΗΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ ΕΠΙΚΡΙΤΕΣ;ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Η ΔΕΗ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΣΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΚΛΙΚΕΣ ΚΑΛΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΟΣΥΛΟΓΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ;ΕΔΩ ΚΑΙ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΚΟΛΩΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ250 ΗΜΕΡΕΣ Α Π Λ Η Ρ Ω Τ Ε Σ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΜΕ ΧΑΡΤΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΞΙΟΙ ΠΟΥ ΤΙΜΑΝΕ ΤΟ ΨΩΜΙ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΛΕΨΑΝΕ ΣΚΛΗΡΑ....ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΠΟΥ ΛΗΔΩΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΑΒΙΑΣΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ Ο ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΩΝ ΡΕΦΕΝΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΗ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΕΝΔΕΙΑΣ....ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΩ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΝΩΝΥΜΑ [ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΦΑΝΦΑΡΟΝΟΥΣ] ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ
  ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΑΜΕ ΚΟΜΜΕΝΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ΣΕ ΑΝΞΙΟΠΑΘΟΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΣ ΜΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΜΑΣ;;;[ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΙΣ Μ@Λ@ΚΙΕΣ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ.......]ΕΠΙΣΗΣ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΠΟΙΕΣ ΣΥΘΗΚΕΣ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΗΝ ΔΕΗ.....ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.....ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΘΕΙ ΝΥΧΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΗΚΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ;ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΘΗΝΟΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΗΝ ΚΙΛΩΒΑΤΩΡΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.....ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΡΕΥΜΑ ΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ....ΕΙΧΑΜΕ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΑ.....ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕ ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ...ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ ΜΕ ΕΓΓΥΗΤΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΗ.....ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ.... ΑΓΥΡΙΣΤΑ...ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΨΑΞΤΕ ΤΟ....ΟΠΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΗΓΕ 60% ΠΑΝΩ Η ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΚΙΛΟΒΑΤΩΡΑΣ....ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΚΡΙΒΗΝΑΝ...Ο ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ ΕΓΙΝΕ ΠΕΛΑΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΑΧΟΡΤΑΓΟΥΣ....ΔΕΝ ΛΕΩ, ΠΟΛΛΑ ΣΤΡΑΒΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ....ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ....ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΒΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ....ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΩΜΕΝΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΣΠΡΕΝΕΙ ΔΙΧΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΕΜΦΥΛΙΟ ΣΠΑΡΑΓΜΟ....ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΑΠΕΙΛΗΘΩ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΩ...ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΞΩ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ....ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΕΛΟΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΠΗΤΕ ΣΤΟ SITE ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ....ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ Α.Π.Ε....ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΣΤΑΜΑΤΩ ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΩ ΣΤΙΣ 6 ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΓΩ Ο ΚΑΛΟΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ 38 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ -2 Η -15 ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΧΕΙΜΩΝΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ ΕΓΩ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΚΗΦΗΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΑΒΙΑΣΤΑ...ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ...ΙΔΙΩΤΕΣ Η ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ....ΜΞΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΡΕ ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ....ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΛΟ ΤΕΛΟΣ...ΤΑ ΚΟΡΜΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΛΙΔΙΑ ΣΑΝ ΣΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΠΕΡΑ...ΔΩΘΕ....ΤΙΚ ΤΑΚ...ΤΙΚ...ΤΑΚ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο STRANGER KAΛΗ ΤΟΥ ΩΡΑ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 38. Εσυ π έγραψες το άρθρο καλό θα ήταν να γνωρίζεις ακριβως για αύρα που γράφεις γιατι είσαι και εκπαιδευτικός και δεν υπαρχει χειρότερο πράγμα από ''ασχετο''εκπαιδευτικο.80% μειωση δεν έχει κανένας υπάλληλος της ΔΕΗ και ούτε είχε ποτέ...οσο πληρώνουν όλοι πληρώνει και ένας υπάλληλος της ΔΕΗ...αντε να έχει μια μειωση της τάξεως του 5% το πολύ...αλλα γι'αυτο παμε κατά διαόλου σαν χωρα γιατι ο καθε καραγκιόζης λέει ότι του έρθει στο μυαλό του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 39. Αν σας είχα μπροστά μου θα μετανιώνατε.....στις σκέψεις σας.

  Οσα κεφαλαία και αν γράψετε - μικροί θα μείνετε.
  Κόμπλεξ κατωτερότητας έχετε;

  Με κάτι σαν και εσάς,.... -Aμοιρη Ελλάδα!

  Δεν έχω ν κάνω τίποτα με τα κόμματα και τις κλαδικές σας βρωμιάρηδες.

  Συνεχίστε, αλλά μόνοι σας πλέον και σε αυτό το blog.
  Κανείς δεν σας δίνει πλέον σημασία,
  και μην ανυσηχείτε, έχουν γνώση οι φύλακες.

  Τουλάχιστον και εδώ, αποκαλυφθήκατε πλήρως.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 40. ΥΓ.
  Πραγματικά νομίζετε οτι πιστεύει κανέις τα μούσια που γράφετε;

  Είναι προφανές οτι είσαστε συμμορίτες.
  -Εχουν γνώση οι φύλακες
  δηλ: δεν γουστάρουμε πλέον τις συμμορίες σας (- τι να σημαίνει άραγε αυτό;)
  ._

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 41. στην περιπτωση μου,
  πριν μια εβδομαδα μου εκοψαν το ρεύμα (παρ ολο που εβαζα εναντι 200 ευρω καθε μηνα, εκτος του τελευταιου που εβαλα 100)
  και ήρθε ενας φίλος (απο αυτους που τρέχουν να βοηθήσουν σε ρολόγια δεη, ας ειναι καλά) και μας το ξανασυνδεσε ωσπου να βρουμε χρηματα να πληρωσουμε.

  σε 3 μερες ηρθαν και το ξανακοψαν!!
  αυτοι ειμαστε!!

  ενας φιλος απο την δεη , απο αλλη περιοχη, μου ειπε οτι δεν υπαρχει περιπτωση το συνεργειο να ξαναρθει σε 3 μερες παλι για επανελεγχο και οτι
  ήταν καρφωτή απο γείτονα.

  Ομως ο γείτονας, δεν ειναι τετοιος ανθρωπος σίγουρα.

  Μαλλον κάποιοι χαιρονται που ειμαστε ανεργοι και εκμεταλευόμενοι την θεση τους στο ποστο που εχουν στη δεη, ενεργούν ανάλογα για να πάρουν ευχαρίστηση αντι να κανουν μια αυτοκριτική και να ρωτήσουν τον εαυτο τους με τι κριτήρια ψηφίζαν τοσα χρόνια.

  Αλλα τους λεω μεσα απο δω οτι δεν θα ειμαστε για πολυ. Ειμαστε συνηθισμενοι να παλευουμε μόνοι μας και σιγουρα θα εχουμε παλι την εργασια μας , οποια και αν ειναι αυτη. Και εχουμε μαθει και στα πολλα και στα λιγα.
  Βεβαια ποτε δεν περισσεψαν να βαλουμε στην ακρη καμια 200.000 ευρω , οπως ενα ζευγάρι που εργάζεται στο δήμο, στην καθαρίότητα. Με την αξία τους δεν λέω , αλλα παντα με σταθερο μισθό για να μπορουν να κανουν αποταμίευση.

  Πως λοιπον , θα παω να υποστηρίξω αυτη την κατηγορία ανθρώπων που πεισματικά ακόμα ψηφίζει πασοκ και μεγαλα κοματα και τωρα που του κόβουν το μισθό αντι να κοιταει το αποτελεσμα των επιλογών του,
  κοιταει ποσα βγαζει ο ιδιωτης διπλανος του, τι σπιτι εχει, τι αυτοκίνητο
  και πιστευει οτι για το μισθό του φταίει σίγουρα αυτος παλι.

  Περσι πάλι, οταν διαμαρτυόμουν σε εναν αλλο γνωστο μου που δουλευει στο δημοσιο, για τους δυο φίλους μου που τους κατεβασαν στα 400 ευρω μισθο, μου ελεγε την μια, μην πιστευεις και διαδίδεις τετοια πράγματα και απο την αλλη με κορόιδευε οτι το παιζω επαναστάτης αντι να κοιταω τη δουλεια μου!!!!!
  (Ο ιδιος αυτος σημερα τα εχει βάλει με τους διπλανούς του και καμία αναφορα για το κόμμα που ακόμα ψηφίζει.)

  Πάλι σε άλλο γνωστό μου δημόσιο υπάλληλο, (με 200.000ευρω αποταμίευση και αυτος) οταν παλι διαμαρτυρόμουν για το ιδιο θέμα, μου απάντησε οτι
  "γιατι να ασχολούμαι τι κανουν οι αλλοι, εμενα ετσι και αλλιως δεν μπορουν να μου κάνουν τιποτα!!!!

  τωρα σχετικα με την εκπωση που εχουν οι εργαζόμενοι στη δεη, σιγουρα εστω και ενα 5%, ειναι ανιση μεταχειρηση ως προς τους υπολοιπους συμπολίτες μας αλλα δεν ειναι αυτο το πρόβλημα της χωρας μας και ουτε αν καταργηθει θα αλλάξει κάτι απο την τρεχουσα κατάσταση.

  Προσωπικά εμένα το μνημόνιο μου αρεσει πολυ.
  Γνωρίζοντας οτι ειναι στημένη όλη η κρίση, θεωρώ οτι τελικά ηταν η μονη λυση να πεσουν οι μασκες σε ολα τα επιπεδα και να φανει ποιοι πραγματικά ειμαστε. Μετα λυπης μου βεβαια, βλεπω οτι μόνο η μέθοδος της μειωσης των μισθων φέρνει καλά αποτελεσματα στην αλλαγή συμπεριφοράς πολλών συνανθρώπων μας.

  Τελος, μια λυση κατα την δική μου οπτικη για να αλλάξουν πολλά άμμεσα ειναι
  -σκληρή αυτοκριτικη στον εαυτο μας και τις επιλογές μας
  -συγχώρεση για οτι εχουμε και δεν εχουμε κανει
  -συμπαθεια και βοήθεια για τον διπλανό μας

  οταν αυτα αλλάξουν , η νέα συμπεριφορά μας θα εκφραστεί με την επιλογή μας σε ποιους δίνουμε εξουσια να μας διοικήσουν.

  Αγαπητοί μου συμπολιτες, ας ζητήσουμε συγνώμη ο ενας απο τον αλλο και ας ενωθούμε με κοινο στοχο την διαφάνεια και την αποκατάσταση της δημοκρατίας μας σε πρωτη φάση.


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 42. ΣYMΦΩNΩ......EIΣAI KYPIOΣ....O .....ENAEPITHΣ ΠOY ΔEN EXEI ΣΠITI...ΦPAΓKO ΣTHN TPAΠEZA... KAI 2600 ΧΡΕΟΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 43. Exontas diavasei ola ta parapano oute ego den exo kali diathesi stous dimosioys pou mas katastrepsane.
  Einai ali fara. tora dithen na voithisoume oloi, asteio den einai?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 44. 3 Ιουλίου 2013 - 10:43 π.μ.
  Prosoxi! pola psemata kai ipokrisia se ayto to arthro apo toys dimosious !! !
  Min dineis vasi, einai valtoi, to kanoyn se olo to internet sta blogs, oso pio poli mporoyn. Prosoxi !!!
  Min asxoleisai.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 45. ΕΡΩΤΗΣΗ: ΠΟΣΟΙ ΕΝΑΕΡΙΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ ΜΕ ΜΕΣΟΝ?
  ΑΠΑΝΤΗΣΗ: TOY ΠΑΣΟΚ Η ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 46. ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΚΛΕΒΕΙ Η ΔΕΗ ΟΛΟΥΣ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 47. poly misos exete me toys anthropoys, eseis toy aera ths deh...... to xr;ima omos kai tous diorsimous saw, to goustarte

  masa - masa ta fagate xlapatsa,
  i ntropi kathε koinonias ligo ligo olo kai ksebrostiazeste.

  afto to athro einai afieromeno exairetika ston.....baron münchhausen , aytos skarfalone pano se bobes diladi IROAS!
  Pos kai den ton proslavane sti dei.?????!

  tora n moυ peis xoriw meso?.......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 48. -ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΚΛΕΒΕΙ Η ΔΕΗ ΟΛΟΥΣ:
  ΕΛΑ ΡΕ Μ@Λ@Κ@ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ 1:05 ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΣΥ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΓΩ.....ΚΑΙ ΑΝ ΣΕ ΕΙΧΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΕΔΕΙΧΝΑ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΝΑΕΡΙΤΗΣ....
  ________________________________________________________
  -ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΚΛΕΒΕΙ Η ΔΕΗ ΟΛΟΥΣ:
  ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΑΧΡΗΣΤΕ ΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΤΟΠΡΟΒΑΛΟΜΑΙ...Μ@Λ@Κ@ ΕΓΩ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ
  __________________________________________________________
  -ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΚΛΕΒΕΙ Η ΔΕΗ ΟΛΟΥΣ:
  ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΕΧΩ ΑΠΕΙΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΤΑΠΩΣΩ ΤΟ ΚΩΛΟΜΥΑΛΟ ΣΟΥ
  __________________________________________________________
  -ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΚΛΕΒΕΙ Η ΔΕΗ ΟΛΟΥΣ:
  επειδή εδώ μέσα υπάρχει και ένας ΕΝΑΕΡΙΤΗΣ που γράφει και έχει θιχτεί ο άνθρωπος (και δικαίως),
  __________________________________________________________
  -ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΚΛΕΒΕΙ Η ΔΕΗ ΟΛΟΥΣ:
  κριμα που εισαι εκπεδευτικος γιατι λες μαλακιες...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 49. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΩ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΟΙΝΗΣ ΟΦΕΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΡΠΟΥΣΑΙ Α ΠΟ ΤΗΝ ΔΕΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΕΚΠΤΩΣΗ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕΣ ΝΑ ΧΑΛΗΝΑΓΩΓΗΣΕΙΣ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΣΟΥ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 50. ΣΙΓΑ ΡΕ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΦΑΚΗΣ....ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΒΡΗΚΑΤΕ ΤΟΥΣ ΙΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΩΝ ΕΝΑΕΡΙΤΩΝ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ;;;ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΙΝΙΑ ΜΟΥ...Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΥΑΡΟ ΩΧΡΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ.....ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΓΡΑΦΩ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΟΥΜΑΡΑ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΩΣ....ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ....ΠΟΙΟΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ....ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ....ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΟΛΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ;; ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΑΣ -ΤΟ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ-ΔΕΝ ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΚΑΛΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ...Α!!!!ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΕΗ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑ ΜΕ ΜΕΣΟΝ ΑΛΛΑ ΜΕ ΔΥΟ ΕΜΦΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥ ΜΟΥ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΤΕ Η ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΤΟ 1987,ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΑΣΑΦΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΗΜΕΤΕΡΟΙ....ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΒΓΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΚΤΥΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΩ Η ΦΩΝΗ ΜΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΠΕΡΥΣΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΑ ΒΑΡΕΑ ΚΑΙ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΑ ΚΑΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΒΓΗΚΑΝ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ...ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΠΟΥ ΜΑΘΑΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ;;;...ΣΑΡΚΟΦΑΓΑ...Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΒΙΒΛΙΟ....ΔΕΝ ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΠΟΤΕ....ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΒΑΛΑ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΛΑΔΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ....ΣΕΒΑΣΤΗΚΑ ΟΜΩΣ ΟΣΟΥΣ ΜΕ ΣΕΒΟΝΤΑΝ...ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΛΟΓΟ.....ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ....ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΖΟΡΜΠΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ....ΑΠΟ ΤΗΣ ΜΥΛΩΝΟΥΣ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΓΡΑΜΜΑΤΑ...Ο ΕΝΑΕΡΙΤΗΣ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 51. Εσύ δηλαδή είσαι ο ΚOLOS?
  Kαι (ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ), δηλαδή έπαθε ο πατέρας σου έμφραγμα και έτσι θεωρήθηκες κατάλληλος για το Δημόσιο και συγκεριμένα για τη ΔΕΗ και ακόμα πιο συγκεριμένα για τη θέση που λες οτι είσαι?

  ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΟΥΣΙΑ!!!!!!! ΘΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ ΓΚΙΝΕΣ!!!!!

  Είσαι ο μόνος εδώ, που συνέχεια μιλάει για τον εαυτό του (gia tin parti sou re paidi moy!!).

  Το τι είσαι και τι σέβεσαι -παρτάκια-, το είδαν όλοι.

  Και σε τελικη ανάλυσση και για να τελειώνουμε το κουσ-κουσ, (δεν ντρέπεσαι και λίγο λέω εγώ?)

  ---Κάτω πλέον τα χέρια απο τα λεφτά μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  ...γαϊδούρια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 52. ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΒΑΡΕΘΗΚΑ...ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΝΑΝΟΣ ΣΕ ΗΘΙΚΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ.. ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ....Η ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ...ΦΤΥΣΕ ΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΟΥ....ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΗ ΖΩΗ ΣΟΥ....Α ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ...Ο ΚΩΛΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ.....ΑΝΤΕ ΓΕΙΆΑΆΑ....ΜΙΚΡΟΒΙΟ.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 53. ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ, ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΘΑ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕΣ ΚΙΟΛΑΣ...
  ..ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ - ΦΑΙΝΕΣΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 54. ΓΡΑΦΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ BLOG ΑΠΟ ΣΥΜΠΌΝΟΙΑ ΓΙΑ.... ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΘΡΏΠΟΥΣ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΠΩS ΤΟ ΛΕΣ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ?:
  /[ ΑΛΛΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ...
  /[-ΔΕΝ ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΚΑΛΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ...
  /[ ΤΟ ΚΩΛΟΜΥΑΛΟ ΣΟΥ
  /[....ΜΙΚΡΟΒΙΟ..,
  /[ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΛΟ ΤΕΛΟΣ...ΤΑ ΚΟΡΜΙΑ ΤΟΥΣ
  /[ ΣΑΝ ΣΕ ΣΤΟΛΙΔΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΔΕΝΤΡΟ
  /[ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΞΩ ΚΑΝΕΝΑ
  ΕΛΕΟΣ..
  ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ δεν ΣΕΒΕΣΑΙ ,

  ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ, ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ?

  E τι να κάνουμε τώρα οτι φάγατε, φάγατε.
  Τώρα, φυλακή,
  στην πολύ καλύτερη περίπτωση κοινωνική εργασία,
  κοινωνικιό απόβλητο.
  Έκτρωμα δυστηχώς
  αλλα τι να γίνει, αφού ο Θεός τελευταία στιγμή σε εκανε άνθρωπο....και όπως γράφεις άνθρωπος ΉΣΟΥΝΑ.

  Τώρα είσαι αυτο που πάει κάτω οταν τραβάς το καζανάκι......

  Καλό ταξίδιιιιιι!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 55. Τελικά δεν ξέρω αν είναι τα γραφόμενα του Σαϊνη ή τα όσα αποκαλύφηκαν εδώ, το ΠΩΣ ΜΑΣ ΚΛΕΒΕΙ Η ΔΕΗ ΟΛΟΥΣ και συνεχιζει...... να μας κλέβει.

  Τέτοιοι είναι και τόσα χρόνια τους αφήναμε!

  Ας προσέχαμε, και ας τους διώχναμε...τώρα οι Δημόσιοι ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΥΠΠΥΡΓΕΙΑ, ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ, ΔΗΜΟΣΙΟΤΕΡΜΙΤΕΣ απλά χωνεύουν... αυτά που μετά κλάνει ο κώλος της Μυλωνούς, οι μισοί Δημόσιοι δηλαδή είναι η Μυλωνού και οι άλλοι μισοί ο κώλος της.

  με τόσες μάσες αυτοί, την βγάζουνε και για τα επόμενα 30 χρόνια, οι υπόλοιποι..............

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 56. Εγώ λέω σε αυτή τη φάση, να τιμήσουμε την καλύτερη φράση σε αυτο το blog:

  "κανένας δημόσιος η αναγνωρισμένος ιδιωτικός οργανισμός κοινής κ μη ωφέλειας δεν κλέβει"
  ΧΑΑΑΑΧΑ ΧΧΑΧΑ ΧΧΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΑΧΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΧΑΑΑ

  κανένας δημόσιος η αναγνωρισμένος ιδιωτικός οργανισμός κοινής κ μη ωφέλειας δεν κλέβει
  ΧΑΑΑΑΧΑ ΧΧΑΧΑ ΧΧΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΑΧΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΧΑΑΑ

  κανένας δημόσιος η αναγνωρισμένος ιδιωτικός οργανισμός κοινής κ μη ωφέλειας δεν κλέβει
  ΧΑΑΑΑΧΑ ΧΧΑΧΑ ΧΧΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΑΧΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΧΑΑΑ

  κανένας δημόσιος η αναγνωρισμένος ιδιωτικός οργανισμός κοινής κ μη ωφέλειας δεν κλέβει
  ΧΑΑΑΑΧΑ ΧΧΑΧΑ ΧΧΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΑΧΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΧΑΑΑ

  κανένας δημόσιος η αναγνωρισμένος ιδιωτικός οργανισμός κοινής κ μη ωφέλειας δεν κλέβει

  ΧΑΑΑΑΧΑ ΧΧΑΧΑ ΧΧΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΑΧΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΧΑΑΑ

  κανένας δημόσιος η αναγνωρισμένος ιδιωτικός οργανισμός κοινής κ μη ωφέλειας δεν κλέβει

  Αυτός ο "κανένας" ανάρπαστος!!!! στις μέρες μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 57. ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΤΕ?ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΕΣ ΠΟΥΛΑΤΕ Η ΕΙΣΤΕ ΝΟΘΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙΛΑ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ...ΛΟΥΣΤΡΑΚΙΑ Ε...ΛΟΥΣΤΡΑΚΙΑ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 58. Α!!!KAI ΠOY EIΣAI 9:01....ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΡΜΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ....ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ- Η ΕΙΜΑΡΜΕΝΗ- ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟΣΑ ΒΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΔΩΝΗ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ...Ο ΒΟΥΔΑΣ ΕΛΕΓΕ: ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΕΙΣΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΟΥ,ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ: ΟΥΕ!!!!! ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ....ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΦΙΔΙΩΝ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 59. To Exete xasei eseis oi dimosioi,.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 60. Eutixos pou Esto siga siga tous xefortonomaste!
  K

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 61. Και ποτε με το καλο θα ιδιοτικοποιηθει η ΔΕΗ;


  Σε 50-100 χρόνια;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 62. Εκπαιδευτικός με τόσα ορθογραφικά..; Τραβούσα τα μαλλιά μου με τη δημοσίευση σου. Αχ..... καταργήθηκε το "ο,τι" που σημαίνει "οτιδήποτε" και όλοι γράφουν "ότι". Δηλαδή το "πως" και το "οτιδήποτε" είναι το ίδιο για σας...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 63. ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΦΙΛΕ 24 Οκτωβρίου 2013 - 12:56 μ.μ.ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΣΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΕΗ ΕΙΝΑΙ Η ... ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ.

  ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΩΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΟ "80% ΜΙΟΜΑΙΝΟ ΡΑΙΥΜΑ Η ΟΙΠΑΛΙΛΙ ΤΟΙΣ ΔΕΗ"

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 64. Ανωνημος. ΠΗΡΑ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΔΕΗ ΕΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟΣ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟΥ. ΤΟΥ 2014 ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΑΡΑΤΣΙ 5 ΑΠΟ ΤΑ 5 .ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ,ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΦΙΣΤΗΚΑΝΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝΕ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΦΕΡΟΥΝΕ ΣΤΑ ΙΣΑ ΤΟΥΣ.ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΜΩΡΕ ΒΑΖΟΥΝΕ ΜΕΣΑ 1)ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ Η/Ε 2)ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΜΟΝΗΣ Η/Ε 3)ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ 4) ΕΙΔ. ΤΕΛ.ΜΕΙΩΣΗΣ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΑΕΡΙΩΝ ΡΥΠΩΝ. ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ.ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΕΞΑΓΡΙΩΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ,ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝΕ ΑΣΥΣΤΟΛΑ .ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΤΙΔΡΩ ΕΤΣΙ,ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΞΕΖΟΥΜΙΣΑΝΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ .ΑΠΟ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΛΕΩ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΑΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Πες την σκέψη σου: