ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ NEA TAΞΗ STRANGER VOICE OIKONOMIA EΠΙΒΙΩΣΗ ΥΓΕΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Powered by Blogger.

ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Απόσπασμα φλογερής ομιλίας του Μητροπολίτου Φλωρίνης π. Αυγουστίνου Καντιώτου σε Κυπρίους, στις Κατασκηνώσεις της Μητροπόλεως.

Ειμαι Έλληνας και τίποτε το Ελληνικό δεν με αφήνει αδιάφορο.

Επικράτησε ένα σατανικό ρήμα ότι η Κύπρος είναι μακριά.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΧΡΙΣΤΟ ΔΕΝ ΖΕΙ

πηγη
sss
Stranger

Στην ουσία τίποτα δεν διαρκεί ούτε η Νίκη ούτε η Ηττα ,ίσως το μόνο που διαρκεί να είναι η απόφαση της αρχής σου να αλλάξεις αυτόν τον πολιτισμό της χεστρας!.

test position 2

5 σχόλια to ''ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΚΥΠΡΟ"

ADD COMMENT
 1. ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ . ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ . ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ,ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΚΥΠΡΟΥ , ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ? ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΕ ? ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Η Ελλάδα χωρίς χριστιανισμό μεγαλούργησε, με χριστιανισμό φυτοζωεί. Κατάλαβες τραγόπαπα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Κάνεις λάθος αν πιστεύεις ότι ο χριστιανισμός έκανε την Ελλάδα να φυτοζωεί ή την άφησε πίσω. Στη φιλοσοφία μας σε πληροφορώ ταιριάζει απόλυτα αλλά για να μην πάμε σε αυτό να σε ενημερώσω ότι φυτοζωεί απο τότε που τα ηνία ανέλαβαν κρυφόεωσφοριστές.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. 11.57 ,ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟς ΑΠΟ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ , ΜΑς ΠΗΡΕ Η ΚΑΤΗΦΟΡΑ . ΕΙΧΑΝ ΕΡΘΕΙ ΤΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΑς ΒΑΛΑΝΕ ΝΑ ΤΡΩΓΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΟΠΩς ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ? ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙς ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩς ΤΑ ΗΝΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΣΤΑ ΑΠΛΩΜΕΝΗ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΙΕς ,ΤΟΥς ΛΑΟΥς ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΑ ? ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝΕ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΦΩΤΕΙΝΑ ΔΙΑΛΕΙΜΑΤΑ ΟΠΩς Ο Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟς . ΕΚΤΟς ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΣΩΚΡΑΤΗ ΠΧ , ΤΟΝ ΕΦΑΓΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΑΧ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ , ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ , ΤΕΤΟΙΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ , ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΣΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝΤΕ . ΑΧ ΚΑΗΜΕΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ .

  ΑπάντησηΔιαγραφή