Σάββατο, 9 Μαρτίου 2013

ΛΑΜΠΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ , ΕΜΒΟΛΙΑ ,ΤΟΞΙΚΕΣ ΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ.

Nikolaos Gonos / / 6

Σημείωση: ΕΙΜΑΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΔΩ (και είναι η ιστορία του παιδιού μου).
Με αφορμή το άρθρο:

ΑΡΝΗΘΕΙΤΕ την ΑΓΟΡΑ ΛΑΜΠΤΗΡΩΝ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ! - πάση θυσία!!

attikanea
μετάφραση-επιμέλεια: Βίκυ Χρυσού

Θα ήθελα να σας επισημάνω μερικά πράγματα τα οποία είναι πολύ σημαντικά και θα ήθελα να τα διαβάσουν όλοι οι γιατροί(δύσκολο), οι γονείς (επίσης δύσκολο) και προέρχονται μετά από πολύ ψάξιμο και σύνθεση στοιχείων με επιστήμονες.

Απλά δεν ήρθε η ώρα ώστε να αποδοθεί δικαιοσύνη ακόμα.

-Αυτά που λέει ο επιστήμονας είναι απολύτως ακριβή όμως θα επισημάνω ότι η ηλεκτρική ενέργεια προϋπήρχε της ύπαρξης του ανθρώπου όπως και η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία. Αυτή καθ’ αυτή η ενέργεια δεν δημιουργεί από μόνη της πρόβλημα υγείας .

-Ο επιστήμονας έχει όμως δίκιο ότι οι λάμπες οικονομίας (φθορισμού) ενεργοποιούν τον υδράργυρο που βρίσκεται στο σώμα μας.

-Ο υδράργυρος όμως για να μπει στο σώμα μας πρέπει να εισέλθει είτε μέσω των εμβολίων, είτε μέσω μεταλλαγμένων τροφών, είτε μέσω τοξικών τροφών.

- Τι κάνει τώρα ο υδράργυρος ξέρετε;

1. ΣΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕΙ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΝ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΣΟΥ.

2. ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΛΕΥΚΑ ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΙΑ (ΒΑΣΕΟΦΙΛΑ, ΙΟΣΙΝΟΦΙΛΑ ΚΛΠ,ΚΛΠ) . ΕΠΙΣΗΣ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΡΥΘΡΑ ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΙΑ ΒΑΣΙΚΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΟΞΥΓΟΝΟΥ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΕΨΗ ΣΤΟ ΣΩΜΑ. ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΥΞΗ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ.
ΕΠΟΜΕΝΩΣ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΞΑΣΘΕΝΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΑΛΛΩΤΟΣ ΣΕ ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ.
Η ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΥ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΡΚΙΝΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ, ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΛΠ ΚΛΠ.

ΜΑΣ ΕΙΣΑΓΑΝΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΥΔΡΑΡΓΥΡΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΠΙΒΛΑΒΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ (ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΜΕΣΗ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ) ΑΠΟ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΛΑΜΠΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ.

ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΥΣΤΗΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΙ Η ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΤΟΥ DNA TOYΚΥΤΤΑΡΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΞΕΛΕΝΚΤΗ ΜΙΤΤΩΣΗ ΤΩΝ ΑΤΕΛΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΡΚΙΝΟ. ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ Η ΚΥΣΤΗ ΘΑ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΔΙΫΘΗΣΗ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΚΟ ΙΣΤΟ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΡΚΙΝΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΙΣΜΟ ,ΣΚΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΤΟ ΝΕΥΡΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ.
ΔΕΝ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕΡΟΥΜΕ ΚΕΡΔΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ.

Επειδή οι επιπτώσεις και οι συνέπειες είναι ποια εμφανείς στην ζωή μας, όμως πάντα υπάρχει ελπίδα θα σας δώσω μία συμβουλή για να μην αρρωσταίνετε εύκολα.

ΕΝΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΤΥΠΟ ΤΗΣ ΧΗΜΕΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙ.

PH + POH =14

Δηλαδή αν διατηρούμε το PH κοντά στο 7 τότε και το POH είναι κοντά στο 7 οπότε ακόμα και αδύναμο ανοσοποιητικό να έχεις δεν εκδηλώνεται ασθένεια.
Για να γίνει όμως αυτό χρειαζόμαστε ΚΑΛΛΙΟ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ (Βέβαια όχι σε σημείο να πάθουμε υπερκαλλίωση).

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΟΜΩΣ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΟΤΑΝ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΕΙ ΔΙΟΤΙ Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΓΝΟΙΑ ΕΙΤΕ ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΚΑΚΗ ΠΡΟΘΕΣΗ.
ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΣΤΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥΣ.
ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ.

ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ…

πηγη

Nikolaos Gonos


Τίποτα δεν διαρκεί ούτε η Νίκη ούτε η ήττα ! Η απόφαση της αρχής σου είναι και ο λόγος που είσαι εδώ ! Θα στο θυμίσω μέχρι το τέλος!
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΕ FACEBOOK PROFILE

6 σχόλια:

 1. -Ο επιστήμονας έχει όμως δίκιο ότι οι λάμπες οικονομίας (φθορισμού) ενεργοποιούν τον υδράργυρο που βρίσκεται στο σώμα μας. ΤΙ ΠΑΠΑΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗ ΤΟΝ ΥΔΡΑΡΓΥΡΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ....!!!!ΑΝ ΜΠΕΙ ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΕΛΟΙΩΣΕΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΟΞΙΚΟΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ...ΜΑ ΤΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ....ΕΠΡΕΠΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ.....ΧΑΧΑΧΑ...!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ζεόλιθος, αφαιρεί τα βαρέα μέταλα απο τον οργανισμό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 3. Αυτό με τις λάμπες εξοικονόμησης ενέργειας το έχω διαβάσει ξανά όταν πρωτοβγήκανε αυτές οι λάμπες. Το άρθρο τότε έλεγε (δεν είχε φτάσει ακόμα στον καρκίνο) ότι προκαλούν και μόνιμη βλάβη στα μάτια μας. Κάποιο πρόβλημα -δε θυμάμαι καλά δυστυχώς- για να μη μπορούμε να έχουμε επαφή με τον ήλιο ή για να μην "εισχωρούν" οι ακτίνες του ήλιου (που είναι εξαιρετικά ευεργετικές για τον άνθρωπο όπως ξέρετε και το σημαντικότερο που κάνουν είναι η σύνθεση βιταμινών στο σώμα).
  Τώρα διαβάζω από σένα και αυτό.

  Εγώ από όταν άρχισα να τις αγοράζω (γιατί άρχισα σιγά σιγά να μη βρίσκω άλλες) εμφάνισα κατευθείαν υπερμετροπεία και ποτέ ως εκείνη την ηλικία (πάνω από 30) δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα στα μάτια, έβλεπα το μάτι της καρφίτσας και πολλές φορές δε φορούσα γυαλιά, δε με ενοχλούσε ο ήλιος.

  Λοιπόν έχω τώρα πρόβλημα, που πρέπει να έχει αυξηθεί (πρέπει να πάω πάλι οφθαλμίατρο) δεν αντέχω καθόλου τον ήλιο και δακρύζω συνεχώς.

  Τι θα κάνουμε όμως με τις λάμπες αυτές; Δεν υπάρχουν πια στην αγορά οι άλλες και αν υπάρχουν λίγες τώρα τις έχουν ήδη καταργήσει και δε θα ξαναβγούν στα ράφια

  Ζεόλιθο που βρίσκουμε φίλε;

  Υ.Γ. Λυπάμαι πάρα πολύ για το παιδί σου, έχω ξαναδιαβάσει την ιστορία και λυπήθηκα πάρα πολύ ενώ τρόμαξα κιόλας. Καλά κουράγια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Οι επιστημονες λενε πολλα αυτοι ομως που εχουν τη γνωση για το τι βρισκεται μεσα στις λαμπες οικονομιας ειναι οι καθηγητες ηλεκτρολογικης και ηλεκτρονικης μαζι
  Εγω εχω τη τυχη να σπουδαζω ηλεκτρολογικη και ηλεκτρονικη μαζι οποτε και μονο απο τα βιβλια μπορω να διαβασω αυτα που εχειι διλ το τι ακριβως εχουν μεσα οι θαυματουργες λαμπες οικονομιας.
  Οι λαμπες οικονμιας ξεχωριζουν απο τις κανονικες οι κανονικες οι λαμπες προσφερουν η μαλλον παραγουν 90% θερμοτητα και το υπολοιπο 10% ειναι το καθαρο ρευμα που γινεται φως στις λαμπες οικονομια το 20% περιπου γινεται θερμοτητα και το υπολοιπο γινεται φως οποτε οι νεες λαμπες και δεν θερμαινονται και κρατανε πρισσοτερο και εξηκονομουν ρευμα οχι μονο για τη τσεπη μας αλλα και για την ιδια εταιρια την αποθει στο να φτασει σε κανα μπαμ διοτι οσο λιγοτερο ρευμα καταναλωνεται τοσο χαμηλοτερες ειναι οι πιθανοτητες να καει καποια ασφαλεια η να καταρευσει το συστημα της Εταιριας απο υπερβολικη χρηση γιατι τα εργοστασια εχουν χιλιαδες βολτ μεσα πως αλλιως θα μπορουσαν να μεταφερουν το ρευμα σε τοσα σπιτια και σε τοσο μακρινες αποστασεις.
  Τεσπα τωρα το τι περιεχουν αυτες οι θαυματουργες λαμπες εχουνε υγρο υδραργυρο αργον και κρυπτον σε πολυ μικρες ποσοστητες αλλα αρκετες για να κανουν τη δουλεια τους φυσικα αν δε προσεξει κανεις αυτες οι ουσιες μπορουν να γινου επικυνδηνες πχ αν καποιος σπασει μια λαμπα για να δει τι εχει μεσα..
  φυσικα και αρχιζουν ν αραιωνουν απο την αγορα οι παλιες οι λαμπες ομως σε αυτο φταινει και οι κατανωλοτες οι οποιοι δε γνωριζουν και πολλα και απλα νιωθουν οτι ετσι κανουν οικονομια.
  Το θεμα ειναι τι σ ενδιαφερει περισσοτερο:
  Τα λεφτα κι η οικονομια η η υγεια σου?
  Ο καθενας πρατει οπως αυτος νομιζει καλυτερα..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΣΤΑΜΑΤΉΣΤΕ Τα ψέματα οι λάμπες εξοικονόμησης ενεργείας είναι μια επανάσταση καθώς προσφέρουν έως και 80% οικονομία σε σύγκριση με τις συμβατικές λάμπες .Ναι περιέχουν υδραργυρο αλλά αν δεν σπάσουν δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Παρτε λαμπες LED και τελος με τα σεναρια!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

© 2014 Kατοχικά Νέα | Distributed By Sudo Dev Team | Designed By VelvetStudio.gr