Kατοχικά Νέα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

  Το να συνεχίζεις κόντρα στο ρεύμα της υποδούλωσης χρειάζεται υποστήριξη ..σας ευχαριστούμε για οτι μας προσφέρετε....

Παρασκευή, 8 Μαρτίου 2013

Γιατί γιγαντιαίες τρύπες εμφανίζονται σε όλη την Αμερική; Συμβαίνει κάτι στο φλοιό της Γης;

Το άρθρο δημοσιεύτηκε στις: Παρασκευή, 8 Μαρτίου 2013 At Παρασκευή, Μαρτίου 08, 2013 Και μέχρι τωρα έχει6 σχόλια.

Από πού προέρχονται όλες αυτές οι γιγαντιαίες τρύπες - καταβόθρες; Φυσικά πάντα υπήρχαν καταβόθρες, αλλά τα τελευταία χρόνια φαίνεται ότι τόσο η σοβαρότητα όσο και ο αριθμός των γιγαντιαίων καταβόθρων έχει αυξηθεί δραματικά. Γιατί λοιπόν τόσες πολλές γιγάντιες καταβόθρες εμφανίζονται σε όλη την Αμερική ξαφνικά; Είναι κάτι που συμβαίνει στο φλοιό της γης, ή υπάρχει κάποια άλλη εξήγηση; Οι «ειδικοί» ισχυρίζονται ότι η «επιδημία των καταβόθρων» οφείλεται σε πράγματα όπως χαλαρό χώμα, όξινα υπόγεια ύδατα, νέες κατασκευές, τρύπιες σωλήνες νερού, ανθρακωρυχεία, μακρές περίοδοι ξηρασίας που ακολουθούνται από βροχή, και εξάντληση των υπόγειων υδροφορέων, αλλά είναι ενήμεροι πραγματικά για το τι συμβαίνει;

Την προηγούμενη Πέμπτη, ένας 37χρονος που ονομάζεται Jeffrey Bush που ζούσε κοντά στην Τάμπα της Φλόριντα έχασε τη ζωή του όταν η γη κάτω από το σπίτι του, ξαφνικά άνοιξε και τον κατάπιε ζωντανό. Ο αδελφός του προσπάθησε να βοηθήσει όταν άκουσε τον Jeffrey να ουρλιάζει, αλλά ήταν πολύ αργά. Ολόκληρο το υπνοδωμάτιο απορροφήθηκε βαθιά στη γη και το σπίτι έπρεπε να εκκενωθεί γρήγορα. Τώρα οι αρχές παραδέχονται ότι ο άνθρωπος πιθανώς να μην βρεθεί ποτέ. Ήταν αυτό το περιστατικό "φυσιολογικό"; Ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό; Γιατί η αλήθεια είναι ότι γιγαντιαίες καταβόθρες εμφανίζονται με αυξανόμενη συχνότητα σε όλο τον πλανήτη τα τελευταία χρόνια. Θα μπορούσε αυτό να είναι μια ένδειξη ότι επίκεινται μεγάλες αλλαγές στη γη;

Η Φλόριντα ήταν πάντα μια περιοχή που ήταν επιρρεπής σε καταβόθρες, αλλά οι αριθμοί δείχνουν ότι οι ζημιές από καταβόθρες στην πολιτεία έχουν αυξηθεί πολύ γρήγορα τα τελευταία χρόνια. Σύμφωνα με το ABC News, οι ασφαλιστικές απαιτήσεις που σχετίζονται με καταβόθρες υπερδιπλασιάστηκαν μεταξύ του 2006 και του 2009 ...

Στο Hillsborough County, όπου βρίσκεται το Seffner, είναι μια περιοχή στη Φλόριντα που είναι επιρρεπής σε καταβόθρες, όπου οι ασφαλιστικές αποζημιώσεις που σχετίζονται με αυτές υπερδιπλασιάστηκαν μεταξύ 2006 και 2009, σύμφωνα με έκθεση της Γερουσίας της Φλώριδας.

Αλλά συμβαίνει μόνο στην Φλόριντα;

Όχι.

Απλά δείτε τι έχει συμβεί στο Harrisburg της Πενσυλβάνια τον τελευταίο καιρό. Υπάρχουν δεκάδες καταβόθρες που έχουν ανοίξει στο Harrisburg, και η πόλη έχει υποστεί τέτοιες ζημιές που δεν έχει τα χρήματα για να τα διορθώσετε όλα αυτά.

Στην πραγματικότητα, σε αυτό το σημείο υπάρχουν 41 καταβόθρες που έχουν καταγραφεί στο Harrisburg, και πολλές από αυτές είναι ακριβώς στη μέση του δρόμου ...
Η πρωτεύουσα της πολιτείας της Πενσυλβανίας υποφέρει από μια αύξηση τεράστιων καταβόθρων, αλλά οι αξιωματούχοι της πόλης δεν έχουν λεφτά για να κάνουν κάτι γι’ αυτό.

Χαλαρά εδάφη και διαρροές, αιωνόβιες υπόγειες σωληνώσεις νερού ευθύνονται για το δημοτικό εφιάλτη, που ήρθε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, όταν μια 50ποδιών καταβόθρα άνοιξε το τεράστιο στόμα της κατά μήκος της Fourth Street, αναφέρει η Wall Street Journal.

Φυσικά υπήρξαν πολλές πόλεις σε όλη την ιστορία των ΗΠΑ που έχουν βιώσει μια τέτοια επιδημία από καταβόθρες, έτσι δεν είναι;

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανησυχεί κανείς, έτσι δεν είναι;

Σε ένα προηγούμενο άρθρο σχετικά με καταβόθρες, είδαμε μια καταβόθρα που δημιουργήθηκε πρόσφατα, στο Οχάιο που είχε το μέγεθος τεσσάρων γηπέδων ποδοσφαίρου και είχε πάνω από 30 μέτρα βάθος. Προκάλεσε την κατάρρευση ενός μέρους της εθνικής οδού και οι αρχές είπαν ότι ο δρόμος θα συνεχίσει να παραμένει κλειστό για τους επόμενους μήνες.

Αλλά αυτό είναι «φυσιολογικό», έτσι δεν είναι;

Η γιγαντιαία καταβόθρα στη Assumption Parish στη Λουιζιάνα η οποία έγινε πρωτοσέλιδο σε όλες τις εφημερίδες πέρυσι είναι τώρα πάνω από 800 πόδια σε διάμετρο. Συνεχίζει απλά να αυξάνεται, και οι αρχές δεν έχουν ιδέα πότε θα σταματήσει να αυξάνεται.

Αλλά αυτού του είδους τα πράγματα συμβαίνουν όλη την ώρα, έτσι δεν είναι;
Μόλις πρόσφατα, μεγάλες καταβόθρες αναγκάστηκαν να κλείσουν τους δρόμους στο New Jersey και στην Αριζόνα. Φυσικά αυτά τα περιστατικά θα ξεχαστούν σύντομα, γιατί υπάρχουν περισσότερες ειδήσεις για μεγάλες καταβόθρες στις Ηνωμένες Πολιτείες σχεδόν κάθε μέρα τώρα.

Μπορείτε να δείτε μερικές συγκλονιστικές φωτογραφίες από μερικές από τις πιο τρελές καταβόθρες τα τελευταία χρόνια εδώ. Θα μπορούσε να μιλήσει κανείς για γιγάντιες καταβόθρες που εμφανίζεται μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά δυστυχώς δεν είναι έτσι.
Για παράδειγμα, μια καταβόθρα που εμφανίστηκε στη μέση της Πόλης της Γουατεμάλας το 2010 ήταν περίπου 60 μέτρα βαθιά και κατάπιε ένα τριώροφο κτίριο διαμερισμάτων που στεγαζόταν ένα εργοστάσιο ενδυμάτων. (ΚΟ: Για την συγκεκριμένη δες και διάβασε εδώ και εδώ).

Κάτω στη Sarisarinama της Βενεζουέλας κάποιες καταβόθρες έχουν εμφανιστεί τα τελευταία χρόνια που είναι πάνω από 1.000 μέτρα πλάτος.

Η Κίνα είναι μία από τις χειρότερες περιοχές του κόσμου για καταβόθρες κατά τα τελευταία αρκετά χρόνια. Στην πραγματικότητα, απλά δείτε τι έχει συμβεί σε ένα χωριό στην Κίνα, πρόσφατα ...
Οι κάτοικοι στο χωριό Lianyuan στη νότια επαρχία Χουνάν της Κίνας περπατάνε αρκετά προσεκτικά τους τελευταίους μήνες. Πάνω από 20 καταβόθρες έχουν ανοίξει στο έδαφος από τον περασμένο Σεπτέμβριο. Αυτές οι σπηλαιώδεις τρύπες που κυμαίνονται σε μέγεθος, έχουν κάνει σπίτια να καταρρεύσουν και ποτάμια να στερέψουν. Και δεν υπάρχει ποτέ καμία προειδοποίηση για το πού και πότε θα παρουσιαστεί μια καταβόθρα. Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, ο κύριος λόγος είναι ο αριθμός των ανθρακωρυχείων στην περιοχή. Δεν είναι σαφές ποια μέτρα λαμβάνονται για την πρόληψη της εμφάνισης νέων καταβόθρων.
Θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε και με περισσότερα παραδείγματα από όλο τον κόσμο.

Το θέμα είναι ότι γιγάντιες τρύπες ανοίγουν σε όλη τη γη και καταπίνουν σπίτια, κτίρια, δρόμους και μερικές φορές ακόμη και ανθρώπους.

Γιατί συμβαίνει αυτό;

Γίνεται ο φλοιός της Γης όλο και πιο ασταθής;

Ή συμβαίνει κάτι χειρότερο;
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Σου άρεσε; Παρακαλώ μοιρασε το χρησιμοποιώντας το παρακάτω λινκ...και μην ξεχάσεις να πατήσεις το κουτάκι στα σχόλια ωστε να ενημερώνεσαι με υπενθυμίσεις για τα νέα σχόλια ..


Μην' ξεχάσεις να διαβάσεις ακόμα...


6 σχόλια :

 1. πρασπαθουν να βγουν οι ερπετοειδης-εις.
  να τις κανουμε δημοσια αποχωρητηρια να τους ερχονται τα σκατα στη μουρη

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. οι επικοι κατακτητες που θελουν να λεγονται αμερικανοι και εχουν πισει ακομα και τους εαυτους τους οτι ειναι εθνος(εδω γελαμε) διεπραξαν τη μεγαλυτερη γενοκτονια ολων των εποχων , κατελαβαν τα εδαφη των γηγενων και εξακολουθουν να εκμεταλλευονται και να αιματοκυλλουν ολο τον πλανητη...ε καποια στιγμη θα ανοιξει η γη να τους καταπιει , αλλα κι αυτη θα τους ξερασει παλι...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανοίγουν οι ΠΥΛΕΣ!!!....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΚΑΜΜΙΑ ΠΥΛΗ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ,ΑΠΛΩΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ,ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ,ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ,ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.
  ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΨΙΜΑΧΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ.ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ,ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΔΗΘΕΝ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ,ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
  ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΕΛΟΣ!ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ,ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ,ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ,ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟ,Η ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΙΧ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.
  ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ Ο ΡΩΣΟΣ,ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΟΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΣΦΑΖΕΙ.
  ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ,ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΟΛΥΜΠΗΘΡΟΞΥΛΟ!
  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ,ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΠΟΥΛΩΣΕΙ ΤΙΣ ΠΛΗΓΕΣ ΤΗΣ,ΚΑΙ Ο ΡΩΣΟΣ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ,ΠΡΟΣ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ.
  ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΧΕΙ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ.
  ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ,ΜΟΛΙΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. @ 9 Μαρτίου 2013 - 1:54 π.μ.
  Η πρωϊνή καταστρέφει τα εγκεφαλικά κύτταρα

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Πες την σκέψη σου: