ΧΟΡΗΓΟΣ

Μέθοδοι απόδρασης από zip ties .Θα σου χρειαστούν αν σκοπεύεις να υψώσεις ανάστημα!


Επειδή έχω ένα συναίσθημα ότι τα πράγματα θα γίνουν δύσκολα σύντομα ,επειδή το θέμα θα φαγωθουμε μεταξύ μας δείχνει γκανιαν και το θέμα αστυνομικής βαρβαρότητας διδυμακι για σίγουρο ταμείο θα ασχοληθώ λίγο με μερικά θέματα Άμυνας του απλού πολίτη άλλα για το σύστημα "τρομοκράτη" πολίτη που θα βρεθεί στην δυσάρεστη θέση να θέλει να διεκδικήσει την Ελευθερία του.Σε ομαδικές συλλήψεις επειδή οι χειροπέδες δεν είναι αρκετές ,δύσκολα μεταφέρονται κοκ χρησιμοποιούνται τα λεγόμενα zip ties ,δείτε παρακάτω με ποιο τρόπο μπορείς να αποδράσεις από αυτά τα μικρά πραγματάκια που δημιουργήθηκαν για εργαλεία άλλα τα κατάντησε ο πολιτισμός της χεστρας Ξόβεργες για ελεύθερα σκεπτόμενους ανθρώπους!!

ΣΠΑΖΟΝΤΑΣ ΤΕΣ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ

ΣΠΑΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ

Shimming Zip Ties

Friction Sawing Zip Ties

Slipping Out of Zip Ties

Dual Zip Ties

ΘΕΣΗ ΧΕΡΙΩΝ

Τώρα που έχουμε δει πάνω από τέσσερις μέθοδους με λεπτομέρεια στα βίντεο, ας μιλήσουμε λίγο για το πώς θα πρέπει να στεκομαστε την ωρα τις δεσμευσης , επειδή είναι εξίσου σημαντικο με την μέθοδο που θα επιλέξετε για να ξεφύγετε.

Καταρχην για άσκηση, βάλτε και τα δύο χέρια σας κατ 'ευθείαν προς τα έξω. Τώρα αγγίξτε τους καρπούς σας μεταξύ τους. Αυτό θα ονομάζεται «οριζοντιοι καρποι." Με αυτή τη θέση είναι πιο εύκολο να ξεφύγουμε με ολίσθηση.

Περιστρέφεται τους καρπούς σας, έτσι ώστε το δεξί σας χέρι να περιστρέφεται δεξιόστροφα, το αριστερό χέρι σας να γυρίζει αριστερόστροφα και τους καρπούς να ακουμπανε συνεχεια. Αυτό θα το ονομάσουμε «καρπούς μαζί, σε κάθετη θεση " Η θέση αυτή δεν ειναι η καλυτερη , αλλά όπως φαίνεται στα βίντεο για σπάσιμοτων δεσμων , μπορεί να εχει επιτυχια !

Από την θεση "καρπούς μαζί, σε κάθετη θέση" , περιστρέψτε τα χέρια σας έτσι ώστε οι πλάτες τους αγγίξουν μαζί. Αυτό θα το ονμασουμε «καρπούς μαζί, προς το εσωτερικό." Αυτή είναι η πιο δύσκολη θέση από της τέσσερεις , αλλά μπορεί να δημιουργησει σπασιμο.

Τελικος τρόπος που θα μπορούσε να εχεται τα χερια σας στο περασμα του zip tie ειναι να σχηματισετε ένα X. Αυτό θα το ονομασουμε «καρποι μαζί, σε Χ." Αυτή η θέση είναι λίγο πιο δύσκολΗ από ό, τι το πρώτο παραδειγμα με την ολίσθηση αλλά είναι εφικτη η διαφυγη .

STRANGER ...ΠΡΟΠΟΝΗΣΟΥ.ΜΗΝ ΖΗΤΑΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ...

Σχετικά Αρθρα

STRANGER-VOICE 7244759777050996450

3 comments

Δημοσίευση σχολίου

Powered by Blogger.

ΨΑΞΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εθνικές Εκλογές 2015

Χορηγος

ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΟΥ

ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΑΡΕΣΑΝ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER