Όταν γίνονται σεισμοί από πυρηνικές δοκιμές τα media κάνουν τα παγόνια! | Kατοχικα Νεα

ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ NEA TAΞΗ STRANGER VOICE OIKONOMIA EΠΙΒΙΩΣΗ ΥΓΕΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Powered by Blogger.

Σεούλ, Νότια Κορέα - Ένας σεισμός ανιχνεύθηκε την Τρίτη στη Βόρεια Κορέα ακριβώς βόρεια του χώρου όπου η χώρα πραγματοποιούσε πυρηνικές δοκιμές.Ούτε η Πιονγκγιάνγκ ούτε Σεούλ επιβεβαίωσε αν ο σεισμός προέκυψε από μια ευρέως αναμενόμενη τρίτη πυρηνική δοκιμή, αν και ένας αναλυτής στη Σεούλ, δήλωσε ότι μια πυρηνική έκρηξη είχε "μεγάλη πιθανότητα".Η νοτιοκορεατική μεριά έθεσε το Υπουργείο Άμυνας σε επίπεδο συναγερμού μετά το σεισμό και δήλωσε ότι προσπαθούσε να διαπιστώσει αν ήταν μια δοκιμασία.

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ότι η Βόρεια Κορέα πραγματοποίησε πυρηνική δοκιμή", δήλωσε ο Τσι Heoncheol, ειδικός του σεισμολογικού ινστιτούτου.Ο Τσι είπε οτι στις προηγούμενες δυο πυρηνικές δοκιμές σεισμοί μεγέθους 3,9 και 4,5 αντίστοιχα είχαν καταγραφεί το 2006 και το 2009 !

Τα media μούγκα όταν χώρες κάνουν τεστ σε δολοφονικά όπλα!Από ποιους τρώνε άραγε ? Όταν η ελιτ ετοιμάζει τον τρόμο για την ανθρωπότητα καλό είναι η ανθρωπότητα να κοιτάζει ποιο στρινγκ φόρεσε η τάδε και ποια πήδησε ο τάδε!STRANGER ...ΣΟΥ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ...Post Tags:

Stranger

Στην ουσία τίποτα δεν διαρκεί ούτε η Νίκη ούτε η Ηττα ,ίσως το μόνο που διαρκεί να είναι η απόφαση της αρχής σου να αλλάξεις αυτόν τον πολιτισμό της χεστρας!.

No Comment to " Όταν γίνονται σεισμοί από πυρηνικές δοκιμές τα media κάνουν τα παγόνια! "