Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2013

Όταν γίνονται σεισμοί από πυρηνικές δοκιμές τα media κάνουν τα παγόνια!

Nikolaos Gonos / / 0

Σεούλ, Νότια Κορέα - Ένας σεισμός ανιχνεύθηκε την Τρίτη στη Βόρεια Κορέα ακριβώς βόρεια του χώρου όπου η χώρα πραγματοποιούσε πυρηνικές δοκιμές.Ούτε η Πιονγκγιάνγκ ούτε Σεούλ επιβεβαίωσε αν ο σεισμός προέκυψε από μια ευρέως αναμενόμενη τρίτη πυρηνική δοκιμή, αν και ένας αναλυτής στη Σεούλ, δήλωσε ότι μια πυρηνική έκρηξη είχε "μεγάλη πιθανότητα".Η νοτιοκορεατική μεριά έθεσε το Υπουργείο Άμυνας σε επίπεδο συναγερμού μετά το σεισμό και δήλωσε ότι προσπαθούσε να διαπιστώσει αν ήταν μια δοκιμασία.

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ότι η Βόρεια Κορέα πραγματοποίησε πυρηνική δοκιμή", δήλωσε ο Τσι Heoncheol, ειδικός του σεισμολογικού ινστιτούτου.Ο Τσι είπε οτι στις προηγούμενες δυο πυρηνικές δοκιμές σεισμοί μεγέθους 3,9 και 4,5 αντίστοιχα είχαν καταγραφεί το 2006 και το 2009 !

Τα media μούγκα όταν χώρες κάνουν τεστ σε δολοφονικά όπλα!Από ποιους τρώνε άραγε ? Όταν η ελιτ ετοιμάζει τον τρόμο για την ανθρωπότητα καλό είναι η ανθρωπότητα να κοιτάζει ποιο στρινγκ φόρεσε η τάδε και ποια πήδησε ο τάδε!STRANGER ...ΣΟΥ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ...Nikolaos Gonos


Τίποτα δεν διαρκεί ούτε η Νίκη ούτε η ήττα ! Η απόφαση της αρχής σου είναι και ο λόγος που είσαι εδώ ! Θα στο θυμίσω μέχρι το τέλος!
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΕ FACEBOOK PROFILE

0 comments:

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

© 2014 Kατοχικά Νέα | Distributed By Sudo Dev Team | Designed By VelvetStudio.gr