Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2013

ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΩΡΑ;;;;

Nikolaos Gonos / / 0

Πως θα αισθανόσουν αν κάποια στιγμή έπαιρνες ένα γραμμα από την κυβέρνηση σου που έλεγε : Δυστυχώς μετά από έρευνα προς το άτομο σας καταλήξαμε στο ότι είστε ανίκανος να διαχειριστείτε τα οικονομικά σας θέματα για αυτό θα σας διορίσουμε έναν άγνωστο σε εσάς υπάλληλο μας να τα διαχειρίζεται αντι για εσάς ! Εσείς θα κοστολογήθητε για αυτή την εργασία του ανθρώπου μας!

Το χειρότερο είναι να έχεις πολεμήσει και για την πατρίδα σου και να στο λένε αυτό!!Γιατί αυτή η επιστολή στάλθηκε στους βετεράνους της Αμερικής!

Νομίζετε ότι κάτι τέτοιο είναι αδύνατον να συμβεί? Και όμως στην Αμερική ήδη άρχισε να συμβαίνει και όχι μόνο αλλά και για το θέμα τον όπλων!! Βέβαια ίσως να μην έχουμε εμείς οι Έλληνες κατανόηση για το θέμα των όπλων μιας και δεν είχαμε ποτέ την πολυτέλεια σαν κοπαδακι που είμαστε να έχουμε δικαίωμα στην προσωπική μας ασφάλεια!

Για έναν Αμερικάνο όμως το να του στερήσεις τα όπλα του είναι σαν να του στερεις την Ελευθερία του!

Και συνεχίζει η επιστολή λοιπόν πέραν των παραπάνω...

....«Ο προσδιορισμός της ανικανότητας σας θα σας απαγορεύσει το δικαίωμα από την αγορά, κατοχή, παραλαβή, μεταφορά σε πυροβόλο όπλο ή πυρομαχικά. Αν παραβιάζεται εν γνώσει σας οποιαδήποτε από αυτές τις απαγορεύσεις, μπορεί να σας επιβληθεί πρόστιμο, η να φυλακίστηκε, ή και τα δύο,βάση του νόμου μπλα μπλα μπλα..

Stranger ...Μια μερα πριν να θυμηθω οτι ειμαι ελευθερος..

Nikolaos Gonos


Τίποτα δεν διαρκεί ούτε η Νίκη ούτε η ήττα ! Η απόφαση της αρχής σου είναι και ο λόγος που είσαι εδώ ! Θα στο θυμίσω μέχρι το τέλος!
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΕ FACEBOOK PROFILE

0 comments:

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

© 2014 Kατοχικά Νέα | Distributed By Sudo Dev Team | Designed By VelvetStudio.gr