Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2013

Και άλλα "λαθακια" στο σχεδιασμό θυσίας στο Sandy Hook

Nikolaos Gonos / / 2

Πολύ καιρο πριν συμβεί λέγαμε να προσέχετε για είδηση με θυσία παιδιών! Λέγαμε ακόμα ότι ετοιμάζονται να φέρουν τον νέο "Φαραουλη" τους!

Από την πρώτη μέρα της τραγικής θυσίας στο sandy hook γράφουμε και ερευνούμε για την μεγάλη νέα απάτη μετά τους δίδυμους πύργους που θα κοστίσει πάρα πολλά στην ανθρωπότητα!

Οι πιστοί αναγνώστες μας σίγουρα έχουν ακολουθήσει αυτή την έρευνα,για όσους τώρα αρχίζετε να παίρνεται χαμπάρι ενδεικτικά δείτε αυτό Πιστεύεις ότι δεν σε είχαν προειδοποίησει για την σφαγή στο Κονέκτικατ? Πιστεύεις ότι δεν ήταν οργανωμένο? Οταν σπας το αραχνοΰφαντο της "ΜΗΤΡΑΣ"!! και αυτό Γιατί τοσα εμφανή ψέμματα στην θυσία στο Sandy Hook ? για να σχηματίσετε μια εικόνα.Βέβαια έχουν προκύψει τόνοι νέας πληροφορίας για το θέμα, εδώ λοιπόν και εμείς θα βάλουμε δυο ακόμα λιθαρακια!!

Νεο λιθαράκι , αν η εκτέλεση έγινε στις 14 Δεκεμβρίου γιατί υπάρχει βίντεο ανεβασμένο τον Νοέμβριο που θρηνεί την σφαγή και τα παιδιά του sandy hook? δείτε εδώ!!

Δεύτερο λιθαράκι , είναι δυνατόν να έχουν ξεκινήσει έρανο για τις κηδείες σε βοήθεια των οικογενειών που έχασαν τα παιδιά τους ....μέρες πριν συμβεί το φονικό? ..δείτε εδώ λοιπόν την σελίδα που μαζεύει χρήματα για βοήθεια πότε δημιουργήθηκε!!

Η ερωτήσεις ποια έχουν αλλάξει ,δεν θα πρέπει να ρωτάμε αν τελικά ήταν στημένο η όχι αυτό πλέον είναι αποδεδειγμένο,αυτό που θα πρέπει να ρωτάμε είναι ..ποιος η τι? (υπεροντοτητα πληροφοριας) δημιουργεί όλα αυτά τα εμφανή ψέματα !! Για ποιο λόγο το κάνει? Ποιος η τι θέλει να κάνει μια μερίδα Αμερικάνους να έρθουν σε απόλυτη κατανόηση της βρωμιάς και εχθρότητας του συστήματος κατά των άνθρωπο? Ποιος η τι θέλει να κάνει την Αμερική να βρεθεί σε πλήρη αντιπαράθεση και σε εμφύλιο?

Ποιους εξυπηρετεί η κατάρρευση της Αμερικής? Ποιο είναι το μεγάλο σχέδιο μετά από αυτό?

Μήπως είμαστε τελικά στα τελευταία στάδια μια νεας τάξης πραγμάτων?

Μήπως ήρθε η ώρα της μεγάλης σκλαβιας και κατά επέκταση των χρόνων συγκομιδής?

STRANGER .... Καλημέρα σε όλους ... μου την σπάει να είμαι φορέας κακών μαντάτων.. !

Nikolaos Gonos


Τίποτα δεν διαρκεί ούτε η Νίκη ούτε η ήττα ! Η απόφαση της αρχής σου είναι και ο λόγος που είσαι εδώ ! Θα στο θυμίσω μέχρι το τέλος!
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΕ FACEBOOK PROFILE

2 σχόλια:

  1. Γράφετε "δείτε εδώ" όμως πουθενά δεν υπάρχει link για να το επιβεβαιώσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

© 2014 Kατοχικά Νέα | Distributed By My Blogger Themes | Designed By Bloggertheme9