ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ NEA TAΞΗ STRANGER VOICE OIKONOMIA EΠΙΒΙΩΣΗ ΥΓΕΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Powered by Blogger.

 ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΠΟ 6 ΕΩΣ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ. ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ, ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΣΤΙΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Β' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ. ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ, ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ.
(και αν συνδιαστεί με αναρτησεις που μιλούν για μεγάλες μεταφορές κεφαλαίων, από τις ελληνικές τράπεζες προς το εξωτερικό) ΤΟΤΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ “ΕΠΙΣΗΜΗ” ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. “ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕΝ” Ιωάννης Λαμπρόπουλος Υ.Γ. Τίποτα όμως δεν μπορεί να γίνει χωρίς την παραχώρηση του Θεού. Γι' αυτό εμείς, και να πτωχεύσουμε θα πούμε: “Δόξα τώ Θεό, επτωχεύσαμε” γιατί ο Θεός ήξερε, ότι έτσι έπρεπε να γίνει.Γιατί αυτό είναι προς όφελος του ευσεβούς η-υμών έθνους. Ο Μέγας Θεός της αγάπης, ο Τριαδικός Θεός των Ελλήνων, ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ την Ορθόδοξη Ελλάδα και τους ευσεβείς Ελληνες. Καλά Χριστούγεννα αδέλφια.  http://www.pentapostagma.gr/2012/12/blog-post_6051.html#ixzz2E74yCSTQ
Follow Me on Pinterest....Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφήPost Tags:

Stranger

Στην ουσία τίποτα δεν διαρκεί ούτε η Νίκη ούτε η Ηττα ,ίσως το μόνο που διαρκεί να είναι η απόφαση της αρχής σου να αλλάξεις αυτόν τον πολιτισμό της χεστρας!.

test position 2