Σάββατο, 8 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΦΡΙΚΗ: ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΓΡΙΩΝ ΖΩΩΝ Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΑΓΡΙΑΣ ΠΑΝΙΔΑΣ ΚΑΙ Ο ΙΟΣ ΕΜΠΟΛΑ

Nikolaos Gonos / / 0
Σε τοπικές αγορές και σε επαρχιακά κέντρα σε ολόκληρη την Κεντρική και Ανατολική Αφρική, τα θηράματα είναι αντικείμενο διαπραγμάτευσης.
Μια μεγάλη σειρά από άγριο ​​κρέας, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων των προστατευόμενων ειδών, όπως ελέφαντες, ιπποπόταμοι και οι χιμπατζήδες, διαπραγματεύονται ανοιχτά.
Ορισμένοι εκτιμούν ότι περίπου έξι εκατομμύρια τόνοι κρέατος θηραμάτων προέρχονται από τα δάση της Αφρικής ετησίως και η άνθηση των επιχειρήσεων είχε ως αποτέλεσμα την απότομη πτώση, και σε ορισμένες περιπτώσεις την τοπική εξαφάνιση ειδών της άγριας πανίδας. Το κυνήγι των άγριων ζώων σε τόσο ανησυχητικά επίπεδα θεωρείται ότι είναι η κύρια αιτία μείωσης της άγριας ​​ζωής στα τροπικά δάση της Αφρικής, με τους ισχυρισμούς ότι μπορεί επίσης να είναι υπεύθυνη για την πρόσφατη επιδημία του ιού Έμπολα σε ανθρώπους που έρχονται σε επαφή με μολυσμένα ζώα στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό και την Ουγκάντα.

Κρέας νυχτερίδας προς πώληση στην Μπραζαβίλ.

πηγη

Follow Me on Pinterest....Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφήNikolaos Gonos


Τίποτα δεν διαρκεί ούτε η Νίκη ούτε η ήττα ! Η απόφαση της αρχής σου είναι και ο λόγος που είσαι εδώ ! Θα στο θυμίσω μέχρι το τέλος!
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΕ FACEBOOK PROFILE

0 comments:

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

© 2014 Kατοχικά Νέα | Distributed By Sudo Dev Team | Designed By VelvetStudio.gr