ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ NEA TAΞΗ STRANGER VOICE OIKONOMIA EΠΙΒΙΩΣΗ ΥΓΕΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Powered by Blogger.
Σε τοπικές αγορές και σε επαρχιακά κέντρα σε ολόκληρη την Κεντρική και Ανατολική Αφρική, τα θηράματα είναι αντικείμενο διαπραγμάτευσης.
Μια μεγάλη σειρά από άγριο ​​κρέας, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων των προστατευόμενων ειδών, όπως ελέφαντες, ιπποπόταμοι και οι χιμπατζήδες, διαπραγματεύονται ανοιχτά.
Ορισμένοι εκτιμούν ότι περίπου έξι εκατομμύρια τόνοι κρέατος θηραμάτων προέρχονται από τα δάση της Αφρικής ετησίως και η άνθηση των επιχειρήσεων είχε ως αποτέλεσμα την απότομη πτώση, και σε ορισμένες περιπτώσεις την τοπική εξαφάνιση ειδών της άγριας πανίδας. Το κυνήγι των άγριων ζώων σε τόσο ανησυχητικά επίπεδα θεωρείται ότι είναι η κύρια αιτία μείωσης της άγριας ​​ζωής στα τροπικά δάση της Αφρικής, με τους ισχυρισμούς ότι μπορεί επίσης να είναι υπεύθυνη για την πρόσφατη επιδημία του ιού Έμπολα σε ανθρώπους που έρχονται σε επαφή με μολυσμένα ζώα στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό και την Ουγκάντα.

Κρέας νυχτερίδας προς πώληση στην Μπραζαβίλ.

πηγη

Follow Me on Pinterest....Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφήsss
Stranger

Στην ουσία τίποτα δεν διαρκεί ούτε η Νίκη ούτε η Ηττα ,ίσως το μόνο που διαρκεί να είναι η απόφαση της αρχής σου να αλλάξεις αυτόν τον πολιτισμό της χεστρας!.

test position 2

No Comment to " ΑΦΡΙΚΗ: ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΓΡΙΩΝ ΖΩΩΝ Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΑΓΡΙΑΣ ΠΑΝΙΔΑΣ ΚΑΙ Ο ΙΟΣ ΕΜΠΟΛΑ "