Σάββατο, 28 Απριλίου 2012

ΗΛΙΑΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

Nikolaos Gonos / / 0
ΗΛΙΑΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ: Για περισσότερο από μία εβδομάδα, η ηλιακή δραστηριότητα ήταν χαμηλή. Στις 26 Απριλίου γύρω στις 0600 μία ενεργή περιοχή του Ήλιου έσπασε την ηρεμία της με μια ισχυρή έκρηξη. Το Solar Dynamics της NASA Παρατηρητήριο σημείωσε ένα τεράστιο σύννεφο πλάσματος που πετά πάνω από νοτιοδυτικό άκρο του ήλιου:

Η ίδια δραστική περιοχή έχει εκσφενδονιστεί τρεις CME στο διάστημα. Η ηλιακή αυτή δραστηριότητα δεν θα επηρεάσει τη Γη, αλλά θα μπορούσε να χτυπήσει τον Ερμή, που φαίνεται να είναι στη γραμμή του πυρός της.
πηγη
Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή


Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Nikolaos Gonos


Τίποτα δεν διαρκεί ούτε η Νίκη ούτε η ήττα ! Η απόφαση της αρχής σου είναι και ο λόγος που είσαι εδώ ! Θα στο θυμίσω μέχρι το τέλος!
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΕ FACEBOOK PROFILE

0 comments:

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

© 2014 Kατοχικά Νέα | Distributed By Sudo Dev Team | Designed By VelvetStudio.gr