Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2012

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Nikolaos Gonos / / 0
Ζει σαν βασιλιάς. Σε ένα ανάκτορο 500 τμ στην Εκάλη. Κυκλοφορεί με πολυτελή αυτοκίνητα. Φυλάσσεται από μια στρατιά αστυνομικών που τους πληρώνουμε εμείς. Ταξιδεύει με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος και δεν μιλάει κανένας. Και δηλώνει...συγγραφέας, γιος της Μαργαρίτας Τσάντ και αδερφός ενός έκπτωτου πρωθυπουργού που ο κόσμος δεν θέλει να τον βλέπει μπροστά του.


nikos-eforia2
Ο κ.Νίκος Παπανδρέου σύμφωνα με το makeleio.gr δηλώνει στην εφορία 33.814.11 ευρώ. Δηλωθέν εισόδημα ελευθερίου επαγγέλματος :29.814.11 ευρώ.
Εισόδημα λόγω τεκμηρίων: 3.302.48 ευρώ. Σύνολο :33.814,11. Ποσό επιστροφής: 8.667,29
Η σύζυγός του Κληρονόμου Αλεξία(υπάλληλος Εθνικής Τραπέζης): 21.711,57 ευρώ.
nikos-eforia3
Ποσό επιστροφής:1.164,27
Τα συμπεράσματα δικά σας για το πως κατορθώνει και τα βολεύει όλα με τόσα λίγα το παλληκαράκι. Να συντηρεί ανάκτορο και να βάζει βενζίνα στις Πόρσε.
nikos-eforia5
Νομίζουμε ότι εδώ υπάρχει θέμα. Αλλά πια δεν αφορά τους δημοσιογράφους αλλά άλλους δημόσιους λειτουργούς. Πρέπει να σημειωθεί ότι σημαντικά στοιχεία από την φορολογική δήλωση του κ.Ν.Παπανδρέου έβγαλε η εφημερίδα Realnews.
nikos-eforia6
makeleio

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή


Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Nikolaos Gonos


Τίποτα δεν διαρκεί ούτε η Νίκη ούτε η ήττα ! Η απόφαση της αρχής σου είναι και ο λόγος που είσαι εδώ ! Θα στο θυμίσω μέχρι το τέλος!
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΕ FACEBOOK PROFILE

0 comments:

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

© 2014 Kατοχικά Νέα | Distributed By Sudo Dev Team | Designed By VelvetStudio.gr