Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2012

Η καλύτερη επένδυση για το μέλλον είναι......Βίντεο

Nikolaos Gonos / / 0
Πριν λίγο καιρό με τους φίλους μου (νέα παιδιά- άνεργα) είχαμε μια συζήτηση για το πως θα μπορουσαμε να επενδυσουμε τα λεφτά μας(άμα κερδίζαμε το τζόκερ). Σαν λογική λύση όλοι λέγανε σε οικόπεδα,σπίτια,χρυσό....Ο "σοφός" της παρέας γέλασε και μας είπε:"Εγώ θα αγόραζα  ένα αγροτικό μηχάνημα.Δεν βλέπετε ότι μετά την οικονομική κρίση έρχεται η επισιτιστική κρίση?!Σκεφτείτε πολύ απλά- ποίος θα επιβιώσει στη πείνα- αυτός που έχει ένα οικόπεδο οι αυτός που μπορεί να το καλλιεργήσει?!"
Μείναμε όλοι με το στόμα ανοιχτό....Σκεφτείτε το!!
Σας στέλνω αυτό...

Αγροτικά μηχανήματα και εργαλεία
Μάρσιν Γιακουμπόβσκι: Σχέδια ανοιχτού κώδικα για τον πολιτισμό
Χρησιμοποιώντας ηλεκτρονικές συνεργασίες (wikis) και ψηφιακά εργαλεία, ο TED Fellow Μάρσιν Γιακουμπόβσκι ανοίγει τον κώδικα για τα σχέδια από 50 αγροτικά μηχανήματα, επιτρέποντας στον καθένα να κατασκευάσει το δικό του τρακτέρ ή μηχάνημα συγκομιδής σοδειάς από το μηδέν.
Και αυτό είναι μόνο το πρώτο βήμα σε ένα έργο συγραφής συνόλου οδηγιών για ένα εξ' ολοκλήρου αυτοσυντηρούμενο χωριό (αρχικό κόστος: $10,000).


Translated into Greek by Katia Demirtzoglou
Reviewed by Leonidas Argyros

ftiaxno
αναγνώστης
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Nikolaos Gonos


Τίποτα δεν διαρκεί ούτε η Νίκη ούτε η ήττα ! Η απόφαση της αρχής σου είναι και ο λόγος που είσαι εδώ ! Θα στο θυμίσω μέχρι το τέλος!
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΕ FACEBOOK PROFILE

0 comments:

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

© 2014 Kατοχικά Νέα | Distributed By Sudo Dev Team | Designed By VelvetStudio.gr