Η καλύτερη επένδυση για το μέλλον είναι......Βίντεο | Kατοχικα Νεα

ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ NEA TAΞΗ STRANGER VOICE OIKONOMIA EΠΙΒΙΩΣΗ ΥΓΕΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Powered by Blogger.
Πριν λίγο καιρό με τους φίλους μου (νέα παιδιά- άνεργα) είχαμε μια συζήτηση για το πως θα μπορουσαμε να επενδυσουμε τα λεφτά μας(άμα κερδίζαμε το τζόκερ). Σαν λογική λύση όλοι λέγανε σε οικόπεδα,σπίτια,χρυσό....Ο "σοφός" της παρέας γέλασε και μας είπε:"Εγώ θα αγόραζα  ένα αγροτικό μηχάνημα.Δεν βλέπετε ότι μετά την οικονομική κρίση έρχεται η επισιτιστική κρίση?!Σκεφτείτε πολύ απλά- ποίος θα επιβιώσει στη πείνα- αυτός που έχει ένα οικόπεδο οι αυτός που μπορεί να το καλλιεργήσει?!"
Μείναμε όλοι με το στόμα ανοιχτό....Σκεφτείτε το!!
Σας στέλνω αυτό...

Αγροτικά μηχανήματα και εργαλεία
Μάρσιν Γιακουμπόβσκι: Σχέδια ανοιχτού κώδικα για τον πολιτισμό
Χρησιμοποιώντας ηλεκτρονικές συνεργασίες (wikis) και ψηφιακά εργαλεία, ο TED Fellow Μάρσιν Γιακουμπόβσκι ανοίγει τον κώδικα για τα σχέδια από 50 αγροτικά μηχανήματα, επιτρέποντας στον καθένα να κατασκευάσει το δικό του τρακτέρ ή μηχάνημα συγκομιδής σοδειάς από το μηδέν.
Και αυτό είναι μόνο το πρώτο βήμα σε ένα έργο συγραφής συνόλου οδηγιών για ένα εξ' ολοκλήρου αυτοσυντηρούμενο χωριό (αρχικό κόστος: $10,000).


Translated into Greek by Katia Demirtzoglou
Reviewed by Leonidas Argyros

ftiaxno
αναγνώστης
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Post Tags:

Stranger

Στην ουσία τίποτα δεν διαρκεί ούτε η Νίκη ούτε η Ηττα ,ίσως το μόνο που διαρκεί να είναι η απόφαση της αρχής σου να αλλάξεις αυτόν τον πολιτισμό της χεστρας!.

No Comment to " Η καλύτερη επένδυση για το μέλλον είναι......Βίντεο "