ΧΟΡΗΓΟΣ

Η καλύτερη επένδυση για το μέλλον είναι......Βίντεο

Πριν λίγο καιρό με τους φίλους μου (νέα παιδιά- άνεργα) είχαμε μια συζήτηση για το πως θα μπορουσαμε να επενδυσουμε τα λεφτά μας(άμα κερδίζαμε το τζόκερ). Σαν λογική λύση όλοι λέγανε σε οικόπεδα,σπίτια,χρυσό....Ο "σοφός" της παρέας γέλασε και μας είπε:"Εγώ θα αγόραζα  ένα αγροτικό μηχάνημα.Δεν βλέπετε ότι μετά την οικονομική κρίση έρχεται η επισιτιστική κρίση?!Σκεφτείτε πολύ απλά- ποίος θα επιβιώσει στη πείνα- αυτός που έχει ένα οικόπεδο οι αυτός που μπορεί να το καλλιεργήσει?!"
Μείναμε όλοι με το στόμα ανοιχτό....Σκεφτείτε το!!
Σας στέλνω αυτό...

Αγροτικά μηχανήματα και εργαλεία
Μάρσιν Γιακουμπόβσκι: Σχέδια ανοιχτού κώδικα για τον πολιτισμό
Χρησιμοποιώντας ηλεκτρονικές συνεργασίες (wikis) και ψηφιακά εργαλεία, ο TED Fellow Μάρσιν Γιακουμπόβσκι ανοίγει τον κώδικα για τα σχέδια από 50 αγροτικά μηχανήματα, επιτρέποντας στον καθένα να κατασκευάσει το δικό του τρακτέρ ή μηχάνημα συγκομιδής σοδειάς από το μηδέν.
Και αυτό είναι μόνο το πρώτο βήμα σε ένα έργο συγραφής συνόλου οδηγιών για ένα εξ' ολοκλήρου αυτοσυντηρούμενο χωριό (αρχικό κόστος: $10,000).


Translated into Greek by Katia Demirtzoglou
Reviewed by Leonidas Argyros

ftiaxno
αναγνώστης
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Σχετικά Αρθρα

Βιντεο 8332848163665790290

Δημοσίευση σχολίου

Powered by Blogger.

ΨΑΞΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εθνικές Εκλογές 2015

ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΟΥ

ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΑΡΕΣΑΝ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER